Hverdagsliv

IDAS FLYTTEBYRÅ

6. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetJeg ser jo selv at innholdet på disse bildene ikke fremstår svært kaotisk. Men det er bare fordi jeg ryddet som en villhest før jeg fant ut at jeg ville blogge en gang til før dagen er omme. La oss spole litt tilbake først. Jeg har hatt en skikkelig fin dag i Tønsberg. Først shoppet jeg litt – er det utsolgt for et plagg i Oslo, så finner du det i Tønsberg. Win! Så var jeg noen timer hos min faste frisør, hun måpte over hvor mye håret mitt har vokst siden sist, og jeg bare: jada, få den etterveksten bort før jeg river av meg alt håret. Så håret ble mørkere, slik at etterveksten ikke skal være så plagsom. Etterpå lunsjet jeg med en venninne, og deretter med mamma. Jeg fikk til og med presset inn fem minutter med papsen, da han kjørte meg de få meterne til togstasjonen etter jobb. Så gikk ferden hjem til Oslo igjen. 

Da jeg gikk av på Nationaltheateret, bestemte jeg meg for å dra rett til Clas Ohlson og kjøpe flyttekasser. Det har seg jo slik at jeg skal være ute av leiligheten den 1. november – og jeg har flyttet nok i mitt voksne liv til å vite at ting tar tid. Når man tenker overordnet på flytting, så tar man gjerne ikke med i beregningen at man har idiotiske ting, som en egen skuff med sovemasker og hårbånd. Jeg er vel det motsatte av en hoarder, men får jammen samlet opp mye dritt likevel. Nå har jeg snart bodd i denne leiligheten i to og et halvt år, så det er et liv som skal samles sammen her. Opp i kasser, ned i boden, vente på at mor og far kommer og henter.

Tilbake til de litt for ryddige bildene. Slik så det ikke ut for to timer siden. Jeg angret på at jeg begynte i det hele tatt, da jeg satt midt på stuegulvet, begravd i utenlandske mynter, bursdagskort fra i fjor og papirer jeg ikke husker hvorfor jeg har spart på. Etter å ha kastet, pakket og ryddet i mange timer, var jeg så sliten og følte meg så alene, at da Sam Smith begynte å syte på Spotify, klarte jeg ikke gjøre annet enn å la krokodilletårene sprute til alle kanter. Det er noe med flytting, altså. Jeg er ikke glad i leiligheten, så det er ikke dét. Det er vel bare dette med forandring. Og ikke minst rot. Rot ute, rot inne, rot i hjertet, rot i sinnet. Så jeg bestemte meg for å gi meg for kvelden, og rydde opp det kaoset jeg hadde laget i denne lille containeren jeg bor i. Litt grining og masse rydding = topp stemning. Nå føler jeg meg som et menneske igjen, og er i hvertfall i gang med flyttingen. Dagene frem mot 1. november kommer til å fly som penger, og heldig som jeg er så skal jeg rett fra flyttekaos til varmere strøk.

Nei, nå gidder vi ikke snakke mer om dette, jeg følte bare for å prate litt med dere før jeg tar kvelden. Vi snakkes i morgen 

34 Comments

 • Reply Anonym 6. oktober 2017 at 00:49

  Gjør litt vondt i kjærlighetshjertet mitt mtp. at du skal flytte fra Oslo når din bedre halvdel bor her? Håper du har bestemt deg for å bli i Oslo, elsker hovedstad bloggingen fra ditt perspektiv! Men, uansett hvor turen går, lykke til med pakkingen, flytting er virkelig noe drit 😪

 • Reply Anonym 6. oktober 2017 at 01:50

  Hva skjer nå videre? Flytter du til Tønsberg eller blir du i Oslo med ny leilighet?

  Håper litt på at du returnerer til Oslo innen kort tid jeg da, Hehe.

 • Reply Oda Ulrikke 6. oktober 2017 at 02:08

  Du er da fin, Ida! Masse lykke til med flytting! Og så deilig med en utlandstur snart – hvor går reisen nå mon tro?

 • Reply Hilde 6. oktober 2017 at 11:41

  Idaaa kan du ikke fortelle litt om hva som skjer???? 😀 😀 hvor skal du hen nå

 • Reply Elisabeth 6. oktober 2017 at 13:06

  Flytting er stress! Men jeg skulle ønske jeg hadde det stresset akkurat nå! VIL FLYTTE haha 🙂

  Jaja, det er jo greit å kunne tenke på at etter alt stresse bærer det til varmere strøk 🙂

  Ha en super helg! 🙂

 • Reply Marie 6. oktober 2017 at 13:47

  Hei Ida!

  Jeg kommenterer sjelden bloggere, men jeg syntes at du er en av de få, som faktisk fortjener en kommentar.

  Takk for at du er en såpass jordnær blogger, som ikke har gått i dine kollegaers fotspor med clickbaits og restylane i hele ansiktet. Takk for at du ØNSKER å prate med oss, og at du ikke ser på det som en plikt.

  Får du i det hele tatt negative kommentarer? isåfall fortjener du det absolutt ikke, for du er faktisk den eneste jeg sjekker bloggen til x-antall ganger om dagen for å se om du har oppdatert bare fordi du er så forbanna rå.

  Takk for at du er en jovial dame som ikke ser sitt snitt eller behov for å stå i baris på bloggen din, eller i undertøy for å trekke flere lesere.

  TAKK SÅ JÆVLA MYE FOR AT DU ER MENNESKELIG OG NORMAL, og min favorittblogger <3 Aldri slutt å blogg er du snill.

  Mvh Klein Kleinesen

 • Reply KH 6. oktober 2017 at 22:09

  Hvor er det søte lille stuebordet ditt i fra? 😊

 • Reply Maria 6. oktober 2017 at 22:27

  Skal kjæresten flytte inn i den nye leiligheten din?

  Har han barn fra tidligere?

 • Reply Synne 7. oktober 2017 at 07:00

  Det var jo nesten litt dårlig timing å få seg kjæreste rett før du flytter fra Oslo til Tønsberg ☹️

  Lykke til med flyttingen!

 • Reply Anonym 7. oktober 2017 at 09:29

  Hvor er pleddet ditt fra? Superfint! Lykke til med resten av flytteprosessen, det er alltid like deilig når den er over <3

 • Reply Sofie 7. oktober 2017 at 14:34

  Veldig fin leilighet, koselig og fint innredet. Forresten, er du fornøyd med GG garmont vesken du kjøpte i Barcelona? Tiltrekker den seg mye støv og hvilken str kjøpe du den i? Har blitt ferdig med masterstudiet i juss og fått meg jobb i så nå skal jeg belønne meg selv med min første veske.

 • Reply Benedicte 8. oktober 2017 at 10:40

  Kan du ikke lage en post om veskesamlingen din? 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes 8. oktober 2017 at 13:34

  Fy søren så glad jeg er for at jeg skal bli boende i denne leiligheten i mange, mange år til! Haha, å flytte er virkelig et herk. Forrige gang var jeg riktignok gravid, så det eneste jeg bidro med var å legge klærne i hyllene, haha!

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2017 at 15:46

  Lizbeth Osnes: ah, så smart å være gravid under flytting! Det skal jeg huske til en annen gang ;p

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2017 at 15:48

  Anonym: Jonathan Adler 🙂 Tusen takk <333

 • Reply Ida Wulff 8. oktober 2017 at 15:49

  Maria: nei og nei 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes 8. oktober 2017 at 18:12

  Oh yes, det anbefales på det sterkeste! 😀

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:13

  Lizbeth Osnes: 😀

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:15

  Benedicte: hmm kanskje 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:16

  Sofie: Tusen takk 😀 Ja, jeg er kjempeglad i den! Plass til mye også. Den tiltrekker seg litt støv, men ikke sånn at det har plaget meg. Gratulerer så mye med fullført studie, det er så DEILIG 😀 Og så juss da, flinkis! Det vet jeg med sikkerhet at jeg aldri hadde kommet meg gjennom. Kos deg med ny veske, det fortjener du!

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:34

  Synne: ordner seg det 😀 takk <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:35

  Hilde: ikke så langt, se siste innlegg 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:35

  Elisabeth: Hehe, forskjell på folk! Håper du hadde en fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:35

  KH: Bolia 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:36

  Anonym: yes, blir i Oslo <3333

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:36

  Anonym: se siste innlegget, ønsket ditt er mer enn oppfylt 😀

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:43

  Oda Ulrikke: tuusen takk søte du 😀 <3 skal bare til Granca, 2 uker med mamma og pappa, og så kommer kjæresten i noen dager også!

 • Reply Anne Mette 9. oktober 2017 at 17:27

  Åå hvor er den fine sofaen din fra? Og hva heter den evt? Lykke til m flyttingen:)

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 18:54

  Anne Mette: den er fra IKEA 🙂 tror den heter soderhamn eller noe sånt? Takk for det!

 • Reply Anonym 10. oktober 2017 at 17:50

  Hva heter frisøren din i Tønsberg og hvor er salongen?? Flyttet fra Oslo for 2 år siden og har ennå ikke funnet noen i Tønsberg jeg er fornøyd med. Har tom tatt turen tilbake til Oslo bare for en frisørtime….

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 12:55

  Anonym: Hei 😀 hun heter Ida Emilie Kronen og holder til på Rockhair inne på Farmandstredet. Jeg har prøvd meg litt rundt i Oslo, men ender alltid opp med å ta toget hjem til min egen frisør til slutt. Hun er SÅ flink med striper!

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 15:16

  Marie: Hei Marie <3 Tusen takk for årets fineste kommentar!! Så glad jeg ble nå 😀 hurra! Stor klem til deg!

 • Reply Billig flyttebyrå Oslo 19. oktober 2017 at 17:24

  Hehe, håper du vet hvem du skal ringe neste gang:)

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 13:34

  Billig flyttebyrå Oslo: hehe 😀 ikke umulig!

 • Leave a Reply