Hverdagsliv

HER LIGGER JEG I DAG

8. september 2017

Her ligger jeg i dag. Føler meg syk, slapp og fjern, og lurer på om sykdommen jeg har lurt meg unna i flere uker, endelig har klart å ta meg igjen. Er det noen som har tid til å være syk så er det meg, men det frister ikke likevel. Så jeg skal som vanlig prøve å lure kroppen med ingefær, sitron, varme gensere og masse søvn. Processed with VSCO with a5 presetOg hvis noen lurer på ballongene, så er ikke det en ny interiørtrend jeg prøver å starte. Men Mr. Gravlys hadde bursdag i går, så jeg lagde bursdagsfrokost. Eller, jeg lagde ikke bursdagsfrokost. La meg ta dere med på morgenen min: litt over klokken syv listet jeg meg ut i oppgangen med heliumtank, tråd og ballonger under armen. Det bråker så fælt å fylle ballonger, og jeg ville jo ikke vekke bursdagsbarnet. Så der stod jeg, i pysj og med håret til alle kanter, som alltid livredd for at min egen heliumtank skulle eksplodere. Da jeg var på min femte ballong, lærte jeg noe om mine aller nærmeste naboer som jeg ellers aldri ser noe til. De forlater hjemmene sine 07:10 for å gå på jobb. Ja, hei, god morgen ja, hehe, bare står her i truse og skjorte og blåser litt ballonger en torsdag morgen, jeg 😉 Godt jeg snart skal flytte. Det ble med fem ballonger for å si det sånn. 

Da ballongene var fylt med luft, dro jeg på meg bukse og kåpe, og løp til nabokaféen for å hente frokost. Mr. Gravlys er så flink til å lage omelett at jeg ikke tør å prøve selv engang. Men kaféen som vanligvis åpner syv, hadde bestemt seg for å åpne klokken åtte. Vi har så mye bestillinger og greier, så… Og jeg som vanligvis bare ville smilt, sagt okey, og stille gått min vei, fikk helt panikk. Jeg hørte meg selv si ting som: jo, dere SKAL åpne klokken syv! Og: det ligger et menneske hjemme i sengen min som har BURSDAG, værsåsnill og HJELP meg! Jeg ble så sint at det jeg nesten begynte å gråte, og jeg tror mennesket på andre siden av disken så det, for jeg fikk det som jeg ville til slutt. Så historien fikk en lykkelig slutt med frokost og champagne i sengen – men jeg tror faktisk jeg skal ta meg bryet. Lære meg å lage en ordentlig omelett. Processed with VSCO with a5 preset Shit, jeg innså nettopp at de ballongene ser ut som et forsøk på å være morsom. Som lillebror sa til meg da jeg hadde dekorert lokalet til mamma og pappa sitt sølvbryllup: jeg ser du gikk for sædcelle-tema? 

Jeg liker hvite ballonger, jeg. Og så liker jeg å være frisk, så nå skal jeg shotte ingefær og sitron som et ekte kvinnfolk, og ta kvelden 

32 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes 8. september 2017 at 21:24

  Hahahaha, fantastisk! Tipper han satte stor pris på det 🙂 Og du? En mann som kan å lage mat veier opp for gravlys på stua 😉

 • Reply Hege Kristin 8. september 2017 at 21:36

  masse god bedring fine deg <3

 • Reply LH 8. september 2017 at 21:47

  Haha, akkurat i det jeg skal begynne på siste avsnitt, må jeg se på bildet en gang til, var liksom noe sært som jeg ikke klarte å sette fingeren på, kan tro jeg lo HØYT da jeg leste sitatet fra lillebror!

 • Reply Jorunn 8. september 2017 at 23:35

  Mr. Gravys, hihi! Leser han ikke bloggen din, eller er han komfortabel med «mobbingen»? 🙂

 • Reply Oda 8. september 2017 at 23:38

  God bedring! 🙂

 • Reply madelen 8. september 2017 at 23:41

  Hva synes kjæresten din om å bli kalt »Mr gravlys»? Han har vel lest bloggen går jeg ut fra? Eller tittet innom i det minste?

  Synes uansett det er superkoselig å lese litt romance her <3

  God helg!

 • Reply Kristine 9. september 2017 at 09:10

  Hahaha! Jeg leste ikke det om at du dro på deg bukse og kåpe, så i hodet mitt gikk du på kafeen i truse og skjorte! Gratulerer med dagen til Mr Gravlys, da!

 • Reply Therese 9. september 2017 at 10:45

  Hei Ida! Kan vi ikke få se Mr. Gravlys snart? Jeg digger når bloggen din er så personlig den er nå, med humor i hverdagslige innlegg:) Da skriver du på ditt beste!! Har lest bloggen siden første innlegg, og det er så hyggelig og komme inn her om dagen. Så herlig og høre om Mr. Gravlys og ting dere er med om, haha:) Håper han vil vise seg på bloggen snart!! Det hadde vært supert og blitt enda bedre kjent med han.

 • Reply Ina 9. september 2017 at 13:11

  Omg, er broren din singel? Så bilde av han på facebooksiden din – kjekk!

 • Reply Silje 9. september 2017 at 13:26

  HAHAHAHA! Jeg dauer av deg… Du er fantastisk <3

 • Reply Lena 9. september 2017 at 16:25

  Hei Ida! Er det vanskelig å få tak i deg på mail? Jeg har noen spørsmål angående studie osv! 🙂

 • Reply Celina 9. september 2017 at 21:49

  Så vittig!

  Lest bloggen din av og på i mange år, og synes det er så gøy at du har funnet en mann! Men hvorfor kalles han mister gravlys? 😀

 • Reply Ingvild :) 9. september 2017 at 22:29

  Hahaha, det er utrolig hva et par ektefølte desperasjonstårer kan få til! Godt Mr. Gravlys fikk bursdagsfrokosten sin, hurra! Og naboene dine får en god historie om hun som blåste opp ballonger i gangen xD

 • Reply Anonym 9. september 2017 at 23:51

  Så koselig du gjør det 🙂

  Godt det ordnet seg til slutt:)

  Har du og Mr gravlys blitt kjærester ? Får vi se han på bloggen ?

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:31

  Ingvild :): håper de satte pris på synet.. haha 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:32

  Celina: det var faktisk en leser som ga ham det kallenavnet, haha. Han har gravlys hjemme i leiligheten sin fordi det har lengre brenntid enn vanlig kubbelys 🙁 😉

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:33

  Ina: du det er jeg faktisk litt usikker på :O

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:33

  Silje: <3

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:34

  Therese: så hyggelig, Therese <3 tanken er nok at ansiktet hans ikke dukker opp på bloggen :O

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:36

  Oda: takk Oda <3

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:36

  madelen: det tror jeg ikke han har noe i mot lengre, hehe… håper du har en fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:36

  Kristine: haha, takk og lov for at jeg ikke gjorde det :O

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:37

  Jorunn: Hehe. Han blir vel kanskje litt flau, men han har heldigvis mye selvironi <3

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:38

  Lizbeth Osnes: herregud, heeelt enig!

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:38

  Hege Kristin: tusen takk <333

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 01:38

  LH: haha <3

 • Reply Kamilla 10. september 2017 at 11:01

  Hei Ida! Liker bloggen din, spesielt paraplyinnleggene. Men når det kommer til helium syns jeg du og andre bloggere burde stå frem som gode eksempler og unngå bruke dette, i stedet for å faktisk inspirere andre til å bruke det. Hvis ikke du har fått det med deg enda så er det en begrenset naturressurs som heller burde forbeholdes sykehusbruk da det benyttes i MR-maskiner. Uten helium vil bildekvaliteten bli dårligere, noe som er kjipt om du eller andre du kjenner i fremtiden blir syke og er avhengig av god bildediagnose og heliumen er brukt opp ;/

  http://www.nettavisen.no/nyheter/17-mai—ikke-kjp-heliumballonger/3423339650.html

  https://www.nrk.no/viten/verden-tommes-for-helium-1.7261413

  Men ønsker deg en fin søndag og håper formen er bedre! 🙂

 • Reply Maria 10. september 2017 at 12:35

  Haha, så koselig av deg. God bedring! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 16:01

  Maria: takk for det <3

 • Reply Ingvild 10. september 2017 at 21:10

  Haha, jeg ser for meg at han er dritkjekk!!

 • Reply Anonym 11. september 2017 at 00:52

  Mr. Gravlys.. jeg dæver 😂😂

 • Reply Laryssa 4. juli 2024 at 20:38

  I’ve been exploring for a little bit for any
  high quality articles or blog posts on this sort of space .
  Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site.
  Reading this info So i am satisfied to show that I’ve a very just right uncanny feeling I came upon just what I
  needed. I most certainly will make sure to do not put out of
  your mind this web site and give it a look regularly.

 • Leave a Reply