Hverdagsliv

GOODBYE AUGUST

31. august 2017

Kødder du eller, er august over allerede? Føler jeg sitter i en karusell som stjeler tid, men det er vel det som er livet. Her er min oppsummering av august måned!  Processed with VSCO with a5 preset♥ STØRSTE OPPTUR: At livet generelt er fint, til tross for at jeg bare har drevet dank. Det er liksom ingen kjipe dager, fordi jeg i kjipe situasjoner automatisk tenker: herregud, jeg har jo verdens beste liv sånn egentlig! Når jeg klager over ting og for eksempel skriver paraplyer her på bloggen, så husk på at det er min humor. Det er ikke sånn at jeg tar meg en fridag og en pust i bakken fordi noen spiste et kokt egg på toget.

♥ STØRSTE NEDTUR: iPhonen min døde i går. Som den planleggeren jeg er, hadde jeg heldigvis en helt ny liggende i skapet. Og så har jeg har hatt mensen tre ganger i løpet av august. Fyyyttikatta, så urettferdig. Vi har jo snakket masse om p-piller her på bloggen, så jeg kan informere om at det ble med tre måneder uten. Nå har jeg startet på igjen, og kroppen er i krig. Jeg fikk også verdens største kvise under armen, sverger at man kunne se den selv om jeg hadde på genser. Lovin lyfe, som sagt.

♥ MÅNEDENS MINNER: Hadde tidenes fineste jentetur til Barcelona med Kristina. Og så har jeg selvfølgelig kost meg masse i Oslo med gode venner og sene kvelder. Tidligere i sommer var jeg en alkoholisert kongen av Mallorca – i august er det blitt betraktelig roligere, og jeg har liksom lært meg å ta ett glass vin. Nei, vent. Ikke lært meg. Det har bare ikke fristet å rave rundt.

♥ MÅNEDENS LÆRDOM: Skal vi ikke bare kalle det livets sjokk og en hyggelig identitetskrise? Wait for it: det er hyggelig å sovne og våkne med noen.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset♥ BESTE SERIE: Mulig jeg må kutte ut dette punktet på månedsoppdateringene mine, jeg klarer ikke å sitte og se på serier lengre. Men, da sier jeg Vendela + Petter, haha! Eneste jeg har sett på, Game of Thrones-debuten min går litt tregt.

♥ BESTE INNLEGG: Dette føles som et angrep på meg selv, jeg har vært en stor skuffelse for bloggverden i august. Men det virker som om leserne har likt Barcelona-guiden, ting jeg lærte som student og mine første ærlige ord på en god stund.  ♥ BESTE KJØP: Den nye Gucci-vesken og Clarins sin selvbruning til ansiktet. Note to self: hamstre sjæl før jeg anbefaler produkter.

♥ FLAUSE: Nei, du vet. Bare det vanlige: blottet meg for naboene, lagt posen med isbiter i kjøleskapet, sendt snapchats til feil mottaker.. Og så avlyste jeg en date i vill panikk og hysterisk gråt 12 minutter før oppmøte, fordi det stod på det store internettet at jeg hadde fått meg kjæreste.  Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset♥ MEST SPILTE SANGER:  Samurai Swords (Acoustic version) – Highasakite Don´t Kill My Vibe (Acoustic) – Sigrid  The Night We Met – Lord Huron  Colour me – Juke Ross

♥ BESTE MÅLTID: Jeg har sluttet å se på menyen på Olivia. Èn pizza Diavola, add ruccola, takk skal du ha.

♥ MÅNEDENS CONVO:

Ida: hvis du MÅTTE dø i et terrorangrep, hva hadde du valgt?
Malin: å bli sprengt i fillebiter, hva med deg? Ida: ja, samme her. Tror jeg. 
Malin: jeg elsker alle de hyggelige samtalene med deg, sist spurte du om jeg ville frosset eller svettet i hjel…
Ida: hjernen min er et mørkt sted, jeg jobber ganske hardt for å være sånn blond og lykkelig. 

♥ MÅNEDENS TANKE: Ja, nei, kanskje, vet ikke.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Vet dere hva! Nå var det nettopp noen her og fikset oppvaskmaskinen, og jeg kjente at de 5% med livsglede som var stjålet fra meg kom tilbake. Så nå skal kaffen bælmes og sminken på, livet her kommer jeg!

43 Comments

 • Reply Ida 31. august 2017 at 11:06

  Planneren din! Den var fin!! (Emoji med hjerteøyne!) Leter etter noen fine plannere uten sånne ringer på siden, har du tips og råd for hvor jeg kan finne slike som den du har på bildet?

  Klemz

 • Reply Anonym 31. august 2017 at 11:54

  Herregud Ida, jeg elsker deg ass

 • Reply Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter 31. august 2017 at 12:03

  Vakre Ida, du er stunning <3 Det er så spennende å lese om hvordan månedene dine har vært (og hverdagen generelt), og det høres ut som du har hatt en finfin måned 🙂

  Ønsker deg en super dag <3

 • Reply Hege Kristin 31. august 2017 at 12:03

  hørtes ut som en fin måned! <3

 • Reply S 31. august 2017 at 12:54

  Du er så SØT med høy hestehale som er synlig forfra!! Men du, det står på jodel (lol) at du dater tinderkongen…… hahaha. Det er litt morsomt, men hvis det stemmer så må jeg jo si at han virker veldig godhjertet og morsom 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 12:59

  Anonym: elsker deg og!

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 12:59

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 12:59

  S: Haha, HERREGUUUD! Tinderkongen er sikkert en ålreit fyr – men jeg kan love deg at han har jeg aldri møtt <3 Og jeg kommer nok heller aldri til å date han 😉

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 13:00

  Ida: Den er kjøpt på Stradavarious i Barcelona, kanskje du kan få den på nett? Men man må fylle inn datoer selv da, så den er liitt klønete. Ville heller kjøpt en på Etsy.com, der har de mange fine 😀 Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 13:00

  Tiril Sørensen: super dag til deg ogs, Tiril <3 Og tusen takk!!

 • Reply Ingvild :) 31. august 2017 at 14:33

  Høres ut som en kjempefin måned! Må bare slutte meg til den over som kommenterte den høye hestehalen din, så fint på deg! Du er jo egentlig alltid på fin på håret, da 😉

  Merker jeg smiler sånn idiotsmil når jeg leser om den månedlige lærdommen din – den er identisk med min. Er så uvant når alt jeg er kjenner til de siste fem åra er å sovne alene og våkne alene. Men det er litt fint med selskap også 😉 Det sitter ubehagelig langt inne å innrømme det, men yolo?!? Heeh.

 • Reply Hanna 31. august 2017 at 15:28

  ååå elsker deg og bloggen din! gjerne blogg hyppigere i september <3

 • Reply Minrefleksjon 31. august 2017 at 15:32

  Håper neste måned blir også fin for deg!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 15:37

  Ingvild :): åh, tusen takk Ingvild <3 og ja, YOLO, hehe….

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 15:37

  Minrefleksjon: takk, og samme til deg <3

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 15:38

  Hanna: det skal jeg gjøre 😀 <3

 • Reply TE 31. august 2017 at 16:05

  Bare elsker denne bloggen!! Og du er ikke så verst du heller <3

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 16:17

  TE: så hyggelig <3 <3

 • Reply Elise 31. august 2017 at 16:17

  Ida! Du er et forfriskende pust i en fasinerende bloggverden. Digger deg!

  Fra nå av skal jeg bare lese din blogg, det holder 🙂

 • Reply Andrea 31. august 2017 at 16:49

  Selvironien sitter løst:P Lovin’ it!!

 • Reply Ida Wulff 31. august 2017 at 16:52

  Andrea: Hehe <3

 • Reply Marthe Sofie 31. august 2017 at 19:04

  Hvor er kjolen fra som er på bildet under flause? Dødsfin!

 • Reply Marie 31. august 2017 at 19:17

  Kan jeg spørre hvorfor du har valgt å begynne på p-piller igjen når du følte så at kroppen fungerte bedre uten? 😊 Jeg klarer ikke bestemme meg for om det er verdt å stoppe på de, eller bare fortsette for å slippe helvete med mensen! Haha

 • Reply Sara 31. august 2017 at 19:44

  Hvordan går det med planene for Tønsberg? Hvor lenge blir du i Oslo? ☺

 • Reply Charlotte 31. august 2017 at 20:49

  Høres ut som en rimelig bra måned – det fortjener du virkelig! Takk for at du blogger, og gir meg små gleder i hverdagen ved å titte innom her. Du er kul <3

 • Reply Emma 31. august 2017 at 21:13

  Dette er kanskje litt vanskelig å svare på, men tror du det er noen fare for å bli oransje av den selvbruningen når man er veldig blek fra før? Har null farge i ansiktet lengre, så jeg har lyst til å prøve den, men jeg vil heller være hvit enn oransje.. 🙈

 • Reply EM 31. august 2017 at 23:39

  Du er så merkelig at du blir skikkelig morsom, om du skjønner. Elsker at du er deg selv 100% og skriver fritt, finnes ikke så mange av dem lenger. Du holder det chill og ekte, humoren din er fantastisk.

  Hvem enn denne fyren er så burde han føle seg heldig, for det gjør vi. 🙂

 • Reply Maria 1. september 2017 at 03:43

  Det høres ut som du har hatt en flott måned. Håper September blir like bra for deg, om ikke bedre! 😀

 • Reply Katrine 1. september 2017 at 10:26

  Åh, Ida, jeg blir så GLAD av deg og denne bloggen! Takk for at du er et enormt lyspunkt for så mange, meg selv inkludert. Du skriver på en måte jeg ikke har sett noen andre skribenter gjør. Håper du en dag skriver bok og at du fortsetter å være den fantastisk skjønne jenta som du er, til the bitter end! Og du; jeg blir nesten forelsket selv av å klikke meg inn her om dagen! Unner deg alt godt og fint her i livet. Stoor klem!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2017 at 10:30

  Marthe Sofie: YAS 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 1. september 2017 at 10:30

  Maria: takk det samme, søte du! <3

 • Reply Ida Wulff 1. september 2017 at 10:31

  Katrine: neimen herregud! Det var flere fine ord enn jeg fortjener tror jeg, men GLAD blir jeg. Tusen takk, Katrine <3 ønsker deg en super helg, stor klem tilbake 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 1. september 2017 at 10:32

  Emma: mulig du vil føle deg litt gyllen, men har ikke testet den oppå min naturlig, bleke hudfarge :O

 • Reply Ida Wulff 1. september 2017 at 10:32

  EM: så søt du er!!! <3 tusen takk for det <3

 • Reply Ida Wulff 1. september 2017 at 10:33

  Charlotte: og takk for at du titter innom og er så flink til å kommentere. Det blir jeg glad for! <3 håper du får en finfin helg :-))

 • Reply Anonym 1. september 2017 at 18:30

  Helsike du er pen! Og dette var et knallflott innlegg, storkoste meg med det:D

 • Reply Ida Wulff 2. september 2017 at 02:15

  Anonym: <3 <3 <3

 • Reply Kimberly 2. september 2017 at 08:00

  Hei!

  Jeg bare lurer på hvor toppen i header bildet og nederste bildet i dette innlegget er fra?:-)

 • Reply Ida Wulff 2. september 2017 at 10:08

  Kimberly: ByTimo, fått av nettbutikken Sevenfemales 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. september 2017 at 09:20

  Elise: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 6. september 2017 at 09:20

  Sara: bor i Oslo-leiligheten til 1. november 🙂

 • Reply Julie 9. september 2017 at 09:18

  hvor er den rosa toppen fra første fra? <3

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:35

  Julie: Bik bok 🙂

 • Leave a Reply