Hverdagsliv

SOUNDTRACK PÅ EN REGNVÆRSDAG

13. september 2017

Processed with VSCO with a5 presetDenne dagen startet så ræva. Med feber, stress og dritdårlig humør. Heldigvis hadde jeg planlagt kafékontor med Idabestis, og det snudde bare helt om på alt. For Ida hadde en liten challenge på lur: hver gang man klager eller sier noe negativt, må man ta 10 pushups på stedet! Faen, for det første: jeg hater å ta pushups. For det andre: jeg har mye selvironi, men ikke nok til å ta pushups i foajeen på Grand Hotel. Så hver gang jeg fikk lyst til å klage over tette bihuler eller full mailboks, endte jeg med å si det med en positiv vri. Og det ble jeg i himla godt humør av, haha. Det ble en effektiv kontordag, og nå sitter jeg her og bobler over av energi og positivitet. Så deilig!

Da jeg satt i taxi på vei hjem, begynte det i tillegg å pøsregne. Regnvær er på min topp 5-liste over koselige ting, så da ble jeg enda gladere. Nå skal jeg jobbe videre under pleddet, med fin musikk og tente lys. Her er mine favorittsanger i dag, kanskje du finner noe å høre på:

SOUNDTRACK PÅ EN REGNVÆRSDAG

Too Good at Goodbyes – Sam Smith
I’m In Love With You – Endre Nordvik
 Jealous – Ylva
Young, Dumb & Broke – Khalid
Blank Space/Stand By Me – Imagine Dragons (Spotify Sessions)

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetTusen takk for alle søte kommentarer på forrige innlegg forresten. Veldig hyggelig at så mange ble så glad på mine vegne! Ble litt ør i hodet av min egen oversharing, så nok om det for i dag, hehe… 

12 Comments

 • Reply Hege Kristin 13. september 2017 at 20:58

  takk for musikktips <3

 • Reply LH 13. september 2017 at 21:27

  Den challengen likte jeg! Tror jeg må prøve å innføre den på jobb, det blir litt for mye stønning og klaging til tider, og det skaper negativ stemning, så armhevinger eller burpees virker som en passende konsekvens 😄 Ønsker deg en fin kveld videre 😊

 • Reply Ida Wulff 14. september 2017 at 00:09

  LH: ikke sant?? Ingen liker vel sånt, haha 😀

 • Reply Ida Wulff 14. september 2017 at 00:10

  Hege Kristin: <3

 • Reply Svartrev 14. september 2017 at 01:54

  Det skal jammen meg jeg begynne å gjøre også de gangene jeg føler for å jamre og bære meg. Syte med en snerten eleganse!

  Ah, regn.. <3 Jeg kommer aldri til å skjønne hvorfor folk kaller det dårlig vær. #PluviophilesUnite

  God bedring, Ida!

 • Reply EM 14. september 2017 at 02:08

  Olløøøø!!! Leste forrige innlegg nå, GRATULERER. Du fortjener kun det beste og jeg er så glad på dine vegne. Nå har du noen å lage barn med og forhåpentligvis gifte deg med en dag, null stressss mann. :))))) Hahah

 • Reply Ida Wulff 14. september 2017 at 09:00

  EM: hahaha! Null stress ja. Men takk! 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 14. september 2017 at 09:01

  Svartrev: Oi, det var et nytt ord for meg som jeg måtte google – men JA 😀 Og takk for det <3

 • Reply Anonym 14. september 2017 at 10:11

  Hadde ikke lest forrige innlegg og gjordet det nå nettopp, gratulerer med kjærligheten, det fortjener du virkelig <3 Tok meg selv i å sende en melding til lillebror om hvor koselig det er å sovne til regn, glemte i farten at han bor i Bergen og det var ikke særlig populært, etter et år i Bergen, hater han regn og skriver bare tilbake, ikke gøy. Jeg liker jo regn, kan være noe med at det ikke regner så mye på Østlandet, hadde kanskje tenkt annerledes om jeg bodde i Bergen, så fra nå av, skal jeg ikke engang nevne hvor koselig regn faktisk er og snø da, gleder meg til vinteren også.. <3

 • Reply Marie 14. september 2017 at 12:10

  takk for musikktips, det må du gjerne komme oftere med 😀

 • Reply Ida Wulff 14. september 2017 at 12:11

  Marie: det skal jeg prøve på 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:37

  Anonym: hehe, heldig han da, som får regn hele tiden ;p <3 <3

 • Leave a Reply