Hverdagsliv

EN OVERFLADISK NEDTUR

4. oktober 2017

God morgen fra en random kafé i Oslo by. Jeg har allerede vært ute på tokt en stund, for da jeg slo øynene opp i dag morges innså jeg noe grusomt: jeg er tom for kaffe. Jeg  starte dagen med kaffe i sengen, så det var hva jeg vil kalle en overfladisk nedtur. Men når slike situasjoner oppstår er det jo bare å gjøre det beste ut av det, så jeg stelte meg i en rasende fart og kom meg ut for å få tak i den svarte trylledrikken.

Formiddagen skal brukes på møter, og i ettermiddag skal jeg på gymmen igjen. Alene. Jeg har egentlig kommet meg over den treningssenter-angsten, men når jeg er i elendig form syns jeg det er fint å ha en venninne å støtte seg på. Jaja, noen ganger er livet overfladisk ubehagelig, og sånn er det bare. Nå skal jeg sette musikk på ørene og late som jeg ligger i sengen og drikker dagens andre kaffe.  Processed with VSCO with a5 preset

FINE SANGER TIL MORGENSTUNDEN
Be The One – Dua Lipa
Give Me One Reason – Tracy Chapman
♥ You Sexy Thing – Hot Chocolate
I Got You (I Feel Good) – James Brown
♥ In My Heart – Moby 

Processed with VSCO with a5 preset Så vil jeg bare gi en shoutout til alle måkene i denne byen, som får meg til å skrike høyt og sette meg ned på huk rett som det er. Nok en ting som er flaut når man går rundt alene… Skjønner bare ikke hvorfor de må stupe ned og late som de skal ta meg hele tiden – det er jo ikke sånn at jeg går langs Aker Brygge og spiser pølse heller. Jaja, shoutout til måkene der altså, håper karma tar dem.

Sjekker inn igjen senere, ha en fin dag så lenge 

6 Comments

 • Reply Minrefleksjon 4. oktober 2017 at 10:08

  Kaffe er et must for meg på morgenen så kan relatere meg til den «overfladiske nedturen». 😀 En fin dag til deg. <3

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 10:36

  Minrefleksjon: takk for forståelsen, Hehe 🙂 fin dag til deg også <33

 • Reply KostholdsBloggeren 4. oktober 2017 at 12:47

  Måker: Luftens rotter. Høylydt og til tider ikke rent så lite plagsomme.

 • Reply Ida Wulff 4. oktober 2017 at 13:20

  KostholdsBloggeren: true that!

 • Reply silje 4. oktober 2017 at 15:54

  Haha du skriver så bra! Arbeidsdagen min blir såå mye bedre etter jeg har fått min daglige dose av bloggen din!! shoutout til deg da

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2017 at 23:50

  silje: Hurra 😀 Tusen takk <33

 • Leave a Reply