Hverdagsliv

SKRIVESPERRE DELUXE

10. august 2017

Processed with VSCO with a5 presetFor et par timer siden kastet jeg ut besøket mitt fordi jeg fikk bloggangst. Nå må jeg blogge. Besøket veddet alt i hele verden på at jeg ikke kom til å blogge uansett, men tok på seg regnjakka og lot meg være i fred. Og jeg blogger jo ikke under press. Så jeg la meg ned i sengen, rundet internett, spiste pizza, så en halv episde av Game of Thrones, satte på en klesvask, kom meg ajour på den eviglange Instagram-feeden og gikk en kveldstur.

Men klart jeg skal blogge. Jeg er jo liksom fulltidsblogger. 

Jeg begynner å lure på om det plager meg. Det er to måneder siden jeg ble ferdig på skolen. Etter fire år med eksamener, forelesninger, lesedager, skrivedates og vekkeklokke, ble alt brått opp til meg. Jeg kan legge meg når jeg vil, stå opp når jeg vil, og gjøre hva pokker jeg vil til enhver tid. Så denne bloggen burde jo egentlig være et forbanna sirkus av alt jeg gjør og opplever – så mye tid som jeg har. Men jeg er ikke noe flink med for mye tid. Det kjennes ut som jeg blir litt forvirret av å ikke ha noen holdepunkter i hverdagen. Ingenting å møte opp til, ingen som setter krav til meg. Og dere leserne er jo så snille mot meg uansett – det er ingen som går batshit crazy med mentale breakdowns på kvinneguiden hvis det er stille på bloggen i to dager. Takk og lov for det, egentlig.  Processed with VSCO with a5 presetJeg elsker å blogge. Men kanskje ikke når det er det eneste jeg har å gjøre?

For jeg baker jo ikke kaker for å ha noe å blogge om. Det kunne ikke falt meg inn å planlegge aktiviteter og sette meg i situasjoner kun for å ha noe å skrive om. Når livet skjer, så skjer bloggen. Men da må jeg kanskje ha et liv ved siden av også? 

Jeg er nødt til å begynne å finne ut hva livet mitt skal inneholde, hva hverdagene mine skal bestå av. Og jeg kjenner at det gjør meg litt sprø. Misforstå meg rett, dette er overhodet ikke ment som syting. Jeg er så takknemlig for livet mitt, og det er sjukehus at problemstillingen i det hele tatt eksisterer: skal jeg fortsette å drive dank (noe jeg egentlig kan) eller skal jeg gjøre noe mer meningsfullt med livet mitt. Selvfølgelig skal jeg gjøre sistnevnte, jeg må bare finne ut hva det skal være.  Processed with VSCO with a5 presetDon’t stress, do your best – hilsen hun som kleiner ut av slike quotes. Meeen, absolutt noen ord å leve etter 😉 

Nå skal jeg legge meg i sengen og sovne til lyden av regnet. Dere har vel fått med dere at jeg elsker regn, så det har vært en fin dag for meg i dag… Hehe. Natta alle fine, i morgen kommer min lille guide til Barcelona! 

28 Comments

 • Reply Kristine Larsen 10. august 2017 at 00:46

  Føler’n, virkelig! De dagene jeg jobber eller gjør ting og føler jeg ikke har tid til å blogge – gud så mye jeg har på hjertet da, men på dager som er rolige da er det helt blankt! Typisk

  Spent på Barcelona guiden, aldri vært der <3

 • Reply Anonym 10. august 2017 at 01:12

  Kjenner meg på en måte igjen. Da folk sa «det er nå du skal finne ut hvem du er» på ungdomskolen/vgs. så skjønte jeg ikke hva de mente – jeg visste jo hvem jeg var og hva jeg ville! Det er først nå når et masterstudie nærmer seg slutten at jeg ikke vet hva jeg vil prioritere i livet mitt og hvordan jeg ønsker at voksenlivet mitt skal være. Hva skal jeg jobbe med, hvor skal jeg jobbe, vil jeg ha en 08-16-jobb og tjene greit eller jobbe 24/7 og tjene masse. Vil jeg bli mor snarr, eller skal jeg ha jobbet x antall år og fått meg stasjonsvogn og enebolig først. Vil jeg flytte til hjembyen eller fortsette å bo i Oslo, osv. Synes altså også det er vanskelig å finne ut hva livet mitt skal inneholde. Jeg vil ikke ha for mye død-tid, da blir jeg helt deppa, men heller ikke for travelt..

 • Reply N 10. august 2017 at 01:20

  Aldri kommentert en blogg før, og har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men må bare si at jeg elsker måten du skriver på!! Føler du skriver tankene mine rett ned, med en god del ironi. Eneste bloggeren som er så on point, og det er så underholdende!

 • Reply Laura 10. august 2017 at 06:52

  Følger med uanset hvor ofte du blogger 🙂

  Hvor er den fine planner fra?

 • Reply Henriette 10. august 2017 at 09:38

  Hei Ida, hvor er den boken fra? Me love!

 • Reply Susan 10. august 2017 at 09:40

  Du har jo en bachelor og knall god erfaring (ref blogg). Hvorfor ikke søke jobb?

 • Reply Helene 10. august 2017 at 10:19

  Jeg vil se vesken du kjøpte, Ida!! <3 Hilsen veskecrazy

 • Reply Sara 10. august 2017 at 10:57

  Hvor er den lille notatblokken fra?

 • Reply Mona 10. august 2017 at 10:58

  Gleder meg til å følge med! Likte dette innlegget, jeg! <3

  Og hvor er den søte boken fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:31

  Helene: oh, ja! Den kommer <3

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:31

  Sara: Stradavarious, kjøpt i Barcelona 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:31

  Mona: den er kjøpt på klesbutikken Stradavarious, fant den i Barcelona <3

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:32

  Henriette: Stradavarious <3

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:32

  Susan: ja, det er et spørsmål jeg ikke har noe godt svar på akkurat nå :O <3

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:33

  N: det betyr så mye, tusen takk!!! <3

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:33

  Laura: Du er god <3 den er fra Stradavarious, kjøpte den i Barcelona 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:34

  Kristine Larsen: <3

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 12:34

  Anonym: høres ut som vi sitter i en ganske lik båt gitt! Om man bare var sikker på at man hadde flere liv, så man kunne prøvd litt forskjellig 😉 Ønsker deg masse lykke til med… Ja, livet? <3

 • Reply Charlotte 10. august 2017 at 13:31

  Kjenner meg SÅ godt igjen! Jeg var ferdig utdannet i desember, men jobber fortsatt i skobutikken jeg har jobbet deltid i i herrens av år. Jeg trives godt, og det er et vanvittig fint arbeidsmiljø – men hva skjer videre? Et eller annet skal jeg jo ta meg til, men jeg aner ikke hva. Synes rett og slett det er sinnsykt vanskelig å skulle bli «helt voksen», men den rette jobben osv.. Jeg er liksom ikke klar, og aner ikke når jeg blir det heller.

 • Reply Tonje Pettersen 10. august 2017 at 14:00

  Så lenge du skriver som du gjør er det nesten det samme hva innholdet er, du er en stor inspirasjon når det kommer til å sette sammen setninger til en god flyt.

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 14:02

  Tonje Pettersen: er jeg rar når det er et av de beste komplimentene jeg kan få? Haha, tusen takk snille du <3

 • Reply Thea 10. august 2017 at 16:58

  Altså er det en blogger jeg synes skal skrive bok, så er det deg. Pliiiiis skriv bok. Plis. Vis de andre nekene hvordan det skal gjøres hehe. Neida, de er ikke nek, men du skriver så utrolig bra!!

 • Reply um amina 11. august 2017 at 12:53

  Skriv en bok da. Du skriver jo så bra!!

  Skriv om dine tanker om f.eks livet, vennskap,

  et kapittel kan være som et langt blogginnlegg.

  Alltid like morro å lese dine fine og ærlige innlegg

  som dette…

 • Reply Anonym 11. august 2017 at 21:29

  Om du vil gjøre noe meningsfullt så synes jeg du skal skrive et innlegg om viktigheten med å ha innboforsikring.

  Du har nok en del lesere som snart skal bli studenter og/eller flytte hjemmefra for for første gang, de trenger å få vite hvor viktig en innboforsikring er.

 • Reply BM 13. august 2017 at 22:29

  Vil starte med å si at jeg liker bloggen din kjempegodt! 🙂

  Ellers ville jeg bare gi deg et tips hvis du ikke finner ting å fylle dagene med. Jeg har akkurat blitt med i frivillighetssentralen hvor jeg blant annet skal hjelpe eldre med nettbrett og data (haha). Jeg er veldig spent siden jeg aldri har gjort noe sånt som dette før, men tenkte at det ville være litt spennende og ikke minst givende å være med på et slikt konsept. Gå inn på frivillig.no og sjekk ut hva som finnes i nærheten av deg, det er i allefall verdt å se om du finner noe du kan like å gjøre 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. august 2017 at 16:52

  BM: Hei! Tusen takk for tipset, ante ikke at denne siden eksisterte! Skal virkelig følge med og se om det er noe som kan passe meg. Og så flott at du skal hjelpe eldre med data 😀 Deeeet trengs nok, hehe! Tipper jeg kommer til å føle meg helt grønn på teknologi selv, om sånn… 60 år. Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:29

  Thea: hehe! Takk, det tar jeg som et stort kompliment <3

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:30

  Charlotte: er ikke lett det der… Skulle gjerne hatt 9 liv så jeg kunne prøvd litt forskjellig, hehe 😀

 • Leave a Reply