Reise

BEACH DAY

3. august 2017

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

– BARCELONETA BEACH – 

Noen snapshots fra en nydelig dag på stranda her i Barcelona. Etter litt prøving og feiling fant vi ut at det var Barceloneta-området vi likte best, så der har vi tilbragt noen timer. Eneste problemet er at det var så sjukt store bølger de dagene vi var der, at det nærmest var umulig å bade. Vi badet selvfølgelig likevel, og ble kastet rundt i bølgene som to sokker i en tørketrommel. Truser som forsvant, pupper på avveie, skrubbsår på knær og armer… Og selvfølgelig mye latter. Finnes det noe morsommere enn å sitte på håndkleet sitt og se bestevenninna bli kastet rundt i sjøen som actionman himself, med tidenes mest fortvilte ansiktsuttrykk? Hahaha! 

Strandpromenaden kryr forresten av dårlige og overprisede lunsjsteder, men etter tips fra en leser, tok vi en lunsj på Makamaka. Et veldig hyggelig sted som ga oss Hawaii-viben – og både burger og fries var dritgodt. Hva skulle vi gjort på denne ferien uten tips fra dere lesere! Vi har spist så mye god mat at vi har mistet matlysten fullstendig 😉 

I skrivende stund sitter vi og svetter på flyplassen. Jeg har ikke spesielt lyst å reise hjem, men gleder meg til norsk luft, norsk vann og regnvær. Så det er alltids noe. Jeg har såå mange bilder og Barcelona-tips jeg ikke har rukket å dele med dere, men det får vi ta i oppsummeringen. Åh, jeg gleder meg allerede til å reise tilbake til denne byen. Tar jo ikke lengre tid enn Oslo-Tønsberg tur retur. 

Safe flight til meg sjæl, måtte jeg overleve og bank i bordet 

14 Comments

 • Reply Hana 3. august 2017 at 14:21

  Ser ut som at dere dro akkurat for tidlig, nå er det deilig overskyet og bittelitt vind 👍😁 Veldig gøy å følge dere begge på snap for tips, ble noen screenshot Hehe. Ble blant annet buss i 7t igår og skal selv sjekke ut strandområdet imorgen!

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 14:36

  Hana: åh så bra, håper du får bruk for noen av tipsene 😀 kos deg masse videre <3

 • Reply Kristin 3. august 2017 at 16:15

  Hei! Så du hadde på deg et sinnsykt fint antrekk på snap i dag! Kan jeg spørre hvor den hvite buksa er fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 21:06

  Kristin: hei! 🙂 den er fra Lee, heter Scarlett eller noe sånt. Glidelås nederst på ankelen 🙂 klem

 • Reply Torill 4. august 2017 at 09:43

  Hei!

  Lurte på en ting ang kjøp av dyre vesker, fortoller du de inn eller satser du på å ikke bli stoppet i tollen??

  Torill

 • Reply Ida Wulff 4. august 2017 at 09:49

  Torill: Hei Torill 🙂 Jeg går på rødt og toller inn. Da må man betale 25% av summen som vesken kostet i moms. Klem

 • Reply Sunniva 4. august 2017 at 13:12

  Åhh det ser fantastisk ut! Hadde såå lyst til syden selv denne sommeren, men bestemte meg for å være fornuftig og jobbe for å spare penger til studie til høsten. Angrer litt på det nå haha, hadde trengt litt ferie 🙁 Anyways, kos deg masse <3 Barcelona er fantastisk!

 • Reply Ingvild 4. august 2017 at 19:09

  Så koselig! Ser ut som dere virkelig koser dere. 💛 Har såå lyst å møte ddg Ida, du virker så søt! Om du skal ha noe «møt lesere» arrangement en gang, så kommer jeg 🙂 Kos dere masse videre!

 • Reply Minrefleksjon 4. august 2017 at 23:51

  Fikk veldig lyst til å dra til Barcelona jeg også, takket være innleggene dine! Du skriver på en slik måte at det er givende å lese. 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. august 2017 at 23:27

  Minrefleksjon: så gøy å høre 😀 Anbefaler Barcelona på det varmeste <3

 • Reply Caroline 7. august 2017 at 20:58

  Fikk lyst til å ta med meg alle jentene å feire 24 års dagen n! Kan jeg spørre deg hvor håndklærne er kjøpt? Lekre!

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 00:34

  Caroline: de har Kristina kjøpt på Søgne i Kristiansand 😀

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 00:36

  Ingvild: så koselig å høre, Ingvild <3 klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 00:37

  Sunniva: masse lykke til med studier til høsten, når den tid kommer er du sikkert glad for at du valgte en fornuftig sommer 😀 <3 klem!

 • Leave a Reply