Hverdagsliv

KJÆRESTEGARDEROBEN

3. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 presetMin første kjæreste var en rocker med Metallica t-shirts, som etterhvert forvandlet seg til noe som kunne sklidd rett inn en Gant-katalog. Min andre kjæreste prøvde hardt å slå gjennom som rapper, og gikk for det meste i gensere som fikk beina til å se innmari korte ut. Derfor er det kanskje ikke rart at jeg aldri har skjønt meg på låne kjæresten sine klær-opplegget. Da folk la ut selfier og skrev boyfriend sweater på Instagram, tenkte jeg for meg selv at: jeg har mine egne klær for en grunn. 

Men nå har jeg blitt sammen med det som jeg til hans store bekymring kaller en helt vanlig fyr. I mitt hode er det jo positivt, for det eneste jeg vil ha er en helt vanlig fyr. Mr. Gravlys er på familieferie. Det er nå fem dager siden jeg så ham sist, og det er fem dager til jeg ser ham igjen. Jeg har unngått å nevne det, for jeg vil ikke være en sånn som nevner kjæresten i hvert eneste blogginnlegg. Men det gjør jeg jo nesten uansett, så til helvete med det. Anyways! Jeg har gått amok i garderoben hans. Usikker på hvorfor, men det er kanskje en sånn rar greie man gjør når man liker/savner noen? Den ene skjorta hans er blitt soveskjorte, en av ytterjakkene er blitt gå til trening-jakka mi, og college-genseren hans tramper jeg rundt i som om jeg ikke eide noe annet. Undertøysskuffen holder jeg meg unna, men bortsett fra det: fritt villt. Godt han snart kommer hjem, så jeg ikke sliter ut alt sammen. Eventuelt lager sminkeflekker på alt som er. HEHE.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetDrep meg sakte for at jeg er blitt et slikt klisjétryne. Føler jeg må kompensere med å si at jeg klarer meg helt utmerket alene. Klart jeg savner gravlyset, men denne uken er så travel uansett, i tillegg til at jeg får space til å komme i gang med treningen igjen. Jeg er så støl at jeg skriker til bare noen kommer borti meg, så å sove alene i natt er helt greit.

Okey, jeg skammer meg litt. Snakkes. 

30 Comments

 • Reply Carmen 3. oktober 2017 at 23:54

  Du er flott og inspirerende! Elsker å høre om nye kjærligheten din, er en opptur i hverdagen ☀️

 • Reply Maria 3. oktober 2017 at 23:55

  Spørsmål til spørsmålsrunden med kjæresten:

  Hva er fornavnet ditt?

  Hvor møttes dere?

  Hadde du hørt om Ida/ lest bloggen før dere ble sammen?

  Leser du bloggen?

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 23:58

  Carmen: tusen takk Carmen, så hyggelig 😀 <3 nattaklem

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2017 at 23:58

  Maria: notert 😀 hehe. Vi får se om han stiller opp, han tør vel ikke annet…

 • Reply LH 4. oktober 2017 at 00:01

  Jeg syns du skal blogge om det som faller deg naturlig, jeg forstår at du vil værne om forholdet deres og hans privatliv, men kvaliteten på bloggen er uten tvil best når du er åpen om alle tankene dine. Jeg tror det er fordi så mange av oss kjenner oss igjen 😊

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 00:03

  LH: det har du helt sikkert rett i 🙂 Takk <3

 • Reply Oda Ulrikke 4. oktober 2017 at 00:19

  Jeg synes det bare er koselig å høre om kjæresten din, så det gjør ingenting <3 men nyt en alene-uke, det trengs det også i blant og er bare deilig! Sender deg en stor nattaklemmm fina Ida – nå skal i hvert fall jeg sove! 🙈

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 00:20

  Oda Ulrikke: så hyggelig at du syns det <3 Stor nattaklem tilbake, sov godt 😀

 • Reply Lisa 4. oktober 2017 at 01:02

  Kjære Ida,

  Jeg er så uendelig glad på dine vegne <3 Herregud! Du og Mr. Gravlys har gitt meg troen på kjærligheten igjen og jeg heier på dere to! Bare del det du har på hjertet, jeg synes hvertfall det er utrolig hyggelig å lese om deg og «Gravlyset» 😉 Håper du får noen fine dager alene og husk at tiden går fort til dere sees igjen 🙂 Stor klem fra en som digger deg <3

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 01:05

  Lisa: for en hyggelig kommentar å få <3 det gjør meg glad, så tusen takk for det 😀 ja, tiden har det med å fly på godt og vondt – godt i denne sammenhengen! Stor klem til deg :*

 • Reply Hege Kristin 4. oktober 2017 at 01:22

  hehe, så søtt <3

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 01:34

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ingrid 4. oktober 2017 at 05:13

  Haha, kjenner meg smertefullt igjen i det du skriv

  Nyt det å vere nyforelska, før du veit ordet av det har dere kjøpt hus med to stuer og du må bestikke han for å sjå på jakten på kjærligheten sammen med deg.😆 Og at han er ein heilt vanlig fyr er eit stort kompliment til han, då tenker eg at han er den rette. At han har mange vanlige men gode egenskaper, snill høres kjedelig ut men det er fantastisk og finne nokon som er snill. <3 <3 Så koselig lesing!

 • Reply Anonym 4. oktober 2017 at 05:59

  Haha! Jeg har til og med begynt å gå litt i ubdertøysbunken – er du klar over hvor behagelige gutte-boksere er å gå med? Prøver å kun snike når jeg selv er tom for egne (favoritt) truser, eller hvis jeg har en dårlig natt/ikke føler meg bra.

  Morsom historie: en natt måtte jeg på legevakten, og fordi jeg var så dårlig hev jeg bare en av hans boksere på. Utrolig pinlig da legen sa jeg skulle ta av meg buksen, og der står jeg i en løs guttebokser med et sært mønster på, og med kjæresten ved siden av. Busted.

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 08:55

  Anonym: hahahaha å nei! Så komisk og fantastisk <3 tror jeg bare aldri skal begynne på den undertøysskuffen jeg da..

 • Reply Minrefleksjon 4. oktober 2017 at 10:07

  Hehe, kjenner meg igjen. Jeg brukte skjorta til kjæresten min og nå har jeg gått løs på gensrene. Det er utrolig hvor mye de kan kombineres med. :p

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 10:36

  Minrefleksjon: ikke sant 😀

 • Reply Ida 4. oktober 2017 at 11:20

  Ville bare fortelle deg at du har fått en ny fast leser; nemlig meg! Du skriver utrolig bra, er morsom og uhøytidelig! Fantastisk :D:D

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 11:21

  Ida: åh, så gøy! 😀 velkommen inn hit! Og takk for fine komplimenter <33 ønsker deg en fin dag! Klem

 • Reply Lise 4. oktober 2017 at 11:26

  Skriv det som faller deg inn, om det er mye kjæresteprat så gjør ingenting. Utrolig kjekt at du har funnet en så bra mann i Mr.Gravlys.

  Ha en fin dag Frk. Gravlys;) Klem fra meg

 • Reply Martine 4. oktober 2017 at 16:23

  Du stråler for tiden, og jeg elsker det!

  Bare å glede seg til undertøysskuffen hans også blir et go-to sted. Den tid kommer!

 • Reply Kristin 5. oktober 2017 at 15:26

  Kjære deg, vær så snill og ALDRI slutt å kalle han Mr. Gravlys. Får en hærlig SATC- Mr. Big følelse, og elsker det! Mystikken om hva han egentlig heter, morsomt👍🏻 Hva det ellers måtte angå, så ønsker jeg deg ikke 10 år med av og på forhold før han frir😜 men drit i de som sier at du må slutte å kalle han det, de har ikke peiling😜

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2017 at 15:36

  Kristin: kallenavnet vil nok aldri forsvinne helt, Hehe <3

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2017 at 17:11

  Martine: haha, hope not 😀 <3

 • Reply PLH 5. oktober 2017 at 23:49

  Skriv masse om kjærligheten <3 Det er bare godt og positivt + at det kanskje kan smitte over på Kristina 😉 hihi.

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2017 at 23:51

  PLH: Hehe <333

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2017 at 23:52

  Lise: hehe, så søt du er <3 Klem tilbake!

 • Reply Anonym 6. oktober 2017 at 10:48

  For ny-single meg, så må jeg innrømme at jeg litt savner en anti-kjæreste blogg, men det er jo bare egoisten og kansje den nye pesimisten i meg hehe. Veldig bra du har det bra da, og du skal jo ikke behøve å holde tilbake med det!

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:42

  Anonym: hehe, søt da <33

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 15:16

  Ingrid: <3<3<3

 • Leave a Reply