Hverdagsliv

MINE FAVORITTER TIL HÅRET

17. august 2017

Processed with VSCO with a5 presetI dag morges så håret mitt slik ut. Har gått rundt og følt meg som menneskeutgaven av E18 i en ukes tid nå, en skikkelig motorvei tvers over skallen. Nydelig! Neida. Jeg skal være takknemlig for at håret mitt gror fort, det har det jo ikke alltid gjort. Spesielt etter de siste månedene hvor jeg har mistet ekstremt mye hår. Tror tanken på at hele livssituasjonen min skulle forandre seg gjorde at jeg ble stresset, og dermed begynte å røyte som en innekatt. Dere skulle sett hårbørsten min. Og sluket i dusjen. Ikke at fint hår er det viktigste i denne verden, men det er faktisk litt frustrerende å miste hår.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetHeldigvis har håret mitt vært på bedringens vei en stund! Jeg var litt spent på om det kom til å fortsette å vokse fort da jeg byttet til Good For Me sine hårvitaminer, men det var ingen grunn til å bekymre seg. Hair Luxious har virkelig stått til forventningene 

I dag fikk jeg endelig vært hos frisør og stripet ettervekst og klippet tuppene. Jeg lånte faktisk Pilotfrue sin frisør, ettersom jeg ikke orket å dra hjem til Tønsberg for å besøke min egen. Så takk for lånet, Julianne 😀 Deilig å føle seg fin og fresh på håret igjen.  Processed with VSCO with a5 presetJeg blir ofte spurt om hvilke hårprodukter jeg bruker ettersom jeg er født med frizzy og krøllete hår. Så jeg tenkte å vise dere alle produktene jeg bruker akkurat nå. Det hender selvfølgelig at jeg bytter ut noe, men dette er det jeg har brukt fast de siste månedene.

Å bytte hårprodukter av og til kan være veldig bra for håret, hvis du ikke visste det. Selv om jeg er et vanedyr som legger min elsk på noen få produkter, prøver jeg i hvertfall å bytte ut shampoo, balsam og hårkur når det blir tomt – slik at ikke håret skal bli mettet på produktene jeg bruker.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetHvis du sliter med tørt, livløst og skadet hår – eller røyter mye som jeg begynte å gjøre: bestill Hair Luxious hårvitaminer HER 

22 Comments

 • Reply Danian. Gutteblogger 17. august 2017 at 18:10

  Håper du er fornøyd med håret ditt nå da. Ha em gin dag videre

 • Reply Hege Kristin 17. august 2017 at 18:33

  fine produkter! 🙂

 • Reply Minrefleksjon 17. august 2017 at 18:57

  Så heldig du er som er født med krøller! Har alltid ønsket meg det, så endte opp med å prøve permanent. Det førte til at jeg mistet hår en stund etterpå. Så nå holder jeg meg til krølltanga 😀

 • Reply Hanne 17. august 2017 at 19:06

  Hei! Jeg er også blondine med relativt fint hår og har virkelig slitt med å finne gode produkter! Men så så jeg på sc at du anbefalte Joico blonde life for noen måneder siden, og den er virkelig helt super, så tusen hjertelig takk ☺️☺️

 • Reply Frida 17. august 2017 at 22:55

  Kunne du ha skrevet om hårproduktene du bruker for øyeblikket? Jeg har rimelig likt hår som deg, og alltid på utkikk etter noe som kan fungere. Kom gjerne med fordeler/ulemper om du har noen 😊

 • Reply Anonym 17. august 2017 at 22:57

  Jeg er født med krøller og frizz selv og håret mitt har faktisk blitt ENDA mer krøllete de siste årene. Hjelp! Jeg gir opp. Håret blir helt seriøst DOBBELT så langt hvis jeg retter det. Jeg er så absolutt mye mer komfortabel med rett hår, men hver gang jeg retter det blir det ofte brusete veldig fort igjen, og det irriterer vettet av meg. Da er det liksom ikke noe vits å rette det, når det blir så veldig halvveis. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre? Jeg er i tillegg skikkelig dårlig på å rette håret bak så det å være utsatt for krøller er jo søren meg helvete på jord.

 • Reply Tina 17. august 2017 at 23:32

  Litt dumt at alle dere bloggere anbefaler ting uten å teste det lenge nok først.

 • Reply Johanne 18. august 2017 at 11:44

  Hei! Jeg må bare spørre om noe jeg har tenkt på en stund. Jeg sliter mye med håret mitt, og har lenge vurdert og prøve «hårpiller». Men, jeg er så usikker på hva jeg skal velge. Nesten alle blogger anbefalte Hair Care for litt siden og lovte gull og grønne skoger. Nå har mange byttet over til goodforme sine, og lover igjen gull og grønne skoger. Hva et best liksom? Som forbruker blir kan jo litt usikker på om produktene faktisk er bra eller om det bare er spons som ligger bak anbefalingen. Dette er ikke ment som kritikk, jeg genuint lurer på hvilke av produktene du syns har vært best. Du er og forblir min favorittblogger <3

 • Reply Ane 18. august 2017 at 16:08

  Er det sånn at du mister hår i dusjen til vanlig også? Jeg drar alltid ut en del hår når jeg vasker det, og det ligger igjen en god dott ved sluket. Men usikker på om det er normalt. Samme når jeg føner det.

 • Reply Andrea 18. august 2017 at 18:14

  Hei! Smaker disse tablettene noe? Har prøvd andre merker før, og de smaker som oftest virkelig ikke godt.. haha 🙂

  Klem

 • Reply Celine 18. august 2017 at 19:38

  Hei Ida!

  Jeg har også hatt en periode nå hvor jeg har mistet helt ekstremt mye hår. Lurer derfor på om du kom fram til en årsak til at du mistet så mye hår og hva du gjorde for å avverge det senere?

  Lurer også på hvor lenge det varte. Føler jeg drar av halve håret mitt hver gang jeg drar børsten gjennom håret og det er så utrolig frusterende 🙁

  Ellers- utrolig fin blogg! Min eneste faste blogg som jeg alltid kommer innom <3

 • Reply Anette 22. august 2017 at 09:29

  Hei Ida,

  Hva var prisen for striping av ettervekst og klipp på Head?

  Jeg har nylig flyttet til Oslo og er på utkikk etter ny frisør.

  Takk for svar 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:20

  Anette: tror jeg betalte 1800 ish 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:25

  Andrea: Hei 🙂 Jeg syns ikke det, men det har heller ikke plaget meg med andre merker jeg har brukt tidligere. Klem

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:26

  Ane: minimalt når jeg bruker hårvitaminer, i forhold til når jeg ikke gjør det. Men noe hår er det jo normalt å miste uansett 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:27

  Tina: hva tenker du er lenge nok? Jeg har brukt disse hårvitaminene i flere måneder nå.

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:28

  Minrefleksjon: oi, det var ikke bra :O men ja permanent sliter mye på håret har jeg hørt… Bedre med krølltang 😀

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:34

  Celine: Hei <3 det kan jo være mange faktorer som spiller inn der. Stress, kosthold etc. For min del trooor jeg det var en blanding av stress og at jeg sluttet å spise hårvitaminer en periode – og da mister jeg bare mer hår. Hvis du har ekstremt håravfall kanskje du kan snakke med legen din? Jeg er ingen ekspert på det dessverre. Klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 22. august 2017 at 10:35

  Johanne: Hei Johanne <3 Jeg har gått over til Good For Me sine fordi jeg liker det bedre, ikke fordi jeg tjener mer penger på det. Heller tvert i mot. Så vet du det! 🙂 Klem til deg

 • Reply Ulrikke 23. august 2017 at 21:00

  Hei!

  Lurte på hvordan du får en så fin og sleek hestehale uten babyhår osv..?

  Takk for svar

 • Reply Ida Wulff 28. august 2017 at 22:17

  Ulrikke: drar det bakover med vann, eventuelt litt håndkrem/bodylotion, så sprayer jeg med hårspray :*

 • Reply Ida Wulff 28. august 2017 at 22:24

  Hanne: så bra du likte dem 😀 <3

 • Leave a Reply