Hverdagsliv

EN UFRESH MANDAG

25. september 2017

Processed with VSCO with a5 preset Herregud. I dag føler jeg meg så sjukt dritt. Og så føler jeg meg enda mer dritt fordi jeg lar små tulleting få meg til å føle meg dritt. Men som Bjørn Eidsvåg ville sagt hvis han var av motsatt kjønn: jeg er bare en jente. Med mensen, kviser, ettervekst og pizzamage. Jeg innså i går at jeg aldri har hatt ordentlig dårlig hud før. For , dere. Nå har helvete brutt ut i det allerede asymmetriske fjeset mitt, og bestemt seg for å pynte til jul. Kviser er vondt. Så jeg vil bare beklage til alle som noen gang har klaget over kvisene sine til meg. Jeg har ikke lyttet, og jeg har ikke tatt problemet deres seriøst. Fra nå av har dere min fulle forståelse! 

Nok sutrete jentegreier for i dag. Jeg sa til kjæresten min (fikk kommentar av en leser som er drit lei av kallenavnet hans, så jeg kan prøve å variere litt) at han ikke trengte å være sammen med meg i dag fordi jeg er så ekkel, men han insisterte. Så vi har kosemandag med hjemmelaget pizza og skal snart en tur på kino. Etter det skal vi helt sikkert hjem og se på Farmen, som de to sofagrisene vi er blitt. Er kanskje ikke noe mysterium med disse kvisene. Med vennlig hilsen en som snart må komme seg på trening igjen.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Filmen vi skal se heter The Big Sick – noen som har sett den? Vi har faktisk aldri sett en eneste film sammen – kun serier, dokumentarer og så videre. Så i dag blir det jomfrutur på kino! Jeg er ikke den enkleste å finne en film sammen med, alt som er skummelt er no go for meg. Men traileren til The Big Sick var så søt og koselig, at der tok jeg bare en sjefsavgjørelse 

18 Comments

 • Reply Elisabeth 25. september 2017 at 19:20

  Jeg opplevde også for et års tid siden å plutselig få masse kviser i ansikter, kunne vel fram til da, altså 25 år, telle på en hånd hvor mange kviser jeg hadde hatt…. Why now liksom.. 🙁

 • Reply Hege Kristin 25. september 2017 at 19:33

  kos deg på kino!

  kjipt med sånne kviseutbrudd xS

 • Reply Siri 25. september 2017 at 22:16

  Elsker bloggen din nå, så morsom å lese! 😀 Må også nevne at jeg føler med deg angående huden. Har de siste 2 (!!) mnd slitt med uren hud, og det er virkelig fælt!

  Ha en fin uke, Ida <3

 • Reply Kristin 25. september 2017 at 23:51

  Takk for filmtips! Skal dra med samboeren på kino, må se den filmen der!

 • Reply christine 26. september 2017 at 12:26

  hvordan var filmen?

 • Reply Rs 26. september 2017 at 13:22

  Syns alltid du er fresh og fin😚kos deg med gravlyset og nyt denne første tiden,savner den litt,men har tross alt vært gift i 25 år så det er lenge siden jeg var så nyforelsket. Stor klems

 • Reply kamilla 26. september 2017 at 13:28

  Jeg har en innebygd kvise i panna som gjør så vondt at jeg ikke kan røre på ansiktet mitt…skulle ikke vært lov si 🙂 blir det for ille så kjøp deg basiron fra apoteket, funker som fy! Ha en fin uke 🙂 klem

 • Reply Anette 26. september 2017 at 15:50

  Er så koselig å lese bloggen din for tiden ❤ Det er det forsåvidt alltid, er så herlig at du er så ærlig!

  Jeg lurte på om du kunne delt noen av dine beste Oslo-tips med meg? Eller har du kanskje et innlegg med det? Skal dit om et par uker, og prøver å finne ut av hva som må ses, spises og oppleves 🙂

 • Reply ada 26. september 2017 at 18:07

  Hei, ble det noe shopping på deg på Hermes?

 • Reply Lisa 27. september 2017 at 10:33

  Digger bloggen din!;) Men jeg skulle ønske du blogget mer regelmessig. Det blir litt for mange ganger at man trykker seg inn uten at det er noe innlegg. Jeg skjønner at man som blogger ikke kan si fra i de periodene man nesten ikke poster noe (for da blir det jo ingen klikk), men det oppleves litt som at du «hater» jobben din når du så ofte skriver at nå MÅ du blogge, og det ødelegger litt for leseropplevelsen:/

 • Reply Tine 28. september 2017 at 15:28

  Hahaha enig med hun leseren, fikk sånn cringe-følelse av kallenavnet til slutt 😛 Og hater sånne drittdager, men ja beste man kan gjøre er å «lure dagen» med å gjøre noe koselig! 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:14

  Kristin: kos dere 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:15

  Elisabeth: ja, det var i seneste laget for oss begge! Evig ung, haha 😀

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:19

  ada: Nei, bare posering foran denne veggen 😀

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:20

  Rs: tusen takk <3 Og gratulerer med sølvbryllup da, så koselig 😀 Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:21

  Siri: Tusen takk, så hyggelig å høre <3 Håper huden din begynner å bli bedre :*

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:21

  christine: Litt for lang, men veldig søt 😀

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:33

  kamilla: Uff, håper det går bedre med kvisa! Ønsker deg en fin helg <3

 • Leave a Reply