Hverdagsliv

LIVET, DØDEN OG SUSHI

6. september 2017

God kveld fra sofaen som har begynt å få flekker til tross for at jeg ikke er en sånn person. Mørket holder på å senke seg utenfor, naboen på andre siden sitter på sengekanten og glor, og her ligger jeg og gjesper som om jeg har vært på jobb i nitten timer.

La oss oppsummere denne dagen punktvis.  Processed with VSCO with a5 preset Hudsjekken gikk over all forventning. Jeg ble sjekket med forstørrelsesglass over hele kroppen, til og med i hodebunnen og mellom tærne, haha. Jeg fikk frisk hud-stempel og beskjed om å følge med. Den følge med-greia har jeg aldri klart å ta seriøst. Jeg kommer jo hit, det er sånn jeg følger med. Men, for en lettelse! Nå føler jeg at jeg kan reise til varmere strøk med god samvittighet, det eneste jeg ikke får lov til er å bli solbrent. Og det er ikke noe problem, jeg bader jo i solkrem og betakaroten.

Etter hudsjekken hadde jeg en time å sløse bort, så jeg gikk hjem på Macen og shoppet på Etsy. Det skulle jeg tydeligvis ikke gjort, for fem minutter før jeg skulle avgårde igjen, fikk jeg beskjed av banken om at kortet mitt var sperret grunnet mystiske transaksjoner. Altså, can a girl få lov å kjøpe seg en fuckings kalender eller. Ettersom regnet haglet ned utenfor, hadde jeg jo beregnet taxi-tid. Ikke gå+buss+gå+trikk+gå, som jeg nå måtte gjøre. Uten å betale. Nervepirrende for en som følger alle lover og regler til punkt og prikke! Tenk å snike på trikken i en alder av 26 år.

Celleprøven gikk også strålende. Eller, for å være helt ærlig: jeg ble både kvalm og svimmel etterpå, fordi jeg er en pyse. Men det gikk så bra som det kunne, og nå er det bare å vente på at postkassen blir matet med gode nyheter. Prøver meg på optimisme.

Bankkortet mitt ble åpnet igjen da jeg fikk forsikret banken om at det var jeg som hadde vært på utenlandsshopping. For en gave!

Og snakker om gaver: jeg har fått mitt eget gravlys av Mr. Gravlys. Det stod plutselig på nattbordet mitt i går kveld, så det var jo… Søtt av ham. Jeg lar meg ikke vippe av pinnen lett – gravlyset ble tent og plassert på tacobordet. Dødens taco.

Kvelden har gått med til alenetid, rydding i klesskap og sushi. Ikke sushien på bildene – men igjen, hvem bryr seg. Å bedrive selfies er ikke noe tema i dag, jeg ser faktisk mer fyllesyk ut nå enn på søndag. Sikkert fordi jeg var klar for dødsdommen hos en av legene, men så fikk jeg den ikke. Skål for livet, dere!  Processed with VSCO with a5 presetVi snakkes i morgen, fininger. Takk for alle kommentarer dere legger igjen, jeg ler med lyd hver gang jeg åpner kommentarfeltet mitt. Føler meg heldig som har så oppegående mennesker som leser bloggen min, det gjør at jeg føler meg… Normal. Og det er jo viktig 😉

64 Comments

 • Reply LH 6. september 2017 at 20:37

  Jammen sanker du mange voksenpoeng i dag!

  💪🏻 Har selv time hos gynekolog i november, gruer meg som bare rakkeren, men heller 5 minutter ubehag enn flere år med usikkerhet, jobber på legesenter selv, utnytter det til de grader, og får alltid en lege til å se på en mistenksom føflekk 😄 Det er likesom ikke den best betalte og mest takknemlige jobben, så noen goder må man jo få 😉 krysser både øyne og tær for at du får fine prøvesvar i postkassa 🤞🏻

 • Reply Ida Wulff 6. september 2017 at 20:44

  LH: voksenpoeng i fleng, hehe! Og ja, sant som du sier: heller de 5 ekle minuttene. Så kjekt å ha leger tilgjengelig på jobb 😀

 • Reply Louise 6. september 2017 at 20:44

  Jeg seriøst elsker bloggen din. Sitter å sykler på treningssenter å leser åsså begynner jeg brått å le fordi du er så villt lættis. Aah, lenge leve denne bloggen og deg!😁😁💕

 • Reply Ida Wulff 6. september 2017 at 20:45

  Louise: haha, ååå <3 hyggelig å komme muntre opp sykkelturen din sporty spice! Ha en fin kveld videre 😀

 • Reply Ingrid 6. september 2017 at 20:48

  Håpar mr. Gravlys er ein keeper. Utrulig bra blogg-materiale 🙌

 • Reply Ida Wulff 6. september 2017 at 20:54

  Ingrid: han er veldig fornøyd med at leserne liker’n hvertfall! Hehe <3

 • Reply Anonym 6. september 2017 at 21:22

  Ah, så morsom du er. Koser meg og ler (altså puster litt hardere ut av nesa enn vanlig) hver gang jeg leser bloggen din ❤️❤️

 • Reply Aleksandra 6. september 2017 at 21:24

  Jeg pleier som regel aldri kommentere på blogger, men jeg har vært fast leser hos deg en god stund. TAKK for at du er en oppgående blogger, som gir meg latter fordi du er så kul, og fordi du skriver så bra!

  Keep it going girl, vi trenger folk som deg i bloggverden! Dette var jo et skjønt påfunn av Mr. Gravlys, gleder meg til å høre mer om han 😉 Ha en fin kveld!

 • Reply Andrea 6. september 2017 at 21:47

  Vet det ikke er pent å le av folk, men han hadde tydeligvis fått med seg kommentaren min om at gravlys på nattbordet kanskje er tryggere…. *flire* :p

 • Reply Anonym 6. september 2017 at 21:52

  Hei! Er det hos din vanlige lege du sjekker føflekkeene dine? Eller? Hilsen ei som også har et verdenskart og fant ut hun også måtte sjekke seg!

 • Reply Eirin 6. september 2017 at 23:01

  Å herregud Ida, TAKK for at du skriver så latterlig bra! Sitter på trappa i måneskinn og orker ikke å finne nøklene, fordi jeg er så sinnsykt sliten etter en laaang dag på jobb og sykdom i familien som er 200 mil unna, så klarer du fader å få meg til å trekke på smilebåndene! Kan vi plis bli naboer hvis du noen gang slutter å blogge??

 • Reply Anonym 6. september 2017 at 23:09

  Hvor møtte du han? 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. september 2017 at 23:20

  Anonym: hahaha, tipper vi egentlig ler ganske likt <3

 • Reply Ida Wulff 6. september 2017 at 23:25

  Eirin: nei uff da, nå fikk jeg vondt av deg 🙁 <3 håper du kom deg inn til slutt, og at det går bra med deg! Stor klem <3

 • Reply Hege Kristin 6. september 2017 at 23:58

  hørtes ut som en fin dag <3

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 00:23

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 00:29

  Anonym: hei 🙂 jeg går til Oslo hudlegesenter blant annet for å slippe ventetid, men du kan få hjelp til å sjekke deg hos fastlegen din også. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 00:30

  Andrea: haha ja, mulig det var derfor! Så tusen takk for det Andrea! <3

 • Reply julie 7. september 2017 at 07:51

  Hahah uff, elsker at han har fått nicknamet «Mr. Gravlys». Det kommer til å bli stuck med han for life 😀 Får han til å høres sånn neeesten like bra som Mr Big. Nesten 😉

 • Reply Anonym 7. september 2017 at 08:12

  Hahahha åååå, du må aldri slutte å blogge. Du er amazing!!

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 09:10

  Anonym: åh!!! <333 skal prøve!

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 09:11

  Aleksandra: takk for så fine ord, setter uendelig stor pris på det <3 <3

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 09:11

  julie: haha! Kaller han bare det nå, for å si det sånn 😉

 • Reply Ragnhild 7. september 2017 at 10:04

  Hahahah herregud den eneste bloggen jeg faktisk ler av å lese! <3

 • Reply Ada 7. september 2017 at 10:20

  Hah, digger at han blir kalt «Mr Gravlys»!! ser for meg de dere bloggerne dater snikleser bloggen deres hele tiden 😉

 • Reply Anonym 7. september 2017 at 10:41

  Håper du aldri slutter å blogge altså, du er helt rå og ekstremt morsom, på en litt merkelig måte minner du meg litt om tanten min faktisk, hun gjør de sprøeste ting og siste date fangst var hysterisk morsomt for oss å høre, tror virkelig aldri jeg har ledd så høyt som da.. Nei, lov meg å aldri slutte med blogging og hold fast i Mr. Gravlys, han virker som en bra fyr for deg og vi lesere får morsomme historier…

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 10:57

  Ragnhild: hurra!! <3

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 10:57

  Ada: Haha, hvem vet :O <3

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 11:00

  Anonym: takk for så fine ord, det var hyggelig <3

 • Reply Anonym 7. september 2017 at 12:28

  HAHA!! Ida, jeg elsker humoren din. Godt å komme inn hit til sarkasme, ironi og en god dose selvironi etter mange timer med studie. Ha en super dag <3

  Ps: har aldri vært på GU. Er 22 år. Burde jeg bare hoppe i det? Og eventuelt, hvordan går jeg frem? Ringer fastlegen?

 • Reply Silje 7. september 2017 at 14:03

  Dødens taco <3 Enig med anonym, ALDRI slutt å blogge og hold hardt fast i Mr. Gravlys!! Du er lyspunktet i min internett-hverdag <3

 • Reply Ida Wulff 7. september 2017 at 14:33

  Silje: haha, ååå! Hurra <3 SÅ hyggelig å høre!!

 • Reply Lena 7. september 2017 at 14:35

  Ida! I fare for å bli sånn stalker-leser som kommenterer litt mer enn «normalt» så klarer jeg likevell ikke å la være.. Jeg leser mange blogger når jeg kjeder meg, og jeg kjeder meg ikke noe mindre mens jeg leser de. Din blogg derimot får meg i godt humør, og jeg digger måten du skriver på! Så naturlig, men likevell godt gjennomtenkt og morsomt. Slutt aldri å blogge <3

 • Reply Anonym 7. september 2017 at 16:10

  Ida jeg håper du tenker over hvorfor du får så sjeldent stygge kommentarer? Det er fordi du er ekte, morsom, fantastisk pen og gir virkelig oss lesere alt. Når du først får en stygg kommentar er den jo helt på jordet, så du gjør virkelig en god jobb!! Hold fast til gravlyset og bli gjerne i Oslo, du er så bra 🙏🏻💙

 • Reply Anonym 7. september 2017 at 18:47

  Hei bare lurte på om fløflekk kreft er arvelig, og om det er i din familie? Eller sjekker du bare for sikkerthets skyld ? 🙂

 • Reply Marthe Sofie 7. september 2017 at 18:55

  Haha!! Lo høyt av dødens taco!

 • Reply Charlotte 7. september 2017 at 19:38

  Helt enig.. Aldri aldri slutt å blogg!! Og jeg døøør av gravlyset, hah!!! <3 Du er så morsom, fin og ja.. gøy! Stor klem <3

 • Reply Tone 7. september 2017 at 19:58

  Har egentlig aldri lest bloggen din før i det siste. Skjønner ikke hvorfor egentlig, den er blitt favoritten i løpet av dagen. Du skriver så bra og jeg elsker den lette humoren din.

  Du virker så utrolig sjarmerende! Hadde det ikke vært for Mr. Gravlys skulle jeg nesten invitert deg på en date! Hvis det ikke fungerer med Mr. Gravlys er du velkommen på den andre siden 🙂

 • Reply Marita 7. september 2017 at 20:51

  Har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg må bare spørre deg om en ting! Når jeg prøver meg på en sånn halvstram hestehale med alt håret bakover, så får jeg en minilugg i form av babyhår på hver side av hodet.. Mens ditt bare ligger perfekt bakover? Hva er trikset? Eller er du en av de heldige som ikke har babyhår? Dette ble et langt spørsmål om babyhår.

 • Reply Rebecca 7. september 2017 at 22:20

  Hahaha jeg lo godt og vondt av fuckings kalender😂😂 (vondt som i borret hull i hel i kjeften av tannlegen og fortsatt litt små dopa) Takk!! Du gjorde kvelden bedre<3

 • Reply Ida 7. september 2017 at 23:11

  Du skriver SÅ bra, er enig med alle andre som sier du aldri må slutte å blogge! Og morsomt at du fikk ditt eget gravlys av Mr. Gravlys, haha:D

 • Reply Synne 7. september 2017 at 23:34

  Altså jeg dør av hvor god du er til å skrive, du er så sykt lættis 😀

  Elsker deg <3

 • Reply Karine 8. september 2017 at 09:56

  Hvor i Oslo leier du? Og hva betaler du i mnd? Og hvor stor er den? Hilsen en som skal flytte inn nå, i en alder av 24..

 • Reply Ingvild :) 8. september 2017 at 12:34

  Haha, herregud, du får meg til å le så godt, Ida! Kan tenke meg Mr. Gravlys også må flire litt av dette her også 😀 Håper du aldri slutter å skrive og dele dine betraktninger enten det er det ene eller det andre!

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 13:13

  Marthe Sofie: flaut, men sjææl! Hahahha <3

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 13:13

  Charlotte: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 13:15

  Karine: Jeg bor på Tjuvholmen og betaler litt over 16.000 for 34 kvm. Ganske LOL. Håper du får det fint i Oslo <3

 • Reply Martine 8. september 2017 at 20:10

  Er det én blogg som er verdt å lese så er det din. Ingen overfladiske og dramatiske innlegg, bare den pur fakta og humor. Haha. Digger din personlighet!

 • Reply Anonym 8. september 2017 at 20:12

  Hvorfor sjekker du følekkene dine flere ganger i året?

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:07

  Ingvild: søt du er. Takk Ingvild <333

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:07

  Martine: hurra, musikk i mine ører <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:07

  Anonym: fordi jeg er redd for hudkreft. Og jeg sjekker bare en gang i året 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:08

  Ida: takk navnesøster <3

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:08

  Synne: love you toooo <3

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:09

  Rebecca: Å nei, stakkars deg :O God bedring med kjeften, og hyggelig å kunne bidra med litt latter <3 Hehe. Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:10

  Tone: Så hyggelig Tone!! Velkommen inn hit 😀 Og ja, klart jeg blir med på date hvis det skulle skjære seg med gravlyset! Hehe <3

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:10

  Marita: Jeg har maaasse babyhår! Hvis jeg har en helt krise dag gjør jeg dette: lager en hestehale, spraye med hårspray. Tar hestehalen ut etter noen minutter, lager den på nytt, tar litt vann i hendene, stryker det over babyhårene. Smører hendene med håndkrem/bodylotion, og drar over babyhårene en gang til. Sprayer til slutt med hårspray og stryker over hårene igjen. Fjuuh 😀

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:11

  Anonym: det har vært forstadie til hudkreft (?) i min familie, og mange føflekker har jeg arvet fra både far og mor. Så jeg sjekker for å være på den sikre siden 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:12

  Anonym: Så hyggelig å høre <3 Håper det går bra med studiet ditt! Og ang gyno: bare hopp i det! Du kan enten få henvendelse fra fastlegen, sjekke deg hos fastlegen eeeller ta kontakt med en gynekolog privat. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:13

  Lena: åh, jeg elsker å få kommentarer, keep em coming 😀 haha <3 Tusen takk for fine ord, jeg blir nesten flau. Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 8. september 2017 at 21:13

  Anonym: vet du, jeg tenker over hvor snille lesere jeg har hver eneste dag – og så tar jeg det på en måte som et kompliment, at jeg tiltrekker meg oppegående og fine folk. Men tusen takk for fine ord, du er god <3

 • Reply Tim 9. september 2017 at 15:18

  Denne gutten her er min bestevenn og vi er en gjeng, inkludert kjæresten hans og vi prøver å hjelpe denne fantastiske gutten til et bedre liv. sjekk linken jeg sender, les historien hans og hvis du blir rørt eller har lyst til å hjelpe så del innlegget, hvis den til venner. hva som helst! vi setter pris på all hjelp vi kan få!

  https://www.gofundme.com/tommys-rehabilitation-fund

  Mvh en bekymret bestevenn som gjør alt for å støtte fremtiden hans!

 • Reply Oda 10. september 2017 at 11:55

  Bra du sjekker deg jevnlig! Jeg har hatt en flekk på venstre overarm som kom for knappe to måneder siden. Tenkte først det var et utslett (det ligner ikke på noen føflekk nemlig, og jeg har slitt med atopisk hud tidligere), men da det ikke gikk vekk gikk jeg til slutt til legen min denne uka. Kreft er liksom det siste en forventer å høre at det er («det skjer jo ikke meg», attpåtil så studerer jeg jo medisin), men jo – hun mente det så ut som en type hudkreft… Godartet, heldigvis, som aldri vil spre seg, men som kan bli ganske stygg og som bør fjernes. Så er nå henvist hudlege videre. Skummelt ass… Man tror liksom aldri at det skal skje en selv :/

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 16:02

  Oda: å nei 🙁 så skummelt – selv om det heldigvis er godartet. Men ja, viktig å huske på at det ikke alltid trenger å være en føflekk! Lykke til <3

 • Leave a Reply