Hverdagsliv

EN BOK TIL ALLE PLANENE

2. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 preset

– MY NEW DAYPLANNER –

Det var plutselig på tide med en ny dayplanner, og for andre gang har jeg bestilt en kjempefin på Etsy! Siden jeg ofte får spørsmål om hvor kalenderen min er fra, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne lage et innlegg om den 🙂 

Hvis du ikke kjenner til Etsy fra før av, så er det som en slags Finn.no, hvor privatpersoner og småbedrifter selger brukte og hjemmelagde ting. Du kan søke på nesten hva som helst, og finne masse nyttig (og unyttig, hehe) til en fin pris. Og så er det jo gøy å ha noe som ikke alle andre har! Jeg har for eksempel bestilt ballonger, konfetti, servietter og sånne ting på Etsy tidligere, og har aldri blitt skuffet. Å lese butikkenes anmeldelser kan være dog være nyttig. Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetKalenderen min har jeg kjøpt fra en forhandler som heter KarmaPaperCo, direktelink til siden deres her. Dette er altså ikke reklame, bare et tips til deg som trenger en ny, fin kalender! 

Jeg er så avhengig av en slik dayplanner, blir helt stresset når jeg ser folk legge inn avtaler og to do’s på iPhonen sin. Vet dere ikke at en iPhone er det mest upålitelige som finnes på denne kloden?! Penn og papir er my one and only, hehe. Står det ikke i kalenderen så blir det heller ikke gjort. Den nye kalenderen min rakk aaakkurat frem da den forrige gikk ut forresten, så hvis du er like avhengig som meg, så vil jeg anbefale å bestille sånn cirka tre uker før du trenger den. 

Nå har jeg akkurat presset meg inn i treningstightsen, og skal gå de tunge skrittene bort til gymmen. Wish me luck! 

29 Comments

 • Reply Caroline 2. oktober 2017 at 19:12

  Hei! Var det dyr frakt? Og kommer det toll i tillegg? 😊

 • Reply Henriette 2. oktober 2017 at 19:25

  Oi, her var det plutselig 3 innlegg på en dag, i stede for 3 på en uke! Det gledes for en fast leser 😀 Håper skrivelysten har kommet tilbake igjen, også gleder jeg meg til å se hva de nye prosjektene du har fremover er 🙂 Ha en fin kveld videre, Ida <3

 • Reply Anonym 2. oktober 2017 at 21:09

  Hvordan valgte du ulike farger på månedene? 🙂 (de sideskillene på sidene)

 • Reply kristina 2. oktober 2017 at 22:12

  Den så kjempefin ut! Fikk du toll på den? Så den kom over tollgrensa.. eventuelt hvor mye?

 • Reply Camilla 2. oktober 2017 at 22:19

  Omg, endelig noen flere enn meg som sverger til den gode, gamle, tradisjonsrike »almanakken»!! Hater iPhone-kalenderen og nekter prinsipielt å bruke det! Yay for penn og papir 👍👍

 • Reply Charlotte 2. oktober 2017 at 22:53

  Så utrolig søt og kjekk bok å ha 🙂

 • Reply Rebecca solberg 2. oktober 2017 at 23:43

  Så fin ♡

 • Reply Lena 3. oktober 2017 at 06:33

  Så fin! Ser at med frakt vil det komme på litt i overkant av 500 kr, hvor mye betalte du da i toll?

  Mvh Lena

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:34

  Rebecca solberg: <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:34

  Lena: Hei 🙂 Jeg måtte ikke betale noe i toll, men kan ikke garantere at andre ikke får toll!

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:35

  kristina: jeg fikk ikke, hadde vel flaks :O

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:35

  Camilla: skål for det 😀

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:35

  Charlotte: ja, veldig fornøyd med den 😀

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:36

  Henriette: Så hyggelig, Henriette <3 Ønsker deg en fin dag 😀

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:36

  Anonym: det velger man som alternativ når man handler 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 11:37

  Caroline: frakten dukker opp i handlekurven når du handler – jeg var heldig og slapp unna toll, men vil tro det ikke blir så mye i toll hvis man skulle få det 🙂

 • Reply K. 3. oktober 2017 at 16:25

  Man kan beregne toll her for de som spør om det: https://www.toll.no/no/verktoy/importkalkulator/

  Bøker betaler man ikke toll for, men kalendere/almanakker skal man i utgangspunktet gjøre det på. Hvis det kommer på ca 500 NOK får man tollavgift på ca 125 NOK i tillegg.

 • Reply Anonym 3. oktober 2017 at 19:55

  Penn og papir er det beste, jeg har så mange forskjellige slike bøker, hver til sitt bruk og hver eneste gang får jeg i retur om jeg ikke blir stresset av å ha med meg en av disse bøkene, karmaen slår alltid tilbake på den som spør, for hver gang de skal sjekke en avtale, så fryser iPhonen.. Ler like høyt hver gang, penn og papir er og blir best..

 • Reply Lene 3. oktober 2017 at 21:04

  Hei fine! Hvor fikser du vippene dine? Så fine <3

 • Reply Susanne 3. oktober 2017 at 22:12

  Haha! Sett på barnebilder nå, og plutselig ser jeg deg på bildene. Har jo lest bloggen din siden Lattetiden, men aldri koblet at jeg lekte med deg som liten. Minst vi satt under en trapp i gangen/stuen deres å spilte dataspill eller noe:p haha! Sikkert creepy å høre om, men var bare venninne med ei som bodde i feltet ditt:)

 • Reply Sarah 3. oktober 2017 at 23:39

  Kan du snart komme med et nytt innlegg om paraplyer?;) De er så bra!

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 23:53

  Sarah: Det skal jeg prøve på! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 23:54

  Susanne: Haha, neeei så morsomt 😀 Kan du ikke sende meg hvis du gidder, hadde vært gøy å se. Mailen min er ida.wulff@hotmail.com i såfall <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 23:56

  Lene: Hei Lene! Jeg har sluttet med spons på vipper fordi jeg ønsker å holde det for meg selv, ble til at jeg aldri fikk time selv da jeg drev og skrev om det. Men hvis du sender meg en mail, så kan jeg dele det med deg der. Ida.wulff@hotmail.com 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 23:57

  Anonym: nettopp 😀 lenge leve penn og papir <3

 • Reply Amalie 13. oktober 2017 at 13:12

  Har du valgt horisontal eller vertikal «layout»? 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. oktober 2017 at 03:30

  Amalie: horisontal :-))

 • Reply Henrikke 30. august 2019 at 14:44

  Hei Ida!
  Aner ikke om du ser gamle kommentarer. MEN – jeg kjøpte denne planneren etter du anbefalte den – elsker den. Dessverre har jo den Etsy brukeren stoppet å lage plannere. Har du tips til lignende? Jeg kjøpte en annen på etsy men kvaliteten var super dårlig i forhold. Gjerne en med litt sider til notater! Takk 😀

  • Reply Ida Wulff 12. september 2019 at 08:43

   Hei 😀 Jeg har akkurat bestilt en fra Etsy! OG en fra Ban.Do, fordi den fra Etsy brukte så lang tid at jeg trodde den aldri kom, hehe. Denne gangen bestilte jeg fra https://www.etsy.com/no-en/shop/MADEtoPLAN <3

  Leave a Reply