Hverdagsliv

VERDENS BESTE BURSDAG

8. oktober 2017

 Processed with VSCO with a5 preset
Altså, hvor skal jeg begynne! I går feiret jeg min 27 års dag sammen med mine aller nærmeste venninner, og det var bare VERDENS BESTE KVELD! Jeg hadde egentlig ikke lyst til å feire i det hele tatt, men nå er jeg veldig glad jeg gjorde det.

Kvelden startet hjemme hos meg, med velkomstdrinker og masse fine gaver. Så gikk vi i samlet tropp bort til Olivia Tjuvholmen – som dere vet er dette mitt stamsted i nabolaget, og jeg var så heldig at de ville sponse hele bursdagsselskapet mitt med hovedrett, dessert og alkoholfri drikke. Jentene ga maten terningkast 6 – for min del var det ingen overraskelse at maten var god, jeg kan jo menyen utenat, hehe 😉 Mine favoritter på menyen er forresten Pizza Diavola (jeg adder ruccola på toppen) og Penne Al Pollo Ubriaco, og i går ble det sistnevnte med Panacotta til dessert.

Atmosfæren på Olivia er så varm og hyggelig, til slutt måtte vi bare ta oss sammen for å komme oss avgårde, for vi hadde jo mer på agendaen. Ellers hadde vi nok blitt sittende hele kvelden.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetEtter Olivia dro vi hjem til meg for et godt, gammeldags vorspiel. Trangt om plassen, vonde stoler, drikkepress og hysteriske samtaler. Akkurat sånn det skal være! Jeg hadde laget en Kahoot-quiz som het «vennskap på prøve», hvor det selvfølgelig handlet om å kjenne bursdagsbarnet best. Veldig gøy, og det ble høy temperatur for å si det mildt.

Etter noen morsomme timer hjemme hos meg, tok vi partytaxi (hehe) ned til sentrum, hvor jeg til alles store glede hadde fått sponset et rom på SYNG MER. Hvis du skal feire bursdag, ha utdrikningslag eller bare gjøre noe gøy med vennene dine en kveld: dette er mitt aller beste tips!! Herregud for et sted. SYNG MER er et sted hvor dere får et privat karaokerom – vi hadde et 15 mannsrom, og det føltes som vårt helt eget utested. Selv om det bare var to mikrofoner, så var alle på «dansegulvet» og sang med hele tiden. Vi hørtes ut som kråker hele gjengen, men det gjorde det bare ekstra morsomt. Rett utenfor rommene finnes det en bar hvor man kan kjøpe alt av alkohol, så stedet har 20 års aldersgrense som et vanlig utested.

Lillebror dukket også opp som en bonusgjest, så gjett om vi tok oss en liten Eminem-duett for å feire livet. Og selv om jeg kan alle Eminem sine tekster i søvne, kan jeg skrive under på at det ikke var… Helt enkelt, etter noen glass vin.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetDa vi hadde fått sunget, skrålt og ledd fra oss, dro vi ut på byen og danset helt til det stengte. Alle var med til siste minutt, så det var bare en helt sinnsykt morsom og vellykket kveld. Åh, nå gleder jeg meg bare til å feire bursdag neste år igjen! Det har ingen hørt meg si før tror jeg.

Og tusen takk til Olivia og SYNG MER som ville sponse bursdagen, det er så hyggelig å kunne bruke bloggen til å gjøre noe gøy for venninnene mine  Og selvfølgelig til å tipse om god mat og morsomme ting man kan gjøre i Oslo 😀

Kommer kanskje ikke som noen overraskelse at jeg ligger og dør i sengen i dag. Men glad er jeg uansett, for Mr. Gravlys kommer hjem i dag. Etter 10 dager borte fra meg!! Så det er ingen depping her i gården, jeg må bare finne kreftene til å dusje. Og pusse tenner. Og gre håret. Men det får holde!

26 Comments

 • Reply Emilie Helle 8. oktober 2017 at 16:00

  Så gøy det så ut! 😀

 • Reply Hege Kristin 8. oktober 2017 at 16:12

  så ut som en koselig kveld! <3

 • Reply ida 8. oktober 2017 at 16:25

  dette så veldig gøy ut! Hvor pleier du å dra ut i oslo når det er full-on dansestemning? hehe.

 • Reply Frikase 8. oktober 2017 at 16:30

  Når skal du fortelle mer om bo situasjonen din og hvordan det blir? Vi venter spent 🙂

 • Reply Caroline 8. oktober 2017 at 17:10

  Hvor er kjolen din fra?

 • Reply Charlotte 8. oktober 2017 at 17:20

  Sååå gøy!! Snakk om å feire da <3 Spiste på Olivia i går selv, og det er helt vanvittig god mat der. Drinkene også! Håper søndagen behandler deg bra, selv om formen kanskje ikke er heeelt på topp, hah! Stor klem <3

  http://www.charlottetunes.no

 • Reply Kristin 8. oktober 2017 at 17:37

  Hvor er den prikkete kjolen du hadde på på bursdagen din fra? Så fin 😀

 • Reply Sanne 8. oktober 2017 at 19:11

  Så bra at feiringen ble velykket og at du faktisk gleder deg til neste års feiring?! Da vet man med sikkerhet at det kvelden har gått som den burde.

  Det er sjukt tilfeldig, men så passende, at du nettopp har feiret bursdagen med Kahoot, fordi jeg selv er oppi planleggingen av min samboers bursdag, og tenkte på å ha Kahoot-quiz med likt tema. Jeg lurte derfor på om du ville dele quiz-spørsmålene, slik at jeg får litt inspirasjon til hva jeg selv kan ha med? <3

 • Reply Ingvild 8. oktober 2017 at 20:05

  Hvor dro dere på byen etter Syng? Trenger litt tips til hvor det er gøy ute i oslo!

 • Reply Eirin 8. oktober 2017 at 21:04

  Veldig fin kjole:-) Hvor er den fra?

 • Reply Nina 9. oktober 2017 at 11:02

  Har du noen tips til spørsmål man kan ha med om man vil lage en tilsvarende Kahoot?

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:10

  Nina: Her er noen jeg hadde med:

  * Hvilken av disse situasjonene gjør meg mest ukomfortabel
  * Hvor møttes «gjest» og jeg første gang?
  * Hva gjorde «gjest» og jeg for å få politiet på døren?
  * Vi feirer i dag, men hvilken dato har jeg EGENTLIG bursdag?
  * Hva MÅ jeg ha for å kunne fly?
  * Hvor mange barn vil jeg ha?
  * Hva er jeg dårligst på av disse tingene?
  * Hvilket av disse talentene mener jeg selv at jeg har?
  * Hva stemte jeg ved valget?
  * Hva er min drøm for fremtiden?
  * Hvem av gjestene her i dag kaller jeg for Hesten?

  Osv osv 😀

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:11

  Ingvild: Utesteder er ikke helt min greie, jeg liker bedre å gå på puber og roligere steder. Men vi dro på HYSJ på Grønland, du må være medlem på Facebook for å komme inn, så søk om medlemskap der 🙂 Var veldig gøy der!

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:11

  Eirin: Neo Noir, syyykt dårlig kvalitet :O Kragen var allerede revnet før jeg tok den i bruk. Men fin da <3

 • Reply Stine 9. oktober 2017 at 12:11

  Så deilig det er å komme inn på bloggen din om dagen. Herlighet så mye morsomt du har å komme med, og så fint å bli «mer kjent» med den virkelige og sårbare deg. Du er tøff som deler så mye 🙂

  Og den kjolen du har på deg her, hvor er den fra? Så fint å se noe av klesskapet ditt også. Henter masse inspirasjon fra deg om dagen <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:12

  Sanne: Jaa, veldig fornøyd med det 😀 Jeg svarte nettopp på en annen kommentar hvor jeg delte en god del av spørsmålene jeg hadde med. Så hvis du ser på den, så kanskje du kan få litt inspirasjon? Håper samboerens bursdag blir strååålen de 😀

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:13

  Frikase: se siste innlegg 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:13

  Charlotte: Jaaa, elsker Olivia 😀 Ønsker deg en fin dag, klem <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:13

  Kristin: Neo Noir 😀 Enig i at den er fin, men må bare nevne at kvaliteten var horribel.

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:14

  Emilie Helle Andersen: vi koste oss 😀

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:14

  Hege Kristin: Det var det! Klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 12:14

  ida: egentlig ingen steder, men i går var vi på HYSJ og det var kjempegøy 😀 Man må søke om medlemskap på Facebook på forhånd!

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:34

  Caroline: Neo Noir 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. oktober 2017 at 13:34

  Stine: så hyggelig Stine <3 <3 Kjolen er fra Neo Noir :* Ønsker deg en fin mandag! Klem

 • Reply Anniken 13. oktober 2017 at 10:11

  Hei Ida! Så ut som en tipptopp bursdagsfeiring 🙂 Hvor mange timer hadde dere på SYNG? 🙂 Vurdere å gjøre det samme til min bursdag!

 • Reply Ida Wulff 13. oktober 2017 at 11:58

  Anniken: Hei Anniken 🙂 Vi hadde 2 timer. Syns det var akkurat passe, tiden fløy så fort der! Håper du får en fin bursdagsfeiring! Klem

 • Leave a Reply