Hverdagsliv

MAMMA PÅ BESØK

10. september 2017

Halla bløggen. Nå har jeg vært så heldig og få ha besøk av mammaen min i et døgn. Lurte henne og sa at jeg var frisk som en fisk, for så å være febersyk og slapp da hun kom fram til Oslo. Hva man ikke gjør for litt mammatid! Til tross for litt feber, ble det både shoppingrunder og et par restaurantbesøk – og så har mamma hjulpet meg med noen bilder. Jeg pleier å være skikkelig streng og kjeftete når mamma tar bilder av meg, men i dag var jeg snill som et lam. Kanskje det er fordi vi har sett hverandre så lite i det siste. Og så er jo mamma flink til å ta bilder da, hehe.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetVerdens beste mamma  Selv om hun maser høl i hodet på meg. Hva skal du gjøre med livet ditt, skal du ikke søke jobb, det er vel tomt for deg å bare blogge, du som er vant til å ha fulle dager med studier og sånt. Skal du snart begynne å skrive bok for alvor, kanskje du skal ønske deg turbukse til bursdagen din, og ikke glem at du betaler for en flyttebod som står tom. I dag måtte jeg bare sette ned foten og si: vet du hva, mamma. Det ordner seg uansett, og det er det som er så fint. Og det var hun jo forsåvidt enig i, men det er viktig å mase litt på barna man har satt til verden. 

Før mamma kjørte hjem, pleiet vi blodsukkeret vårt på Asia. Maten der er alltid litt skuffende, så det er jo verdt å vite for dere som er glad i at jeg kommer til Oslo-tips. De har gode drinker og fin beliggenhet, da! 

Har du sett serien «Søsken» på TV2? Mamma og jeg så hele på Sumo i går kveld, og det var så hjerteskjærende. En fæl men samtidig veldig fin dokumentarserie. Så hvis du har planer om å krype inn under et pledd i kveld – se på den 🙂 Nå skal jeg jobbe litt, vi snakkes senere! 

10 Comments

 • Reply Anonym 10. september 2017 at 15:00

  Ida! Hva skjer med å ikke bruke komma foran «men»? Du som ellers er så flink med språket og grammatikken? Lagt merke til det i flere innlegg, så ser ikke ut til å være en slurv?

  Ellers liker jeg bloggen din meget godt <3

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 15:01

  Anonym: Jeg bruker komma når jeg puster, peace <3

 • Reply Emma 10. september 2017 at 15:21

  Til deg over: Hun bruker jo stort sett komma foran «men»? Jeg ville heller ikke skrevet «En fæl, men samtidig (…)».

 • Reply Ingvild 10. september 2017 at 16:39

  Kjære Idamor! Er det greit at jeg viser bildet av deg til frisøren, for at jeg kan vise hvilke hårfarge jeg ønsker? Haha! Yes?No?

 • Reply Ida Wulff 10. september 2017 at 16:42

  Ingvild: herregud, så klaaart <3 For et kompliment da, hehe. Lykke til hos frisøren 😀 Klem til deg!

 • Reply Hege Kristin 10. september 2017 at 20:16

  så koselig <3

 • Reply Anonym 10. september 2017 at 23:26

  Kommaet skal foran men, ja, men ELSK på svaret ditt tilbake:D

 • Reply Ida Wulff 11. september 2017 at 11:00

  Anonym: Hehe <3

 • Reply Karina 11. september 2017 at 13:39

  Hei skjønne Ida!

  Kan jeg spørre hvor jakken din er fra? klem <3

 • Reply Ida Wulff 11. september 2017 at 14:40

  Karina: den er fra Ravn <3 Klem til deg!

 • Leave a Reply