Hverdagsliv

GOODBYE SEPTEMBER

30. september 2017

 STØRSTE OPPTUR: Det er vel ingen overraskelse at det var å få seg en snill kjæreste! Jeg har i flere år tenkt at det ville være en nedtur, og syntes oppriktig synd på folk rundt meg som var i forhold. Hvordan kunne de være uten all den friheten, liksom! Nå har det snudd helt, og jeg er glad for at det ble som det ble. Ellers har jeg fylt 27 år, og det føles braaa! Jeg har overlevd 27 år på den farligste planeten med de farligste pattedyrene: mennesker. Haha. 

 STØRSTE NEDTUR: Månedens nedtur har vært at kroppen krangler som faen på alle mulige måter, mest sannsynlig på grunn av p-piller. Jeg har følt meg så stygg og ekkel, meeen tenker at hvis dét er månedens nedtur, så er det et ålreit liv. 

 MÅNEDENS MINNER: De fine dagene hvor Idabestis og jeg har hatt kafékontor, jentekveld på kjøkkenet med Gjengen Allianse og møte svigers-helgen er de fineste minnene jeg har fra september 

 MÅNEDENS LÆRDOM: Lærdom og lærdom… Jeg har i hvertfall lært et og annet om meg selv etter at jeg forvillet meg inn i et forhold. Og det er at jeg er som en åpen bok hvis jeg er sur/lei meg/misfornøyd – det nytter ikke å leke kul og late som ingenting. Så jeg kan like gjerne spytte ut med det samme, slik at alle kan leve lykkelig i alle sine dager. Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset BESTE SERIE: Ingen! Altså, serier pleide å være livet mitt om kveldene – jeg savner egentlig å ha en serie å se på. Noen pysete sjeler som kan fortelle meg om Narcos er for heavy for oss pyser? Jeg tåler virkelig ingenting, fikk breakdown i simulatoren på Fram-museet på Bygdøy her en dag. HAHA. 

 BESTE INNLEGG: dette, dette og dette har vært mine mest populære innlegg i september. Ikke mye hjernemat, men det får da være grenser.   BESTE KJØP: Jeg har ikke shoppet noe særlig selv i september, men jeg har fått noen veldig fine gaver. Gravlyset ga meg en syykt fin ring fra Tom Wood, og av mamma og pappa fikk jeg verdens deiligste skjerf og en turbukse fra Bergans. Du vet du er blitt 27 år når du får turbukse. Jeg hadde ønsket meg det, altså. Føler det er på tide å begynne å bygge voksengarderobe nå. Vindjakke neste! Og så fikk jeg hårføner av mormor og morfar, den jeg hadde fra før bråkte så mye at jeg var redd for at den skulle eksplodere i ansiktet mitt hver gang jeg fønet håret. Så det var en lettelse å få byttet den ut 😉

 FLAUSE: Tror aldri jeg rakk å toppe den morgenen hvor jeg stod ute i gangen, kledd i truse og skjorte, og blåste opp ballonger til bursdagsbarnet som lå inne i leiligheten og sov. Har heldigvis ikke møtt på de samme naboene som gikk tidlig på jobb den morgenen. Takk for sist, hehe… Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset MEST SPILTE SANGER:  Sign Of The Times – Harry Styles Driver – Billy Raffoul  Changed – Stanaj Halo – Beyoncé

 BESTE MÅLTID: Alt jeg har å si her er at takeaway-forbruket mitt er blitt redusert med 80% ish etter at Gravlyset begynte å sjefe hjemme hos meg. Så det er jo bra! 

 MÅNEDENS CONVO: Gruppechatten med Gjengen Allianse er full av de gode samtalene, når vi ikke rekker å se hverandre i ukedagene.   MÅNEDENS TANKE: Denne måneden har jeg tenkt mye på at jeg er redd for forandring. På den ene siden så kommer det av noe positivt, nemlig fordi jeg er så innmari fornøyd med og glad i det livet jeg har . Jeg vil aldri at noe skal forandre seg! På den andre siden er det ikke en helt sunn tankegang, for verden går fremover og forandrer seg, og det samme må jeg gjøre. Det kommer til å bli noen store forandringer i livet mitt fremover – egentlig bare fine forandringer, men samtidig gjør det meg trist fordi det er… Noe annet enn nå. Gir det noen mening?! Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetI skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til farfar sin 80 årsdag. Festen starter 12 og blir sikkert holdt gående ut i de sene nattetimer, så da blogger man når man har mulighet 😀 Håper alle får en finfin lørdag!

22 Comments

 • Reply Kristine 30. september 2017 at 11:22

  Fine Ida!

  Jeg vet at dette ikke har tilknytning til inlegget, og jeg håper ikke du tror jeg mener noe negativt med dette.

  Men jeg har alltid sett opp til deg som blogger og følt at du sier ting som de er, noe jeg digger!

  Gratulerer så mye med kjæreste også, det ser ut som du har det veldig fint <3

  Jeg har alltid likt din blogg fordi jeg ikke har følt at det er et stort kroppsfokus og fordi du faktisk har vist at du kan kose deg med både pizza og godteri. Men jeg syntes det ser ut som du kanskje har gått ned litt i vekt etter du ble sammen med kjæresten din og det eneste jeg egentlig lurer på er om du nå har fått et større kroppsfokus pga, dette og føler du må spise sunt eller om du fremdeles kan kose deg? 🙂

  Og når du virkelig skal skeie ut, hvor mye kan du spise da?

  Jeg mener absolutt ingenting vondt med dette, er bare av ren nyskjerrighet og fordi jeg selv er usikker.

  Ha en super helg! Stor klem <3

 • Reply Geriatriks 30. september 2017 at 11:42

  Serie.. sikkert sett den, men nevner for sikkerhets skyld: Elementary. En moderne utgave av Sherlock Holmes. Ikke voldsom som i filmene. Krim-serie med greie skuespillere.

 • Reply Anonym 30. september 2017 at 11:51

  Digger deg!! Kan du kjøre en runde med «bildene som aldri kom på bloggen?»😃

 • Reply Madelen 30. september 2017 at 12:45

  Hei Ida 😀 Ønske: kan du lage innlegg med tips til klær? gode gensere, jakker osv? du har så fint! (men helst ikke sånn sponsa opplegg fra nelly, da blir jeg skeptisk med en gang haha) Hadde vært gøy å se både turbuksen og skjerfet du fikk i bursdagsgave også 😀 Forresten, hvordan gjør du og kjæresten det når du flytter til Tønsberg? Blir han med deg dit? 🙂 Glad på dine vegne uansett, hyggelig at du har fått deg kjæreste!

 • Reply Amalie 30. september 2017 at 13:35

  Visst du ikke har sett the handmaid tale på HBO må du gjøre det ASAP, vanvittig bra og spennende serie:D

 • Reply Aina 30. september 2017 at 15:18

  Fint innlegg 🙂 kan jeg spørre hvilke store og fine forandringer som skal skje?

 • Reply Eli 30. september 2017 at 23:24

  Har du vurdert å prøve p-ring i stedet for piller? Jeg gikk på piller i årevis og hadde masse problemer, men så hadde jeg to venninne som brukte p-ring og som ikke kunne slutte å skryte av det. Jeg spurte fastlegen, og han sa at han kanskje ikke trodde det kom til å bli noe bedre, men jeg bestemte meg for å prøve likevel. Har vel brukt det i snart fire år nå, og kunne ikke vært mer fornøyd! Hvis jeg har skjønt rett så virker det mer lokalt, så mange får færre bivirkninger. Når jeg bytta ble jeg kvitt bivirkninger av pilla jeg ikke visste jeg hadde en gang liksom, trodde det bare var «sånn er livet» ting, men det var nok pillene. Har i alle fall tre venninner som har byttet over og er like fornøyd som meg. Kanskje noe å teste?

  Og takk for kanskje Norges beste blogg! Jeg kommenterer sjeldent, men du har vært en favoritt i mange år <3

 • Reply Marit 1. oktober 2017 at 14:02

  Hei Ida! Har fulgt bloggen din i mange år og må bare si at den er utrolig inspirerende og gøy å lese om dagen! Du skriver så utrolig bra og jeg digger at du tør å være så ærlig og dele så mye av deg selv med leserne dine. Keep up the good work! Gleder meg hver dag til å lese nye morsomme innlegg.

  Klem til deg <3

 • Reply Hege Kristin 1. oktober 2017 at 15:18

  hørtes ut som en fin måned! <3

 • Reply Elisabeth 2. oktober 2017 at 06:42

  Hei Ida! Du bør virkelig vurdere hormonspiral! Hadde nøyaktig de samme plagene som du beskriver ved bruk av p-piller, så legen anbefalte meg å prøve spriral. Jeg tok sjansen og fikk den satt inn for snart et år siden. Beste avgjørelsen jeg har tatt på lenge! Føler meg som et nytt menneske, og best av alt: Den funker helt av seg selv de neste tre årene – ingen piller, ingen plaster – ingen brukerfeil!

 • Reply Elisabeth L 2. oktober 2017 at 22:18

  Ååå, får alltid en god latter av bloggen din, og faktisk dagens høydepunkt i dag:) og så koselig når du deler Gravlys! Måtte scrolle meg langt tilbake i arkivet for å finne ut hvorfor han ble kalt for det,haha!hadde tatt meg en altfor lang pause fra blogglesing! Men må si at du fikk meg lyst til å lese blogg igjen <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:35

  Elisabeth L: så utrolig hyggelig kommentar, tusen takk for fine ord <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:43

  Elisabeth: må vurderes hvis kroppen ikke skjerper seg 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:45

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:52

  Kristine: Hei Kristine 🙂 <3 Takk for fine ord, så hyggelig! Jeg tror ikke jeg har gått ned noe i vekt etter at jeg fikk meg kjæreste – jeg veier meg aldri, så helt sikkert vet jeg ikke. Og jeg har overhodet ikke begynt å spise noe sunnere, vi koser oss med pizza og sjokolade rett som det er. Faktisk i så stor grad at vi er blitt enig om å skjerpe oss sammen, hehe. Håper du har det fint, klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:52

  Geriatriks: takk for tips 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:53

  Anonym: det kan jeg prøve på! :-)) <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:53

  Amalie: Takk for tips <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:54

  Aina: Skal fortelle alt snart 🙂 <3

 • Reply LH 3. oktober 2017 at 21:39

  Det burde nevnes at hvis man blir gravid med spiral må man enten ta en fremprovosert abort, eller man må gå et risiko-svangerskap, og som med alt annet av hormonprevensjon, kan bivirkninger variere fra person til person. Jeg vet at blant annet funkygine slet veldig med bivirkningene :/

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 23:58

  Marit: tusen takk, for en utrolig hyggelig kommentar å få. Stor klem tilbake! <3

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 15:16

  Eli: Ikke så fan av P-ring dessverre, men man skal aldri si aldri 🙂 Tusen takk for det <3

 • Leave a Reply