Hverdagsliv

NÅR JEG SOVER ALENE

19. september 2017

Processed with VSCO with a5 presetEtter at jeg fikk meg en fast sovepartner, har det dukket opp en helt ny problemstilling i livet mitt: når i alle dager skal jeg få tid til å jukse litt med brunfargen? Sommerferiens solkyssede hud har begynt å falme, og jeg tenker minst én gang om dagen at jeg burde klatte meg inn med litt selvbruning før jeg kryper til sengs. Men… For det første, så er faren stor for både fingermerker og skjegg-skraping. Hvem vet hvordan man våkner opp, liksom. Oi, se på deg. Har du påført selvbruningen med stålull du eller! Jeg tar rett og slett ikke sjansen. For det andre, lukter man ikke akkurat blomster etter en slik bruningsprosess. Så hvorfor gidde. White girl problems, bokstavelig talt. 

Men i dag, dere. Jeg skal ha min første natt alene på evigheter, så nå sitter jeg her, dynket i kliss som skal gi meg litt ekte blogger-glød. Viktig å se det positive i enhver situasjon, eller hva. For hvordan pokker sover man alene igjen?  Processed with VSCO with a5 presetNå har vi ikke snakket siden søndag, så la oss spole tilbake til helgen. Etter jentekvelden på kjøkkenet sammen med Gjengen Allianse, gikk resten av helgen med til kjærestetid. Grusomt ord, men ja. Vi sov lenge, spiste lang frokost, busset rundt i Oslo, var på to museer, var ute og spiste, drakk rødvin under varmelamper, lagde taco, så på TV, gikk turer og drakk enda mer rødvin på min lille balkong. Mr. Gravlys har nemlig kjøpt en 3-liters kartong med rødvin – så nå drikker vi det fra morgen til kveld. Neida. Men vi har virkelig fått øynene opp for rødvin. Høstens saft, velger jeg å kalle det. Dessuten har Mr. Gravlys debutert som bloggfotograf. Tror ikke han har skjønt at det muligens blir hans fremtidige ekstrajobb… Han klarte seg fint. Nesten ikke synlig flau, og bare litt for mye luft over hodet på bildene. Kan vi leve med dette? Det er det jo egentlig dere som bestemmer. Men jeg stemmer ja, øvelse gjør jo mester.  Processed with VSCO with a5 preset Fra spøk til alvor, det blir seriøst rart å sove alene i natt. Og jeg føler meg som verdens største idiot som i det hele tatt tenker tanken. Det er ikke mer enn to måneder siden alenesoving var på min topp 10 liste over livets gaver. Midt i senga på skrått som en sjøstjerne, med hele to kvalitetsputer for meg sjæl. Og nå…? Skulle helst hatt superlim og limt meg inntil en annen person. Det er ikke friskt. 

Så nå skal needy girlfriend hente seg et glass rødvin (hehe) og sitte i sengen og skrive, mens den klissete brunfargen tørker. Soundtrack: Independent Women – Destiny’s Child 😉 

58 Comments

 • Reply Rebecca Solberg 19. september 2017 at 23:05

  Heheh, bare gjør det selvom han er der, jeg gjør det det :p men har advart han mot lukten og sier at han må holde fingrene for seg selv akkurat den natten hehe : -)

  veldig fine bilder av fine du <3

 • Reply S 19. september 2017 at 23:19

  Har noen opprettet FB-gruppa «Vi som vil se / bli kjent med Mr. Gravlys» ennå? 😉

 • Reply Erla 19. september 2017 at 23:46

  Hahaha… Bloggen din har alltid vært topp underholdning, men må si at Mr. Gravlys har bidratt til humor på et helt nytt nivå. Herlig!

 • Reply LH 19. september 2017 at 23:59

  Bloggen din er skikkelig feelgood for tiden, liker det ❤️ Det gir meg litt håp for fremtiden, til og med pt’n sier jeg er farlig nær med å ende opp som sær kattedame.. det er jo bare så deilig å være ego, men kanskje det ikke er så ille å dele putene med en annen likevel 😄

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 00:47

  Erla: gøy at du syns det 😀 Det syns han og…. Sikkert! Haha <3

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 00:47

  LH: Kos at du syns det 😀 Og så lenge man ikke har 100 katter, så er det vel ingenting galt med å være sær kattedame heller 😉 Hehe <3 Men nei, å dele putene sine har vist seg å være enklere enn først antatt. Natta duu!

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 00:48

  Rebecca Solberg: ja, må nok finne en ordning for det etterhvert, hehe 😀 Tusen takk søte du <3 <3 Nattinatt!

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 00:48

  S: Haha :O Nei, det har vi til gode tror jeg 😉 <3

 • Reply Anonym 20. september 2017 at 01:50

  fin veske!! hvor er den fra?:-))

 • Reply Hanna 20. september 2017 at 03:16

  Det er såå gøy fordi jeg føler deg så sykt nå!! Skjedde akkurat samme med meg for 8 måneder tilbake, der jeg bare tenkte at jeg kom til å være alene for alltid, men det gjorde ikke noe fordi jeg elsket å sove alene. Nå kommer det høyt opp på listen over ting jeg hater mest.. Rart hvordan visse personer kan snu verden opp ned altså

 • Reply Anonym 20. september 2017 at 06:27

  Hahah for et bra innlegg! Du er fantastisk på å sette ord på ting! Herlig<3

 • Reply Anonym 20. september 2017 at 07:10

  Ida!! Æ digge deg! Råbra humor, meget god blogging over flere år, og attpåtil dødsvakker. Ha en fiiiin dag <3

 • Reply Nora 20. september 2017 at 08:49

  Herregud, DIGGER DEG!! Du skriver så utrolig bra!

 • Reply Geriatriks 20. september 2017 at 08:52

  Taste for rødvin = begynner bli voksen 😉

 • Reply Marte 20. september 2017 at 08:58

  Hvilken selvbruning bruker du, og gjør du noen forberedelser i forkant, som feks å skrubbe huden? Jeg skal prøve meg på selvbruning for første gang og er livredd for å bli oransje og skjoldete!

 • Reply Iselin 20. september 2017 at 09:02

  Haha, jeg elsker bloggen din om dagen! Mr. Gravlys har bidratt veldig positivt 🙂

 • Reply Vanessa fra Sukhi 20. september 2017 at 09:11

  Oh herregud hvor sant det er! Det finnes jo en del ting vi jenter ikke tørr å gjøre mens kjæresten er i huset, særlig når vi er nyforelsket 😀 Men det er jo sååå artig den tiden!! <3

 • Reply Christine 20. september 2017 at 09:26

  Åå Ida!! Jeg blir så glad på dine vegne som har fått deg kjæreste <3

  Det gjør meg litt mer optimistisk på at det kan skje her i gården også. Tenkt i mitt stille sinn at nå har jeg vært singel for lenge og lagt til meg sære vaner som det å elske og sove alene :’D Nå sover jeg riktignok ikke helt alene lengre for jeg har en 11 uker gammel cocker spaniel jente som får halve dobbeltsenga som også snorker litt. Utrolig hva man godtar så lenge det er en hund <3

 • Reply Anonym 20. september 2017 at 10:00

  Jeg elsker at du har fått type, Ida, det fortjener du. Og man merker så ekstremt godt på skrivingen din at du har det bedre, det er gøy! MEN! For Guds skyld! Pliiiiiis ikke bli et slikt «vi-par».. Heng med han så mye du orker, men ikke si «vi har virkelig fått øynene opp for rødvin» som om dere var én person 🙁 Hilsen glad på dine vegne og litt småbekymret

 • Reply Veronica 20. september 2017 at 10:15

  Hei! 🙂 Du er morsom som alltid! Hvilken selvbruning bruker du? Har dessverre bare dårlig erfaring med selvfarging..

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:36

  Geriatriks: er det derfor jaaa.. fyller jo 27 denne måneden ;p

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:37

  Veronica: litt forskjellig, nå brukte jeg en fra Clarins som jeg tipset om på bloggen nettopp. Bla litt ned så finner du den 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:38

  Anonym: Hahaha! Vi skal ta det til oss 😉 <3

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:40

  Christine: åå så koselig, cocker spaniel er bare verdens søteste hunderase <3 heldig du er!

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:41

  Vanessa fra Sukhi: veldig sant, Hehe 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:42

  Iselin: så hyggelig <3 ønsker deg en fin dag!

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:43

  Marte: det finnes såå mye bra, f.eks Clarins, Vita Liberata, Eco By Sonya og Sunspa. Kjøp deg en saltskrubb og en skrubbehanske på The Body Shop, så har du det du trenger til forberedelser! 🙂

 • Reply Maria 20. september 2017 at 10:43

  Hahahah! Kjenner meg så veldig igjen som selvstendighetens forkjemper. Så fikk man kjæreste. Klarer jo ikke bære en handlepose selv lengre! Det verste er jo at det blir ikke bedre med tiden heller, jeg blir jo bare mer og mer needy. Elsker kjæresten, men innimellom vil jeg slå opp på trass for å gjenvinne litt hverdagslig handlekraft og selvrespekt.

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:44

  Anonym: åh så koselig!! Takk for fine ord, og fin dag til deg også 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:44

  Nora: <3<3 tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:45

  Hanna: ja, helt merkelig… men veldig koselig også da :-))

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:45

  Anonym: takk for det 😀 <33

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 10:46

  Anonym: Alexander Wang 🙂

 • Reply Nora 20. september 2017 at 10:54

  Elsker bloggen din for tiden Ida! Det skinner virkelig igjennom at du er lykkelig, det er fint å se! Må også si at det er ekstra gøy med innlegg som disse ettersom jeg kjenner meg så sykt godt igjen haha! Gikk også fra å elske å sove alene og sverget at jeg aldri skulle få meg kjæreste, men nå sitter jeg jammen i samme posisjon som deg og savner han allerede før han har gått ut av døra hahah. Nyt kjærleiken og alt det fine <3

 • Reply Amanda 20. september 2017 at 11:02

  Du er så morsom, Ida! Jeg bruker en selvbruning fra NKDSKN, som du påfører 10 minutter før du skal dusje, også vasker du den av i dusjen. Du blir ikke kjempebrun bare ved å gjøre det en gang, men to/tre dager i uka fungerer veldig bra for meg. Best av alt så slipper man tørke prosessen før man legger seg, lukten og oransje sengetøy. Ha en fin dag <3

  https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/skj%C3%B8nnhet/solprodukter/nkd-skn-self-tan-201533/pre-shower-gradual-tan-lotion-150-ml-730079-0121/

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 11:05

  Amanda: oi, det hørtes ut som et spennende produkt 😀 skal sjekke det ut, takk for tips. Og fin dag til deg også <33

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 11:06

  Nora: det blir jeg glad for å høre! 😀 og haha, hva skjedde med oss da?? Ønsker deg en finfin dag <3 PS. Etter denne natten alene er jeg lettet over å oppdage at det faktisk var liiitt deilig med hele sengen for seg selv 😉

 • Reply Lise Marie 20. september 2017 at 11:40

  Haha! Jeg kjenner godt til «selvbruningsproblematikken» i begynnelsen av forholdet. Heldigvis «går det seg til». Det er nok ikke så lenge før du får tatt på selvbruning selv om du skal sove sammen med kjæresten. 😉

 • Reply Marita 20. september 2017 at 11:44

  Så fin du er på håret for tiden! Hva slags hårprodukter bruker du? 🙂

 • Reply kamilla 20. september 2017 at 12:03

  haha sånn er det å være forelsket 🙂 Bildene er absolutt godkjent 🙂 Like flott som alltid! Ha en fin dag, klem

 • Reply Silje 20. september 2017 at 12:24

  Haha, herlig innlegg og for noen flotte bilder, du er nydelig!! <3 Minnet meg litt om da Carrie Bradshaw savnet sin SSB: Secret single behaviour <3 Det er kos med kjæreste og veldig kos å slippe å sove alene! Jeg er sammen med kjæresten på 10. året og synes det er litt rart da vi ikke sover sammen, selvom det innimellom er veldig godt med hele senga for seg selv 😉

 • Reply Anna 20. september 2017 at 15:32

  Fantastisk – som noen nevnte her oppe; humor på helt nytt nivå! Kjempegøy å lese. Har vært fan av deg lenge, du skriver så hverdagslig og relaterbart. Så skal du ha all skryt for å være så flink å ta vare på leserne dine!! Helt rått at du tar deg tid til å svare på nesten hver eneste kommentar <3 <3 Det settes såå stor pris på!

 • Reply Ida Wulff 20. september 2017 at 18:28

  kamilla: så bra, hehe! Håper du har en fin kveld, klem til deg <3

 • Reply Anonym 21. september 2017 at 13:37

  Hvor er jakken din fra?

 • Reply Marie 21. september 2017 at 16:58

  Du skriver altså SÅ BRA! Det er alltid en fryd å lese bloggen din 😀

 • Reply Ida Wulff 21. september 2017 at 18:51

  Anonym: Den er fra Ravn Copenhagen 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 21. september 2017 at 18:51

  Marie: så hyggelig at du syns det, fineste komplimentet jeg kan få <3 takk takk <3

 • Reply Anonym 21. september 2017 at 22:04

  Kan du lage en liste med ting du ikke forventet i et forhold eller noe? Elsker listene dine 😀

 • Reply Anonym 22. september 2017 at 06:33

  Jeg er så glad på dine vegne! Møtte en i sommer helt ut av det blå og måtte lære meg at det heter «vi» og ikke » jeg» lenger. Så flyttet jeg ett semester. Til Cali og vi var innstilt på å få det til å fubgere. Fikk plutselig dårlig følelse og var ærlig om savnet av han. Plutselig ingen svar og jeg er forbaska singel igjen. Man lærer på veien i livet men jaggu blir man fucked up av kjærlighetssorg! Er heldigvis litt bedre nå men shit det vsr tubgt. cali er helt topp da :-)! Klemmer❤️

 • Reply J. 22. september 2017 at 12:46

  Teit å svare på andres kommentarer, men klarer ikke å la det ligge. 🙊 «Plis ikke bli et «vi»par, som at dere er en person» Altså, er man et par, er man jo en enhet. Blir bare merkelig å skulle utelate sin partner fra regnestykket, for ikke å bli en plage for mennesker som ikke takler at par omtaler seg som «vi»

  Plis ikke inkluder kjæresten når du skriver, det irriterer meg grenseløst. Å, ja. 😹 God helg, kos dere med VIn. 👌🏽🙈

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:22

  J.: Haha, du er god <3

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:23

  Anonym: det er notert, takk for forslag 😀

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:25

  Marita: hvis du mener shampoo osv, så bruker jeg Blonde Life-serien fra Joico nå 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:25

  Anna: Tusen takk Anna <3 Det var mange fine ord, jeg blir så glaaad 😀 Stor klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:26

  Lise Marie: Har allerede begynt! Mohaha 😀

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:34

  Anonym: Nei uff, for en jævla idiot – sorry språket 🙁 Så trist å høre… Håper det går bra med deg, skjønner veldig godt at det var tungt. Stor klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:35

  Maria: haha, men herregud så deilig å ha noen som bærer handleposene da? 😀

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:35

  Silje: Så herlig med 10 år <33

 • Leave a Reply