Hverdagsliv

BURSDAGEN MIN & DAGENS ROADTRIP

29. september 2017

Jeg filte nettopp neglene til lillebror i stedet for å bare hive meg over bloggingen. Med andre ord: veldig lite lyst til å blogge! Haha. Jeg vet ikke hvorfor, men den siste uken har det bare vært så innmari vanskelig å gi av seg selv her på bloggen. Som om det er noe i meg som krymper seg av tanken på å dele. Men nå merker jeg at det begynner å gå over. Jeg har det i hvertfall veldig, veldig fint. Siden sist har jeg hatt en skikkelig fin bursdag, sammen med mor, far og kjæreste. Jeg fikk kjempefine gaver selv om jeg hadde prøvd å overtale dem til å ikke gi meg noe. Og så koste vi oss på standup (Fordommer med Ørjan Burøe på Latter, anbefales!) og på restaurant etterpå. Ellers ble det en veldig rolig kveld, rakkefant-feiringen sparer jeg til venninnene mine neste helg 😉  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetGravlyset kommer ikke til å like bildet jeg postet av oss, syns jeg hører kritikken av et hjerte plantet midt i det fine fjeset hans. Jaja, han har vel opplevd verre. 

I går kveld toget jeg hjem til Tønsberg, og i dag morges satte hele familien Wulff seg i bilen og kjørte til Danmark. Farfaren min har bursdag på samme dag som meg, og denne helgen skal vi feire at han fyller hele 80 år. Så i dag har jeg sittet i baksetet i noe som kjentes ut som en batmobile, og rast gjennom Norge, Sverige og Danmark med pappa bak rattet. Det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg ikke har klart å slappe av et sekund. Siden jeg har flyskrekk, sier folk hele tiden til meg at det er mye farligere å kjøre bil. Og det gjør ikke at jeg blir noe mindre redd for å fly – derimot blir jeg mer redd for å sitte på med andre i bil. Spesielt når det kjøres i hundreoghelvete, og hele veien er som en trailer-parade. Stor stas! 

Nå er vi innstallert i sommerhuset, og mørket har senket seg. Jeg kommer til å sove som en baby i natt, til tross for alle edderkoppene som bor her. Såå himla trøtt. Vi snakkes i morgen igjen, det lover jeg 

7 Comments

 • Reply LH 29. september 2017 at 19:50

  Kjæresten din ser veldig kjekk ut da, under hjertet der 😉 Skikkelig pent par =)

  Og jeg må le, jeg har ikke flyskrekk selv, men jeg har trøstet mange med den linja du nevner, problemet er at JEG selv har blitt ganske redd for å kjøre bil, haha.

 • Reply Anonym 30. september 2017 at 08:40

  Alltid likt deg, og har besøkt bloggen din regelmessige. Men ikke nå lengre. Skjønner godt at du vil holde kjærlighetsliv ditt seperat fra bloggen, så hvorfor legge ut det sensorerte bilde…. Er bare irriterende….

 • Reply Karoline 1. oktober 2017 at 15:47

  Hvilken restaurant er dette? 🙂

 • Reply Anonym 1. oktober 2017 at 22:33

  Han ser superkjekk ut😌👌

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:45

  Karoline: Entrecote by Trancher 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:48

  LH: haha, er det ikke typisk! <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:49

  Anonym: Takk for at du delte din mening, men jeg holder fast ved min 🙂

 • Leave a Reply