Hverdagsliv

HJEMMETANNBLEKING SOM FUNKER

17. september 2017

Processed with VSCO with a5 presetJeg føler det hører en liten behind the scenes-historie til dette innlegget, hehe. I februar tipset jeg dere om hjemmetannblekingen fra Premium White, da jeg var så heldig og få to kit. Det ble til at jeg brukte det cirka én gang i uken, i tillegg til en ekstra gang hvis jeg skulle ut eller «something special». Tennene er så innmari hvite rett etter behandling, så jeg ble helt avhengig av å bruke kitet før jeg skulle noe. Men så gikk jeg tom, da. Og som den divaen jeg er, sendte jeg mail til de som er ansvarlig for annonser på bloggen min og spurte: vil Premium White samarbeide med meg igjen, eller må jeg bestille det hjem selv?! Haha. Altså, jeg er egentlig ingen diva, men det er jo gøy med samarbeid når det er snakk om et produkt man uansett elsker og bruker.

I går kom endelig det nye kitet mitt i hus, og i dag morges bleket jeg tennene her hjemme for første gang på flere uker. Nå føles tennene så rene og fine, så nå er denne bloggern fornøyd 😉  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

♥♥♥

Hvis du ikke kjenner til Premium White, så er det et profesjonelt tannblekingssett for hjemmebruk. Det påstås at resultatet skal være det samme som man oppnår hos tannlegen – selv tåler jeg verken tannlegebleking eller sånne strips som man kjøper i USA. Jeg har prøvd, men det kjennes ut som noen slår meg i tennene med hammer hver eneste gang. Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke vet hvor lenge det hvite resultatet fra Premium White varer. For på meg kan det uansett ikke vare livet ut. Jeg snuser, drikker 2-4 kopper kaffe hver dag, og tar meg et glass rødvin/Pepsi Max i ny og ne. Men som en fresh up en gang i uken eller annenhver uke, går jeg 100% god for denne tannblekingen. For tennene blir hvite! Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset


SLIK BRUKER DU PREMIUM WHITE 

 Kok vann i en kjele, og senk én og én tannskinne ned i vannet mens det fremdeles koker. I bruksanvisningen står det at du skal holde dem der i 3 sekunder, for meg funket det med 4. 

 Etter 3-4 sekunder tar du dem opp fra vannet, setter dem i munnen og biter sammen slik at de former seg etter dine tenner. Du kan gjerne presse med tungen på baksiden og fingrene på forsiden, så du får det så riktig som mulig. Denne prosessen skal du ikke gjøre hver gang du bleker tennene, bare første gangen 🙂

 Når skinnene er formet etter tennene, klipper du av det lille «håndtaket» som du holdt i da du senket tannskinnene ned i vannet. 

 Spray så tannbørsten din med den lille sprayen som følger med, og puss i ett minutt. Spytt ut, sprøyt blekemiddelet i tannskinnene og sett dem på tennene. Et tips er å prøve seg fram med mengde – første gang tok jeg alt for mye middel og det ble grisete. 

 Så plasserer du LED-lyset i munnen, utenfor tannskinnene. Hver behandling skal vare i cirka 30 minutter. Når du er ferdig, skyller du munnen og pusser med tannbørsten hvis du har rester av gelen. 


Processed with VSCO with a5 presetHer ser dere hvordan tennene mine ser ut akkurat nå, etter én runde med Premium White. Det ble stor forbedring. Og bare så det er sagt: dette er det eneste bildet i innlegget uten filter. Jeg MÅ ha filter på alle bildene som skal ut på bloggen, men i frykt for å bli beskyldt for å ha redigert: bildet er helt uredigert. Til og med ansiktshårene mine skal dere få nyte synet av 😉

Kitet fra Premium White koster vanligvis 1190,- men nå kan du bestille til kampanjepris 449,- HER!

37 Comments

 • Reply Oda Ulrikke 17. september 2017 at 19:35

  Så fine tenner det ble! Jeg selv er også stor fan av HVITE tenner 🙈mon tro om ikke jeg må benytte meg av kapanjetilbudet på kitet nå….

  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld, Ida! 💗

 • Reply Ingvild 17. september 2017 at 19:45

  Hei Ida 🙂 Kan jeg spørre hvilken brunfarge du bruker åå dette bildet? Jeg er selv naturlig blond, og har problemer med å finne lys nok brynsfarge 🙂

 • Reply Maria 17. september 2017 at 20:27

  Hei Ida!

  Har du lest dette fra NRK? De fikk ingen resultater med Premium White, og professoren fra NIOM sier også at han er svært skeptisk til det. Synes det som du skriver virker veldig misvisende i forhold til ekspertrådene…

  https://www.nrk.no/livsstil/_-tannbleking-med-liten-effekt-1.13685597

 • Reply Angellica 17. september 2017 at 21:43

  Hei, jeg elsker bloggen din, og at du er deg selv!

  Da jeg så dette innlegget husket jeg noe leste noe for et par dager siden, og ønsker at en skal være obs på. NRK har testet hjemmetannbleking, og funnet skadelige mengder av ødeleggende stoff i flere. Det ser ut til at din er godkjent, heldigvis. Man ønsker å tro at det vi kjøper i lille, trygge Norge er sikkert, men slik er det ikke…

  Les mer her https://www.nrk.no/livsstil/advarer-mot-ulovlige-tannblekemidler-1.13661628

  og her https://www.nrk.no/livsstil/_-tannbleking-med-liten-effekt-1.13685597

 • Reply charlotte andersson 17. september 2017 at 21:44

  hei hei ida- kan jeg bare – ÅÅÅÅ du er aldeles nydelig, du stråler for tiden. Sånn, med ønsker om en riktig fin uke. Takk for meg 🙂

 • Reply Kristin 17. september 2017 at 21:57

  Virkelig?

  Det er ikke mange dagene siden NRK hadde en sak på tannbleking. Og med i testen var også Premium White som du her reklamerer for.

  Her er dommen: https://www.nrk.no/livsstil/_-tannbleking-med-liten-effekt-1.13685597

  Konklusjonen er altså INGEN EFFEKT!

 • Reply Kamilla 17. september 2017 at 22:30

  Et lite obs ift bruk av lys ved tannbleking:

  «Etter en uke var det imidlertid ingen forskjell om lyseksponering var benyttet eller ikke for noen av produktene. Bruk av lys ved tannbleking gir ingen tilleggseffekt, men kan gi biologiske bivirkninger, og anbefales derfor ikke. For ett av produktene hvor lysbruk inngikk, ble fargen signifikant mørkere igjen etter én uke. Bruk av lys sammen med blekemidler kan gi en umiddelbar uttørring av tennene hvis varmeoverføringen er tilstrekkelig. Det er sannsynligvis årsaken til at tennene ser ekstra hvite ut rett etter behandlingen med enkelte systemer.» Hentet fra http://www.tannlegetidende.no/i/2006/10/dntt-207644.

  Står også skrevet om det her: http://forskning.no/helsepolitikk-medisinske-metoder/2013/01/bleker-tennene-med-lys-som-ikke-virker

 • Reply M 18. september 2017 at 00:34

  Sorry, Ida, men dette funker ikke. Jeg skjønner at du reklamerer for noe du får gratis selvfølgelig. De to gangene med bleking holdt for min del. Jeg ødela første gangene skinnene, for de var ikke enkle å forme overhodet, så jeg måtte få tilsendt nye. Resultatet ble omtrent samme farge på tennene, men med hvite prikker begge gangene. Premium White klarte ikke svare på hva jeg gjorde feil, og innrømte nærmest at dette ikke funket på alle! Du bør kanskje opplyse om dette før du prøver å få folk til å kjøpe produktet. Jeg kastet 500,- rett ut av vinduet i alle fall, og pakken ligger hjemme hos mor og far, så vidt brukt.

 • Reply Marte 18. september 2017 at 12:01

  Hei Ida! Hva er det du bruker på øyebrynene dine? 😀 Hvordan/hva slags sminke?

 • Reply SaraW 18. september 2017 at 13:08

  Hei Ida 🙂

  Veit du om dette kan nyttast av gravide?

 • Reply Ida Wulff 18. september 2017 at 14:00

  charlotte andersson: så hyggelig av deg, tusen takk <3 Fin uke til deg også! Klem

 • Reply Ida Wulff 18. september 2017 at 14:01

  Angellica: Hei 🙂 Ja, fikk med meg at denne er godkjent, så det var bra! <3

 • Reply Ida Wulff 18. september 2017 at 14:02

  Maria: Hei Maria! Jeg får resultater av Premium White som jeg skriver i innlegget 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 18. september 2017 at 14:03

  Oda Ulrikke: Takk det samme, søte du <3

 • Reply Ida Wulff 18. september 2017 at 14:04

  SaraW: Hei <3 Det skal ikke benyttes av gravide og ammende 🙁

 • Reply Ida Wulff 18. september 2017 at 14:05

  Marte: Hei 🙂 Jeg bruker kun en lancome sourcils styler, den lyseste fargen (den kommer i to forskjellige). Det er en brynsmascara. Klem

 • Reply Ida Wulff 18. september 2017 at 14:06

  M: Hei 🙂 Så dumt at det ikke funket for deg. Jeg har også opplevd å få hvite prikker på en hjørnetann men det forsvant med en gang. Jeg har hørt at det er vanlig og at det alltid forsvinner – så det regner jeg med at det også gjorde hos deg?

 • Reply Ida Wulff 18. september 2017 at 14:17

  Ingvild: lancome sourcils styler i den lyseste fargen som finnes 🙂 <3

 • Reply Maria 18. september 2017 at 15:53

  Du har veldige fine hvite tenner, men når jeg leser om innholdet så står det at virkestoffet er 0.1% hydrogenperoksid. Det er så og si ingenting. Da lurer jeg på hvordan i all verden det kan bleke noe som helst? Er det noe annet i den som de ikke oppgir tro??

  Du kan kjøpe en flaske 3% hydrogenperoksid på apoteket for en 50 lapp btw.

 • Reply M 18. september 2017 at 17:14

  Jeg fikk vel tre hjørnetenner med prikker, og det forsvant innen en uke. Gang to fikk jeg flere prikker enn første gang!

  Takk for at du godkjente og svarte på kommentaren min. Opplever at veldig mange bloggere ikke tør å gjøre dette så fort noen er kritiske til deres anbefalinger 😉

 • Reply Ingvild 18. september 2017 at 20:22

  Tuuuusen takk for svar! Avgårde Kåre på kicks i morgen 😅

 • Reply Miriam 18. september 2017 at 20:31

  Hei! Hvor er genseren fra?😍😍😍

 • Reply Anonym 19. september 2017 at 00:39

  Kunne du vist et før og etter bilde siden dette er reklame? Ville fremstått mer troverdig om du skjønner:) . Takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. september 2017 at 02:05

  M: det skulle da bare mangle. Igjen, synd det ikke funket for deg men står virkelig for det jeg har skrevet. Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. september 2017 at 02:05

  Ingvild: håper du vil like den 😀

 • Reply Ida Wulff 19. september 2017 at 02:06

  Miriam: H&M :-))

 • Reply Rs 19. september 2017 at 02:49

  Jeg har prøvd å legge igjen kommertarer på to forskjellige innlegg,men ingen har kommet på trykk. Så jeg lurer på om det var noe galt med ett eller annet. Uansett så er du favoritt bloggeren min. Stor klems til vakre Ida.

 • Reply Alexandra 19. september 2017 at 08:52

  Sikkert rart spørsmål, men jeg har den samme genseren og jeg sliter med å «style» den…Kan jeg spørre hva slags bukse du bruker til den…. Kanskje jeg får noen tips….

 • Reply Ida Wulff 19. september 2017 at 13:08

  Alexandra: jeg liker den til lyse jeans, se litt lengre ned på bloggen 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. september 2017 at 13:10

  Rs: hei du <3 så hyggelig at du legger igjen kommentarer – jeg er veldig opptatt av å svare på alle kommentarer, så derfor tar det noen ganger litt tid før de blir godkjent. Men da kommer jeg sikkert til dem snart. Stor klem tilbake :-))

 • Reply vb 19. september 2017 at 19:39

  mener ikke å være slem eller frekk eller noe sånt med denne kommentaren, så håper ikke du tar den på den måten, da jeg elsker bloggen din. Men, det du annonserer for her er virkelig skadelig, les gjerne hvorfor her: https://www.nrk.no/livsstil/advarer-mot-ulovlige-tannblekemidler-1.13661628

  Vet at alle vi jenter har lyst på hvite tenner, og jeg har brukt flere typer for å få hvite tenner, men vet ikke hvor viktig det er når det er så farlige kjemikalier i det. Bare håper du kan ta dette til deg og kanskje kan annonsere for produkter som ikke kan skade lestrene dine.

 • Reply Frida 19. september 2017 at 20:13

  Hei Ida!

  Jeg lurte på om du kunne laget en ny Haircare-oppdatering? 🙂 Finner ikke noen oppdatering siden februar 2017, stemmer det? Leser bloggen din litt sporadisk 🙂 Vurderer å starte med tilskuddet, men det koster jo en del per måned. Derfor hadde det vært supert med en oppdatering med hva du synes om effekten. Det vil si, hvis du fremdeles bruker det?

  Super blogg 🙂 Ha en fin tirsdag kveld!

  Hilsen Frida

 • Reply Ida Wulff 19. september 2017 at 20:53

  vb: hei 🙂 hvis du leser saken så er Premium White en av de som blir vurdert som lovlig i denne testen.

 • Reply Ida Wulff 19. september 2017 at 23:40

  Frida: Hei Frida 🙂 Jeg har gått over til å bruke Hair Luxious fra Good For Me. Tusen takk! Klem til deg <3

 • Reply Anonym 19. september 2017 at 23:45

  Kunne du lagt ut før og etter bilder? Du har kanskje ikke lyst ?

 • Reply Anonym 26. september 2017 at 02:21

  Hei! Håper virkelig du svarer på denne kommentarer for jeg lurer på en ting. Jeg har kjøpt denne tannblekingen og gjort det tre dager på rad nå, men jeg føler at tennene bare blir hvite rett etter behandlingen også blir de gulere igjen. Altså at de bare er hvite rett etter, også går tilbake til å være gule.. Og det er veldig dumt fordi jeg føler de er kritthvite med en gang og jeg sliter ganske mye med veldig gule tenner så.. Hva tror du er årsaken? Er det fordi jeg ikke har brukt det nok?

 • Reply sofie 26. september 2017 at 18:20

  Men de avbrøt jo testen fordi INGEN er lovlige, og den gjør bare emaljen matt, så tennene virker hvite. Men de blir jo ikke hvite på ordentlig?

  Jeg stolte på at det du reklamerte for ikke kun var for penger, men noe du kan stå inne for.

  https://www.nrk.no/livsstil/_-tannbleking-med-liten-effekt-1.13685597

  https://www.nrk.no/norge/dsb-reagerer-pa-forbode-tannbleikingsmiddel-1.13688073

 • Leave a Reply