Hverdagsliv

UVANT Å VÆRE SLITEN

11. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 presetHei på dere  På denne tiden av dagen skulle jeg ha klart å gjennomføre noe så enkelt som å trene, møte en venn på kafé og legge ut et blogginnlegg. Null poeng til meg, for jeg har ikke klart noen av delene. Jeg er så sliten og har så vondt etter at jeg tømte boden i går – noe jeg selvfølgelig skulle gjøre helt på egenhånd, for å straffe meg selv for at jeg eier så mange ting. Jeg fikk glassplater og gardinstenger i hodet, knakk en negl, kjørte over mine egne bein med trallesatan gjentatte ganger, og bærte så tungt at ryggen hater meg i dag. Jeg var sikkert et morsomt syn der jeg travet rundt i kjelleren, men akkurat da hadde jeg mest lyst til å søke etter en ivrig pyroman på MittAnbud. Brenn ned hele boden min, og det litt brennkvikt. Ehe. 

Da mamma og pappa hadde hentet hele livet mitt i kasser, kjørte Mr. Gravlys og jeg til IKEA. Jeg la ut på Instagram at vi var der, og fikk melding fra en følger: klarer dere IKEA, så klarer dere alt. Det ble ingen krangling, svetting eller katastrofer, så det lover jo godt. Det skal dog sies at vi ikke var på noen storhandling, godt mulig temperaturen hadde blitt høyere hvis vi skulle tegnet kjøkken eller kjøpt ny sofa, hehe. Er grenser for hvor mange meninger man orker å ha om et par gardinstenger, liksom.  Processed with VSCO with a5 preset Nå må jeg ta meg kraftig sammen her, for jeg har lovet Idabestis å bli med på et event i kveld. Så dét skal jeg i hvertfall klare å gjennomføre, selv om det ligger nærmere min natur å bli værende i morgenkåpe med dott på hodet. Fy fader, folk som klager over at de er slitne… Beklager å være en sånn en. Men jeg er jo ikke vant til å være sliten, så da blir det vel verdt å nevne I guess. 

Nei, nå blir det fint med åtte lag sminke og to glass vin – hørt man blir i godt humør av den slags. 

31 Comments

 • Reply Hege Kristin 11. oktober 2017 at 16:21

  håper at du får en fin kveld! 😀

 • Reply Charlotte 11. oktober 2017 at 16:53

  Det tar på å rydde i boden. Det er lov å være sliten iblant, og det er dessverre ikke alltid planene går som planlagt – men det er også helt greit! Du trengte nok en rolig start på dagen. Kos deg masse på event. Ja, hvis du kommer dit da 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 17:00

  Hege Kristin: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2017 at 17:01

  Charlotte: livets motto: men det er også helt greit <333 takk for påminnelsen! Ønsker deg en fin kveld!

 • Reply C 11. oktober 2017 at 17:44

  Hei Ida!

  Elsker bloggen din og du er virkelig en stor inspirasjon!

  Jeg har så lyst til å kunne leve av å blogge, har du noen tips til hvordan man bør gå frem? Trenger sårt noen tips. Er i en jobb jeg ikke trives i, ønsker å være min egen sjef og det å være blogger virker jo helt fantastisk.

  Stor klem!

 • Reply Stine 11. oktober 2017 at 18:32

  Eneste bloggen som er verdt å lese. Du skriver så godt!! En glede å følge deg. Ønsker Ida Wulff bok til jul asss! Det hadde vært artig

 • Reply Linda 11. oktober 2017 at 20:54

  Åå Ida, elsker bloggen din <3 Oog ang aleneflytting er vi to ass! Jeg flyttet helt på egenhand ved hjelp av kollektivtransport mellom to bydeler i Oslo her for en liten stund tilbake.. Føltes ut som 2 ukers snøhulefjelltur i Jotunheimen for å si det mildt. Etter x antall turer tur retur med fjellsekken på ryggen, 100 podcast episoder smartere og en helt ødelagt kropp konkluderte jeg med at #girlpower #superwoman meg trenger hjelp både i form av bil og mennesker ved neste flytting.. Haha, at jeg ikke viste bedre, men man lærer vist så lenge man lever 😀

  Ønsker deg en fab kveld <3

 • Reply Tina 11. oktober 2017 at 21:03

  Herre jesus, nå lo jeg godt. Ikke meningen å le av noe som du sikkert opplevde sykt traumatisk, men du er så himla flink til å skrive! Blir så glad av å lese bloggen din. Lykke til med flyttingen!

 • Reply Benedicte 12. oktober 2017 at 00:36

  Jeg stemmer for to lag sminke og åtte glass vin! Kos deg 😀

 • Reply Anonym 12. oktober 2017 at 02:44

  Det som er dritt med å være sliten er at det i seg selv er slitsomt! Jeg skjønner ikke hvordan folk orker å være «slitne» hele tiden :-o! Håper det går over fort, det er tross alt lov å værra sliten i ny og ne.

  Satser på at du kom deg på event, og at det hjalp på som en liten boost midt i integreringen av nytt bosted 😀 <3

  Klem fra Madeleine

 • Reply Renate 12. oktober 2017 at 08:13

  Jeg jobber som kjøkkenkonsulent på IKEA og kan bekrefte at det selv mellom gamle ektepar kan gå en kule varmt når man må bestemme seg for om man vil ha skuffe eller kasse til bestikket i oppvaskmaskina, eller når budsjettet sprenges med 45 000 kontra hva de hadde sett for seg!

 • Reply Anonym 12. oktober 2017 at 09:53

  Stå på <3 Er ikke noe som heter tidlig, så lenge det føles rett 🙂 Mange synes jeg var for tidlig ute, vi hadde vært sammen i 1 år da men var bare 19 år gamle begge to. men det gikk bra til tross for hva alle sa!

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2017 at 10:15

  Renate: haha, deeet tror jeg på! <3

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2017 at 10:16

  Anonym: Hehe ja, det er slitsomt å være sliten! Jeg kom meg på event, det var veldig hyggelig. Ønsker deg en fin dag, klem! <3

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2017 at 10:17

  Tina: Hehe, så hyggelig! Helt lov til å le. Og tusen takk for det 🙂 stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2017 at 10:17

  Benedicte: 😀 <3 tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2017 at 10:21

  C: hei du! Så leit at du ikke trives i jobben din 🙁 mitt beste råd er nå likevel å ikke blogge for å kunne leve av det, altså for pengene. Det lyser så godt gjennom når det er motivasjonen for å blogge – tror i hvertfall jeg. Ellers har jeg ikke noe bedre tips enn å opprette bloggen og komme i gang, ikke tenk så mye, bare skriv. Og hvis du starter helt på null med følgertall/lesere; bruk Facebook og venner til å spre innleggene dine i starten 🙂 klem til deg!

 • Reply KostholdsBloggeren 12. oktober 2017 at 11:53

  Helt greit å være sliten etter sånn rydding. kos deg og slapp av litt. Det må være lov 😉

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2017 at 12:08

  KostholdsBloggeren: <33

 • Reply Anonym 12. oktober 2017 at 13:35

  Hvor ligger den nye leiligheten du flytter til i Oslo? 😀

 • Reply Kristina 12. oktober 2017 at 21:29

  Kan du blogge???? 😉

 • Reply Hannah 13. oktober 2017 at 12:16

  Hei Ida! Jeg vet ikke om jeg noensinne har lagt igjen en kommentar her noen gang, men siden jeg har fulgt deg siden caffelatte-bloggen er det vel på tide? Jeg synes iallefall at det er sååå fantastisk at du har funnet kjærligheten igjen og jeg håper det vil vare lengre enn langt. Håper du får en fin helg <3

 • Reply anonymona 13. oktober 2017 at 13:01

  Ikke så rart at du droppet trening og møte venn etter å rydde ut boden. Hadde blitt sykt sliten av å rydde ut det. Hørtes ikke digg ut å knekke neglen….. :/ Min bod er like stappfull.. Gruer meg allerede til når jeg eventuelt skal tømme den 😮 <3 <3

 • Reply Ida Wulff 13. oktober 2017 at 21:17

  Kristina: ja :-))

 • Reply Maja 15. oktober 2017 at 16:42

  Må bare spørre hvor skoa er fra, de var så fine <3

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2017 at 13:09

  Maja: Nike 🙂 <3 Tror modellen heter Air Max Thea.

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 15:09

  Anonym: Vinderen :*

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 15:09

  Hannah: hurra, så hyggelig at du ville stikke innom kommentarfeltet også 😀 Takk for fine ord, og stor klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 15:10

  Anonym: High five for det <3

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 15:11

  Stine: Duuu <3

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:29

  Linda: huff så slitsomt!!! :O Seriøst, hvis du skulle finne deg selv ufrivillig alene i en sånn situasjon igjen, holla @ me så skal jeg hjelpe deg å slepe på banen/trikken/bussen 😉 <3 Klem til deg

 • Leave a Reply