Hverdagsliv

DET SITTER SÅ LANGT INNE

10. oktober 2017

Takk for alle fine kommentarer på innlegget i går Det er tydeligvis ikke bare vi som er helt Speedy Gonzales, hehe. Godt å høre! Processed with VSCO with a5 presetSom jeg fortalte i forrige uke, har jeg gått og følt at: nå mangler jeg bare å være sunn og komme meg i god form igjen, så er livet mitt komplett. I hvertfall akkurat nå. Vingården i Italia, den 150 kvm store leiligheten med rosetter i taket og søte kids skal jeg jo ikke ha , så det blir en annen type komplett. Men siden jeg skrev de trøtte ordene om å begynne å trene igjen, så har jeg gjort nettopp det. Krabbet meg på trening, gang på gang, like vondt i viljen hver gang. Å trene er deilig etter at man har trent – ikke kom og fortell meg at du elsker livet, når du står der i den åletrange tightsen og kjenner svetten dryppe fra dobbelthaka. Jeg gjør i hvertfall ikke det. Og så er det så innmari tungt å komme seg dit. 

I dag morges var jeg sliten etter gårsdagens trening, men jeg var likevel fast bestemt på å komme meg på gymmen. Om ikke annet, så bare for å løpe intervaller i en halvtime. Så jeg stod opp samtidig som arbeideren jeg sover sammen med, bælmet en kaffe og hoppet i treningstøyet. På med boots, kåpe og skjerf…. Og så bare legge seg liiittegrann i senga med skoene hengende utenfor kanten. Der ble jeg liggende i tre kvarter, og prøvde å finne grunner til å ikke gå på trening. Heldigvis ble det så varmt til slutt at jeg like gjerne kunne gå ut i den bitende kulda, og kjempe meg bort til satans hule. Jeg ber en stille bønn, om at jeg en vakker dag blir en av de som elsker trening – til og med før treningen er unnagjort. For etter trening blir jeg jo så glad at man skulle tro det var en spøk 😉 Processed with VSCO with a5 preset Nå er dagens treningsøkt i hvertfall unnagjort, og jeg skal bruke energien på å tømme boden min. Mamma og pappa kommer kjørende fra Tønsberg i kveld for å hente alt som skal lagres – og selv om jeg er en ivrig kaster, så har jeg bare så vanvittig MYE. Jeg klarer for eksempel ikke å kaste hele Barbie-universet mitt. Vi snakker skolegård, bobil, cabriolet, badebasseng, matbutikk, komplett skosamling osv osv… Og når man holder på sånn, så er det klart det blir mye i boden. Uff.. 

Snakkes senere, fine folk :-))

16 Comments

 • Reply camilla 10. oktober 2017 at 14:11

  Haha eg kjenner meg så sykt igjen!

  Hvor er jakken din fra forresten? Veldig fin!

 • Reply Annika 10. oktober 2017 at 15:39

  Hei! Jeg lurer på om du er på Tise? Har sendt en melding til deg der i dag, såsant det ikke er en fake profil da. Håper du tar deg tid til å sjekke det ut, så skal jeg være litt tålmodig.

  Gratulerer med kjæreste og snart samboer forresten!

 • Reply LH 10. oktober 2017 at 17:50

  Haha, føler med deg når det kommer til trening 🙂 Har nettopp kommet i gang etter 6 måneder med av/på trening, og det er beinhardt! I dag ble det en halvtime med intervaller og jeg følte meg SÅ stygg underveis, er tightsen gjennomsiktig? Shit, jeg glemte å fjerne sminken, har jeg svette-skille i ansiktet? Rister puppene mine sinnsykt mye nå? Etterpå er heldigvis følelsen en helt annen 😀

 • Reply Synne 10. oktober 2017 at 18:38

  Gratulerer som samboere ❤️ Hva tenker du å gjøre med leiligheten i Tønsberg? Blir Mr. Gravlys med nedover når leiligheten er ferdig? 😀

 • Reply Elisabeth 10. oktober 2017 at 19:05

  Haha, du er herlig! Ser ut til at du bare må investere i en større bod..

 • Reply Rita 10. oktober 2017 at 22:03

  Ønsker deg og gravlyset(elsker seriøst navnet)all lykke det fortjener dere begge. Jeg er beviset på fort og gæli,barn etter litt under 1 år,gift ett par mnd senere,et barn til og fortsatt sammen etter 26 år. Kos dere masse. Stor klems. Digger forresten bloggen din.

 • Reply therese 11. oktober 2017 at 12:07

  hvor er jakka di fra?? 😀 kjempe fin!!

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 12:53

  therese: Ravn Copenhagen 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 12:54

  Elisabeth: ble heldigvis plass i boden 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 12:55

  camilla: SÅ godt å høre, hehe. Jakken er fra Ravn Copenhagen 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 16:13

  Rita: oi, så koselig for dere Rita <3 Stor klem tilbake!

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 16:14

  Synne: Tusen takk <3 Jeg vet ikke hva som kommer til å skje med den leiligheten enda, tanken nå er å leie den ut :*

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 16:16

  LH: haha, jeg ler <3 Ja, heldigvis for det 😀

 • Reply Christina 11. oktober 2017 at 17:49

  * ler Bare vent, det kommer en dag da dukkeklærne bare går i oppløsning, og plastikken har gått over i en klissete konsistens(har ingen ide om hvorfor) – da pælmer du Barbie og tilbehør glatt i søpla. Men den tid den….sorg. Nyt enn så lenge og ha dem lagra. Haha,jeg mobber ikke, har vært der sjøl liksom 😂

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:16

  Christina: haha uffda :O Håper ikke det skjer!!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 13:00

  Annika: hei! 🙂 Jeg har ikke appen – men er snart tilbake der. Send meg gjerne en mail hvis det var noe spesielt du ville ha tak i <3 ida.wulff@hotmail.com

 • Leave a Reply