Hverdagsliv

TILFELDIGE TANKER OG KARBOHYDRATER

18. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 preset Hva ville livet mitt vært uten punkter og lister. Som dere allerede vet så elsker jeg å skrive ned tilfeldige tanker punktvis. Det er noe tilfredsstillende med det som jeg ikke kan forklare. Når det er sagt så lover jeg å aldri begynne å skrive sånne «ti ting du ikke visste om fettern til nabokatten min». Det kan bli for mye lister i denne sjuke bloggverdenen. 

Jeg skjønte ingenting da alarmen ringte i dag morges. Det tok meg noen sekunder å oppdage at jeg var et menneske som bor på jorden – men det er vel sånn det blir når en helt vanlig tirsdag forvandles til date night med rødvin og yatzy og prating til langt på natt. 

Jeg hentet en pakke på posten i går. En jakke jeg har bestilt, som skal være tett mot både vann og vind. En sånn jakke som gjør at du ser ut som et normalt menneske når du er ute og går i hverdagslivet. Her om dagen innså jeg nemlig at jeg bare har divajakker, og noen ganger har man bare lyst til å se voksen/norsk/sunn/fornuftig ut. Det er ikke alltid det gjør seg med sauepels og fjær. Så jeg følte det regnet voksenpoeng over meg med det samme jakken kom i hus.  fornuftig.

Snakker om fornuftig. Vi prøver å spise litt mindre karbohydrater her hjemme. Da er det godt å kunne gå ut og spise lunsj og middag med venninner, så man får stappet i seg mest mulig. Vi skulle spise litt mindre karbohydrater her hjemme, hva jeg gjør på restaurant er det ingen som skal blande seg i. Bildene i innlegget er en hyllest til karbohydrater.  Processed with VSCO with a5 preset Jeg har fulgt med på Bloggerne denne sesongen. Det blir mye av andres psykiske helse å få i fleisen sånn midt i uka. Klarer ikke bestemme meg for om jeg syns det er ålreit eller ikke – noen skulle vært beskyttet mot seg selv, uten at det er vondt ment fra min side. Jeg har vel egentlig konkludert med at jeg bare kan snakke for meg sjæl, og hvis jeg var ung og trengte å finne meg selv, så ville jeg kanskje reist til Bali i tre måneder for å surfe og stirre på stjernehimmelen. Sånn i stedet for å ta hele greia på TV. 

Det var nettopp en bevegelse i hagen nedenfor her som fanget oppmerksomheten min. Trodde det var en katt, men det viste seg å være en robotgressklipper. Mitt nye liv, spenning i hverdan. 

I dag har jeg tid til å trene. Men jeg har overhodet ikke lyst. Så når jeg klapper sammen Mac’en blir det en kamp jeg må ta med meg selv. Det kjennes dessverre ut som om jeg kommer til å vinne over den beste versjonen av meg selv. Hvem vet, det er alltids håp. 

♥ Trening eller ei. Sola skinner og jeg skal i det minste komme meg ut i frisk luft. Takk for meg! Processed with VSCO with a5 preset

49 Comments

 • Reply Anniken 18. oktober 2017 at 13:29

  Hei! Hvilken restaurant er dette? Så fantastisk ut!

 • Reply Elisabeth 18. oktober 2017 at 13:42

  Du burde kjøpe boka «listelykke», det er en bok du kan lese og en bok for alt mulig av lister!

 • Reply Ina 18. oktober 2017 at 13:49

  Liker listene dine! Så synd at du ser slik på bloggerne, har i alle år ønsket at du var med 👍🏼

 • Reply Sara 18. oktober 2017 at 13:55

  Jeg tar inspirasjon i det siste punktet ditt. Jeg burde egentlig trene i dag, men har ikke lyst. Jeg skal ut i det fine været dog. Kanskje jeg tar på meg en bukse jeg kan løpe litt i hvis jeg plutselig skulle føle meg mer motivert..

 • Reply Marit 18. oktober 2017 at 14:04

  Hei! Det er en ting jeg har tenkt mye på i det siste; hva skjer med samarbeidet mellom deg og Kristina? Hvorfor snakker ingen av dere om hverandre lenger? Jeg digger dere begge to, og spesielt når dere er sammen, så er litt bekymret her, hehe.

  Stor klem fra Marit

 • Reply HELENE 18. oktober 2017 at 15:50

  Hvordan jakke er det du har bestilt? Gratulerer med voksenpoengene 😉

 • Reply Inlove 18. oktober 2017 at 17:11

  Lov å ikke bli kjedelig blogger med kjedelig innlegg bare fordi du er forelska a … 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:00

  Anniken: Hei 🙂 Dette er matkjelleren på Paleet i Karl Johan! Klem

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:00

  Elisabeth: må googles 😀

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:01

  Ina: Det kommer nok dessverre aldri til å skje <33

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:02

  Inlove: kan alltids prøve hardere!

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:03

  Marit: Hei Marit 🙂 Vi har forsøkt oss på å podcaste – det er jeg som har holdt igjen, fordi jeg ikke ble helt fornøyd med resultatet, det føltes bare ikke helt riktig for meg å slippe det. Så der har vi vært litt uenig, men vi er fremdeles venner altså 😉 Hva det blir til i fremtiden vet jeg ikke enda.

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:03

  HELENE: hehe, takk! Tror merket heter Didrikssons eller noe.

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 20:05

  Sara: det er sååå mye bedre enn ingenting! Håper du har hatt en fin dag 😀 <3

 • Reply Sandra 18. oktober 2017 at 20:39

  hahahahaha, hahahaha spise karbs ute xD

 • Reply Aline 18. oktober 2017 at 20:48

  Dessverre litt enig med hun over..innlegg med «ingenting» bare for å skrive noe er kjedelig;)

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2017 at 21:13

  Sandra: det er lov! Haha

 • Reply Gina 18. oktober 2017 at 21:30

  Det er så artig å lese bloggen din for tiden! Akkurat som i gamle dager 🙂

 • Reply Iris Taklo 18. oktober 2017 at 21:48

  Hvilken linse bruker du? Eller hvorfor ser det ut som at det som er fokus i bildet liksom havner på avstand? Haha huff, dårlig på å forklare ass. Det gjør bildene veldig bra i alle fall, og hvis det er en linse til olympus pen så må jeg spare til det 😀

 • Reply Ole 18. oktober 2017 at 22:32

  Gode Ida! Det fryder meg sånn at du har fått kjæreste. Jeg og min type ble også samboere etter ca 1 mnd og nå har vi bodd sammen i 16 år 🙂

  Ikke slutt å skrive

 • Reply Iselin 18. oktober 2017 at 23:29

  Hahaha, du e rå! Dritbra blogg for tida! Gøy å lese, gler mej til kvart innlegg 😀

  stå på 🙂

  Klem iselin

 • Reply Line 18. oktober 2017 at 23:53

  Så enig om Bloggerne. Flott at psykisk helse er mer i fokus i samfunnet! Men det kan virke som om hver episode MÅ ha dette som fokus for å skape substans.

  Hilsen sykepleier

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2017 at 01:20

  Gina: <3

 • Reply Cathrine 19. oktober 2017 at 07:40

  Listemennesker er mine favoritter (helt objektivt). Kjæresten min skjønner ikke greia med å notere alt i punkter og lister, så når jeg sier at det gir meg en indre ro bare rister han på hodet. Haha. Høres sykt ut, men er så sant.

  Ha en fin dag! 🙂

 • Reply Therese 19. oktober 2017 at 07:49

  Jeg elsker bloggen din nå som du har fått mann:) Kanskje fordi jeg er godt etablert selv? Kjedelig blogger fordi du er forelska? Tipper den kommentaren kommer fra en som er 15- 😉

  Grattis ved voksen jakke Ida:) Og hipp hurra for flotte blogginnlegg og KJÆRLIGHETEN:)

 • Reply L 19. oktober 2017 at 11:31

  Kan vi få se jakken? Trenger tips til en ny en selv 🙂

 • Reply Mari 19. oktober 2017 at 14:00

  Du er så kul ass hahah! alltid en fryd å lese her, og den eneste bloggen jeg faktisk tar meg tid til å kommentere på! 😀

  Likevel må jeg bare spørre: HVORFOR svartmale og kutte ut karbohydrater? ikke meningen å være kritisk her nå, man gjør selvfølgelig det som funker for seg. Men bare lurer på tankene deres rundt det.

  stor klem <3

 • Reply Anonym 19. oktober 2017 at 14:33

  Hva er det med deg og Kristina alle skriver om på Jodel? Er dere ikke venner lenger?:/

 • Reply Ingrid 19. oktober 2017 at 17:01

  Hei Ida! Husker du skrev at du lagde en quiz om deg selv i bursdagen din. Jeg har bursdag i helgen og vil gjerne gjøre det samme, men trenger litt inspo til spørsmål! Har du noen morsomme/randomme jeg kan stjele? 🙂

 • Reply Charlotte 19. oktober 2017 at 18:54

  Ser også bloggerne, og herreguuuud noen av de kommer til å angre når de ser dette om 5 år! Hvordan kan man ha så store problemer når man er 20 ish år, og lever et ganske «enkelt» liv? Kanskje de finner ut når de blir litt eldre at det ikke var sååå ille allikevel! Og den engelsken til enkelte…. De er bare nødt til å slutte med det før jeg kommer å kveler dem! Haha, litt utløp for irritasjon her, my bad.

 • Reply ohh 19. oktober 2017 at 20:25

  Bare så du vet det så er karbohydrater viktig og ikke farlig som du fremstiller det her.

  Tenk litt over hva du skriver, selv om du har eldre følgere enn visse andre bloggere, så er det mange som er lett påvirkelige.

  Jeg er DRITTLEI av dere bloggere som snakker ned om karbohydrater og forringer andres syn på poteter og mel +++

  Det er ikke så jævlig farlig. Du blir ikke overvektig.

  Skjerpings

 • Reply MoKath 19. oktober 2017 at 21:18

  Gratulerer med ny jakke.

  Jeg har anskaffet meg et par fornuftige jakker den siste tiden, voksenpoeng til meg og!

 • Reply Celina 20. oktober 2017 at 09:07

  Jeg tenker at en som «har funnet seg selv» på en åpen blogg kanskje bør tenke over hvem hun kritiserer. Har du problemer med at folk deler at de sliter på TV, da det blir for mye for deg en helt vanlig ukedag, så er det ikke verre enn å skru av TV-en. I-landsproblemer, ass.

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 12:35

  Celina: Såå sant ass

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 12:36

  ohh: Jeg forguder karbohydrater <3

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 13:33

  MoKath: woop woop, grattis til deg og, hehe 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 13:34

  Anonym: jo! 🙂 Svarte på Jodel!

 • Reply L 20. oktober 2017 at 18:55

  Kan vi få se jakken?😊 Er på utkikk etter en ny en selv. Liker bloggen din veldig godt om dagen, du skriver så bra☺️

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:13

  L: tuusen takk <3 ja, hold utkikk, travet rundt i Frognerparken med den i dag, og tok noen bilder 😉

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:22

  Therese: åh, så hyggelig! <3 Og tusen takk for det 😀 Håper du har en fin helg! Klem til deg

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:22

  Ingrid: Hei 😀 Så gøy med bursdag da! Jeg delte flere av spørsmålene jeg brukte i kommentarfeltet under dette innlegget:

  http://idawulff.blogg.no/1507470128_verdens_beste_bursdag.html

  Gratulerer med dagen, når enn den er <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:23

  Iselin: hurra 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:24

  Iris Taklo: hei 😀 bildene er tatt med Canon 6D og vidvinkel, altså er linsen innstilt på 17 mm. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 11:37

  Charlotte: ble en liten paraply dette! hehe <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 13:01

  Ole: så koselig Ole 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 13:02

  Mari: Så hyggelig <3 karbohydrater er livsgleden sjæl – men det er blitt alt for mye pizza, pasta og taco på oss i dette nybakte forholdet… Så prøver vel bare å være litt sunnere 😉 Klem til deg

 • Reply vilde 21. oktober 2017 at 17:58

  Hvis du ser ut som en klovnefisk her så skulle jeg ønske jeg så ut som en klovnefisk.. PEN!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 18:44

  vilde: haha så søt <333

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 18:46

  Cathrine: jeg har full forståelse i hvertfall! Hehe. Håper du har en fin lørdag <3

 • Leave a Reply