Hverdagsliv

HEI FRA FLYTTEBILEN

15. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 presetHei fra E18, og fra flyttebilen. Mr. Gravlys og jeg er på vei til Tønsberg for å levere den fra oss, og skal i samme sleng spise middag hos mamma og pappa. De står og venter med saltbakt indrefilet og rødvin, og jeg er så sliten at til og med det kan få meg til å gråte hvis det bare kommer en trist sang på radioen. Da vi kjørte ut av Oslo begynte jeg å grine fordi himmelen var fin, så det er ståa her. Stakkars gravlyset, haha. Men vi har stått på som et vaskeekte flyttebyrå i helgen, så da er det vel lov å være sliten og lei. Det er fremdeles god stemning mellom oss, og det er det viktigste. 

I dag fant vi ut at det ikke er noe vits i at jeg beholder seng, klær og toalettsaker i leiligheten min frem til 1. november, så vi flyttet like gjerne alt. Det ble en bråere overgang enn jeg egentlig hadde sett for meg, men pytt. Nå gjenstår det bare å melde flytting, smelle navnet mitt opp på postkassen og forhandle seg til så mye skapplass som mulig 😉  Processed with VSCO with a5 presetNå skal jeg holde sjåføren med selskap her, ville bare si hei og god natt 

21 Comments

 • Reply Hege Kristin 15. oktober 2017 at 21:06

  ha en fin kveld <3

 • Reply Marie 15. oktober 2017 at 21:45

  De armene så trygge og gode ut. <3 Unner deg virkelig dette, fine Ida.

 • Reply Tina 15. oktober 2017 at 21:46

  Kan du legge ut oppskriften på saltbakt indrefilet? Har det for meg at du har skrevet flere ganger at det er fantastisk, så vil veldig gjerne teste det 😀 og finner ingen oppskrifter på nett heller.

 • Reply Oda Ulrikke 15. oktober 2017 at 21:48

  Hahha åå du skriver så artig, og jeg henter stor inspirasjon fra bloggen din, spesielt etter at jeg selv begynte å blogge igjen! Du får jo det mest hverdagslige til å virke underholdende – HVORDAN? Har du tips? 🙈

  Skjønner at du er sliten, det høres intenst ut med flytting! Håper dere får en fin avslutning på helgen, også vil jeg ønske deg en fin start på ny uke i morgen! Klem fra meg ❤️

 • Reply Linda 15. oktober 2017 at 23:29

  Håper du tar en house tour 😀

 • Reply Anonym 16. oktober 2017 at 12:59

  Jeg henger ikke med- flytter du inn til gravlyset eller flytter dere inn i din nye leilighet?

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2017 at 13:05

  Anonym: nå har jeg flyttet inn til han 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2017 at 13:09

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2017 at 13:09

  Marie: tusen takk Marie <3

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2017 at 13:09

  Oda Ulrikke: Så hyggelig å høre 😀 Jeg vet egentlig ikke helt, jeg syns bare det er morsommere (og lettere) å skrive om helt hverdagslige ting. Det er jo gjerne det folk kjenner seg igjen i også.. Tusen takk, og fin uke til deg <3 stor klem

 • Reply Rs 16. oktober 2017 at 16:01

  Må nok en gang få skryte av bloggen din,som vanlig et høydepunkt å gå innpå. Flytting er noe dritt mens d står på,men desto bedre når man er ferdig og kan sette seg ned og bare nyte. Kos deg masse i ny bolig. Stor klems

 • Reply Anne 16. oktober 2017 at 16:37

  DERE ER SÅ SØTE! <3 Masse lykke til i tiden som kommer. Jeg leste innlegget hvor du mente at det er bedre å finne ut hvordan man fungerer NÅ, enn den tradisjonelle 6 mnd + 3 mnd + 1 år eller hva det var – JEG ER HELT ENIG. To år etter fadderuken så bor jeg fortsatt sammen med han jeg ikke kjente i det hele tatt <3

 • Reply MoKath 16. oktober 2017 at 21:37

  Gratulerer som samboer.

 • Reply karoline 16. oktober 2017 at 22:06

  Hei Ida! Gratulerer med kjæreste, han er heldig!!

  Jeg så du skrev at du endelig valgte en snill en og jeg håper du kan skrive om hvordan du klarte å omstille deg? dater en dødsfin fyr nå, men har alltid hatt en greie for assholes og det ødelegger. Jeg vil ikke ødelegge dette!

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 01:58

  MoKath: takk 😀

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 01:59

  Anne: åh, så koselig! <3

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 02:10

  karoline: hei Karoline <3 I feel ya, for å si det sånn. Jeg har datet en håndfull snille gutter som jeg bare ikke… orket mer av. Og det er frustrerende! Dette er et tema jeg gjerne kan prøve å skrive litt rundt, så takk for ønsket! Og hold på han fyren da, please 😀

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 02:11

  Rs: tusen takk og klem til deg <333

 • Reply karoline 17. oktober 2017 at 08:35

  Tusen takk for fint svar – det er en av tingene som gjør deg til min favorittblogger!

  Gleder meg til innlegget allerede! I mellomtiden skal jeg prøve å holde på han og ikke sjekke opp en narsissistisk douchebag med for høyt-selvbilde-problemer..

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2017 at 15:17

  karoline: Ja takk!! Heier på deg 😀

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 13:00

  Tina: det skal jeg prøve å få gjort neste gang 😀

 • Leave a Reply