Hverdagsliv

DET ENESTE SOM MANGLER

2. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 preset Det er vel et kjent uttrykk at mye vil ha mer. Og da er det vel naturlig at jeg som har det så fint, vil ha det enda bedre. Grådig på lykken! Neida. Men hvis jeg ser på det store bildet, og overser de løse trådene og forandringene jeg står ovenfor, er jeg så heldig og har alt. Bortsett fra én ting. Og det er gode rutiner på treningsfronten. Det er ingen hemmelighet at jeg har vært støttemedlem på treningssenteret de siste månedene. I sommer har jeg gått lange turer, og jogget korte turer. Men jeg har liksom ikke trent. Så nå føler jeg meg veldig slapp i fisken. Dessuten savner jeg den ekstreme lykkefølelsen jeg får etter trening. Den kan ikke kjøpes for penger, den kommer kun etter at jeg har slitt meg ut skikkelig, og svettet som en gammel gris. Det verste er at jeg faktisk har det gøy på trening – utfordringen er å komme seg dit. Men jeg har to bein og kort vei til gymmen, så i dag starter jeg på igjen. Jeg har fått med meg Siri som var min faste treningspartner før jeg… Sluttet å trene. Så vi gleder oss veldig begge to, til å snuble rundt og hive etter pusten 🙂 

Hva angår løse tråder og forandringer, så skal jeg selvfølgelig fortelle dere alt om veldig kort tid. Det skjer store ting både på privaten og på jobbfronten, og dere som begynner å kjenne meg ganske godt, vet vel nok til å forstå at jeg blir litt paff av den slags. Hva er det jeg har stelt i stand nå, liksom. Men alt er veldig positivt, selv om det føles overveldende!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetDenne uken blir fin tror jeg. Jeg har booket trening for hele uken, har et par møter med noen samarbeidspartnere for å diskutere kampanjer, og så har jeg store planer om å være en flinkere blogger enn jeg har vært den siste uken. Jeg har så mye på hjertet, men det er som om noe har stoppet meg. Ellers skal jeg arrangere min egen bursdagsfeiring som jeg skal ha til helgen – da kommer det venninner fra både Kristiansand og Tønsberg, så jeg må sørge for at turen blir verdt det for dem. Man feirer aldri bursdag for sin egen skyld, gjør man vel? 😉

Nå skal jeg sette pulsklokka på lading, den har vært død i noen uker. Snakkes senere! 

20 Comments

 • Reply Siri 2. oktober 2017 at 11:28

  Hei Ida!

  Leste innlegget ditt for en stund tilbake der du skriver at du hadde b12 mangel å skulle begynne på Triobe! Har nettop fått svar fra legen at jeg mangler b12 å skal begynne på triobe i dag. Hvordan syns du disse fungerer? 🙂 merker du noen effekt, positiv og negativ?

  Mvh Siri

 • Reply Anonym 2. oktober 2017 at 12:13

  er så spent på hva som skjer med nybygget i tøns og alt det der! ellers håper jeg alt er bra med deg <3 fav blogger <3

 • Reply Anonym 2. oktober 2017 at 12:30

  Er så spent på å høre alt ida! Tipper det har noe med leiligheten din i Tønsberg og Oslo! Håper du blir i Oslo jeg, haha. Du er så lykkelig nå!

 • Reply Malin 2. oktober 2017 at 17:04

  Hei! Er det liksom innafor å ta med studiegjengen på Grand Hotel? Eller er det litt voldsomt å dra frem bøker og PC der? Ser helt nydelig ut å sitte der, men føler at det kanskje der er et litt flottere klientell som henger der, hehe.

 • Reply Anonym 2. oktober 2017 at 18:02

  Mye vil ha mer…f*** vil ha fler…det sier min gamle mormor på 80 🙂

  Jeg er litt nysgjerrig på om du blir i Oslo, nå som Mr. Gravlys har gjort sitt inntog i livet ditt, eller om du blir pendler? 😉

 • Reply Anonym 2. oktober 2017 at 23:25

  Når avslører du og Kristina om hva dere jobber med? Skulle ikke det vært gjort

  for lenge siden ? 🙁

 • Reply Charlotte 3. oktober 2017 at 02:28

  Anbefaler timene på Barrys bootcamp om du ikke har testet det før. VELDIG effektiv og bra trening med kombinasjon av styrketrening og intervaller. Flinke og motiverende trenere som pusher deg litt ekstra 😀 Et lite tips for variasjon 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:34

  Anonym: har ikke noe informasjon til deg angående det per dags dato

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:34

  Charlotte: trente der fast før, veldig gøy 😀

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:38

  Anonym: litt usikker på hva de stjernene skjulte? Hehe.

  Holder på å finne ut av alt det der nå 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:39

  Malin: Hei 😀 For å være helt ærlig… Det tror jeg ikke ville være særlig populært, nei. Ser en og annen PC, men aldri bøker og kollokviegrupper – mer businessmøter, hehe.

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:40

  Anonym: <3 <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:41

  Siri: Hei 🙂 Jeg kuttet ut Triobe etter veldig kort tid, og begynte å ta B12-sprøyter i stedet. Lykke til! Klem

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:41

  Anonym: <3<3<3

 • Reply Marte 3. oktober 2017 at 11:46

  Skal du og Mr. Gravlys flytte sammen? 😃😃😃

 • Reply Alina 3. oktober 2017 at 19:11

  Gravid kanskje ? 🙂

 • Reply LH 3. oktober 2017 at 20:48

  Tror stjernene til anonym skulle skjule dette: Mye vil ha mer, fanden vil ha fler! Jeg har også vokst opp med en bestemor som brukte det uttrykket, og hun var en kristen dame, så jeg tror ikke «fanden» trenger sensurering på bloggen din 😉

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 23:56

  LH: hehe, ååååja, jeg så for meg noe mye verre, haha 😀

 • Reply Maria 5. oktober 2017 at 11:22

  Hei! Så fin genser 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2017 at 17:10

  Maria: den er fra Second Female 🙂

 • Leave a Reply