Hverdagsliv

JEG LESER OM MEG SELV PÅ JODEL

20. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 presetJeg leser aldri om meg selv i forumer og sånt. Quote alle som blir skrevet om i forumer og sånt. Vel, jeg endte i hvertfall opp med å laste ned Jodel for noen måneder siden. Venninner videresendte ting som ble skrevet om meg hele tiden, og ettersom det meste var positivt, tenkte jeg at det ikke kunne være så farlig å være tilstede der selv. 

På bildene i mitt forrige blogginnlegg kan jeg si meg 100% enig i at jeg ser ut som en klovnefisk. Hoven som en bensinstasjon-bolle, rett og slett. Bildet ble plukket opp av Jodel, og jeg opplevde for første gang å lese at utseendet mitt ble diskutert i et forum hvor jeg var flue på veggen. Det ble skrevet at ansiktet mitt var så fullt av fillers og botox at jeg var ugjenkjennelig. Èn mente at jeg trengte det, fordi ansiktet mitt hadde blitt så «hengete» i det siste. Noen var heldigvis uenig, hehe.

Jeg ble ikke lei meg altså. Men rett skal være rett, så jeg hev meg inn i diskusjonen. Hvorfor ikke bare spørre meg, jeg svarer jo på alt? Ansiktet mitt er ikke fullt av fillers. Jeg har botox i pannen, men det forandrer ikke utseendet mitt på noen annen måte enn at jeg ikke klarer å rynke akkurat det området. 

På de nydelige klovnefisk-bildene sitter jeg og spiser lunsj med bestevenninnen min. Jeg var trøtt, sliten og lei den dagen, og på vei til lunsjen sjekket jeg postkassen og leste brevet fra Volvat på veien. I brevet stod det at jeg har celleforandringer på livmorhalsen – ikke kreftforandringer, men forandringer som må følges med på. For en pyse som meg, som løper rundt til leger året rundt for å forsikre meg om at hele kroppen er frisk som en fisk, føltes det som et slap in the face. Så jeg gråt meg tom bak solbrillene på vei til lunsjen, og bestemte meg for å gjøre det beste ut av resten av dagen. La hodet på skakke, smilte til kamera og så tydeligvis ut som kattekvinnen, queen of botox og fillers. I tillegg til griningen jeg bedrev den dagen, har jeg nok lagt på meg i ansiktet også. Det er vel sånt som skjer når man nyter livet litt for mye. Men noe mer mystisk enn det er det altså ikke. 

Selv om jeg syns det er shitty å diskutere andres utseende, må jeg bare si takk for all kjærligheten på Jodel sånn ellers. Er så mange som har skrevet så mye fint om meg der, og jeg har nesten følt meg litt frekk som ikke har kommentert «tusen takk». Men vi bloggere skal liksom late som vi ikke er på Jodel, så jeg har bare smilt til skjermen i stedet 

110 Comments

 • Reply Stine 20. oktober 2017 at 13:33

  Teite Jodel som gjør narr av folks utseende. Det er rent lavmål av de som sender inn ting der. Når det gjelder bildet av deg under lunsjen – hadde jeg sett SÅ bra ut etter å ha grått mang en tåre, hadde jeg vært sjeleglad. Jeg synes du ser like fantastisk ut som alltid! <3

 • Reply Anonym 20. oktober 2017 at 13:34

  ❤️❤️❤️

 • Reply Anonym 20. oktober 2017 at 13:43

  <3

 • Reply Karoline 20. oktober 2017 at 13:43

  Folk altså.. Bra du er ærlig og svarer dem som skriver slikt, så kanskje de får seg en virkelighetssjekk. Det som er sannheten er nok at de fleste ikke har noe og skrive om og da blir utfallet å skrive om noen som mange vet hvem er, om det kardashians eller ida wulff er ikke så nøye. Håper dermed ikke du tar deg nær av slikt kommentarer! Du er fantastisk nydelig og et forbilde! Keep up the good work <3

 • Reply Elise 20. oktober 2017 at 13:50

  Takk for at du er så åpen! Du hadde ikke trengt å forklare deg for de idiotene på Jodel men du gjorde det likevel. Jeg har opplevd lignende som deg, bare at det var en «vikar» som hadde skrevet feil i det brevet, men ble kjempelei meg og tenkte selvfølgelig det verste med en gang. Så jeg kjenner meg igjen. Du er menneskelig som alle andre og en sånn dag tror jeg alle jenter hadde følt var jævlig, selv om som du sier så er det noe som må følges med på, ikke noe mer. Men er selvfølgelig skummelt men tenk så heldig vi er i Norge som har den sjansen pga helsevesenet vårt. Håper de sier at alt er normalt neste gang du er til kontroll. Stor klem fra meg <3

 • Reply Julie 20. oktober 2017 at 13:53

  Jeg har null forståelse for de ufine kommentarene om ansiktet ditt. Du er jo smellvakker, Ida! I mine øyne har du et utseende som er så sjukt fint at jeg er sikker på du ser helt nydelig ut når du hylgriner og <3 Veldig leit å høre om celleforandringene og jeg håper det ikke utvikler seg til noe verre. Håper helgen blir akkurat like fin som deg :*

 • Reply Alina 20. oktober 2017 at 14:00

  <3 Ble selv operert for celleforandringer i fjor, så vet hvordan det føles å få en sånn beskjed <3 Stor klem

 • Reply Trine 20. oktober 2017 at 14:08

  http://forum.kvinneguiden.no/topic/1095596-ida-wulff/

  Vist du går inn på linken jeg la med, så for du lese mye fint om deg der å👌🏼 Bare digge deg og bloggen😄

 • Reply Nina 20. oktober 2017 at 14:11

  Det var ikke helt som jeg forventet for min del. Da jeg så bildene tenkte jeg du strålte og så blid og forelsket ut. Tenkte til og med å kommentere det, selv om jeg så og si aldri kommenterer blogger. Det får jeg uansett gjøre nå – syntes du så heelt fin ut 🙂

 • Reply Thea 20. oktober 2017 at 14:28

  Ikke hyggelig å kommentere andre sitt utseende om ikke man har noe hyggelig å si! Men alltid noen på nettet som vil gjøre det uansett, så det håper jeg virkelig ikke du lar deg påvirke av for mye. Ikke bare virker du som en jordnær og en snill jente, du er utrolig pen (som jeg tenker hver gang jeg klikker meg inn på bloggen og du har lagt ut et bilde av deg selv) 🙂

 • Reply Turid 20. oktober 2017 at 14:35

  Syntes du er dødssøt på bildene i forrige innlegg, jeg!

 • Reply Mia 20. oktober 2017 at 14:35

  Måtte bla meg ned til innlegget der bildet var postet for å se hva du snakket om. For å si det sånn, så ser du IKKE ut som en klovnefisk. Eller kattekvinnen for den saks skyld. Du ser vakker ut!

 • Reply Hanne 20. oktober 2017 at 14:37

  Jeg måtte bare kommentere nå: det er virkelig det største BS jeg har hørt i dag. Du har aldri vært vakrere!! 🙂

 • Reply Elisabeth L 20. oktober 2017 at 14:38

  Har aldri skjønt meg på folk som har så mye fritid til å diskutere andre i forummer! Men glad for at du ikke ble truffet av det og elsker virkelig humoren din altså, haha<3 kjenner meg igjen ang legesjekk og slik, men det er nok ikke noe å være bekymret over vettu 🙂

 • Reply Margrethe 20. oktober 2017 at 14:53

  Herregud hva folk skal legge seg opp i🙄 Jeg blir helt satt ut jeg…. Om du så hadde vært full av botox og fillers er vel det din greie? Syns nesten det er litt morsomt hva folk gidder å bruke tiden sin på. Jeg syns nå uansett du stråler om dagen😍 Det virker som du har det veldig bra for tiden!

 • Reply Maria 20. oktober 2017 at 15:10

  Forstår deg så godt! Da jeg fikk brev om celleforandringer gråt jeg en god del selv! Aldri et morsomt brev å få.. Men så lenge man følger det opp og tar de prøvene og eventuelle i inngrepene som må til går alt veldig fint 🙂

  Vi må tenke at vi er heldige at det blir oppdaget før det utvikler seg til noe som er farlig! Kan også hende dine celler går tilbake til Normalen av seg selv!

  Måtte sjekke de bildene btw, synes ikke du så ille ut i det hele tatt! Kjempe fin spør du meg.. folk er missunnelige og har for mye fritid :p

 • Reply Anne 20. oktober 2017 at 15:11

  Hei! Hvor tar du Botox og hvor ofte? Synes du ser smashings ut!

  Klem

 • Reply Kristin G 20. oktober 2017 at 15:51

  <3

 • Reply Sandra 20. oktober 2017 at 16:04

  Husk at folk som dømmer og snakker dritt om andre ikke har det bra med seg selv og skulle hatt en realitetssjekk! Du er pen og jeg la ikke merke til at ansiktet ditt kanskje så litt tristere ut enn andre bilder. Digger bloggen din 🙂

 • Reply Tinka 20. oktober 2017 at 16:26

  Kjære Ida! Jeg håper de på Jodel som har skrevet stygge ting om deg får skikkelig dårlig samvittighet nå. Skjønner godt at du blir redd. Men, jeg er sikker på at det går bra! Det er veldig vanlig med celleforandringer. Det er jo nettopp derfor man skal sjekke seg! Når ting oppdages tidlig, forhindrer man at det blir farlig. Jeg har jobbet med kreft i snart 20 år, så dette vet jeg mye om. Håper det kan berolige deg. Klem fra meg

 • Reply Mari 20. oktober 2017 at 16:40

  Fine Ida! Ikke heng deg opp i det bildet! Du er nydelig!!! Fikk selv påvist lette celleforandringer nylig. Gikk til ny kontroll noen måneder senere, fikk på nytt beskjed om at det var forandringer. Måtte derfor inn på sykehuset for et lite inngrep. Det hele var over på 30 min. Og for noen dager tilbake fikk jeg beskjed om at alt var fint igjen 🤗 Husker selv sjokket og tårene, selv om jeg visste innerst inne at dette var ufarlig. Men det er helt naturlig og lov å få en reaksjon. Jeg er sikker på at dette vil gå like bra med deg ❤️ Det er det som gjør det så viktig å sjekke seg, slik at det er lett å rette opp i ☺️

 • Reply Amalie 20. oktober 2017 at 16:42

  Idaaaa <3 Sjølvom du kanskje syns det er litt creepy at jeg føler at jeg har kjent deg i alle år og at vi er venninner, så vil jeg bare gi deg en stor klem nå.

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 16:58

  Sandra: Takk snille Sandra <3

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 16:58

  Mari: Hei Mari <3 Takk for at du ville dele! Og så bra at det var helt fint igjen nå 😀 Stor klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 16:58

  Amalie: overhodet ikke creepy søte du, takk for klemmen og stor klem tilbake <3 <3

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 16:59

  Hanne: duu <33

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 16:59

  Anne: Hei Anne 🙂 Det er dessverre ikke noe jeg ønsker å skrive om her på bloggen. Men tusen takk! Klem <3

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 16:59

  Kristin G: <3

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 17:00

  Trine: hehe, hjelp! Så hyggelig at du liker bloggen <3

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 17:00

  Turid: hehe, uff, nå virket det sikkert som jeg fisket etter komplimenter :O Men takk <3

 • Reply Henriette 20. oktober 2017 at 17:08

  fine du! du er, og har alltid vært vakker <3 ikke heng tankene opp i sånne dumme mennesker…. de kan selv være en klovnefisk, så det såh!

 • Reply Lene 20. oktober 2017 at 17:11

  Hei, ville bare si at jeg synes du er utrolig flink til å skrive og setter pris på at du deler nedturer så vel som oppturer på bloggen <3 Lite sidespørsmål, kanskje litt dumt å spørre på dette innlegget, men gjør det likevel: jeg har vurdert botox i et par år nå men synes det er vanskelig å peile seg ut en klinikk da alle reklamerer med det samme. Hvilket sted går du på? Forøvrig synes jeg du ser kjempefin og naturlig ut, men mest av alt at du virker som en skikkelig bra og kul dame!

 • Reply Maya 20. oktober 2017 at 18:12

  Klovnefisk?!? Nei faen heller , du er jo drit søt på det bilde!!

 • Reply Pia 20. oktober 2017 at 18:14

  Jeg har også fått påvist celleforandringer for noen år siden. Måtte rett inn på sykehuset og skjære dem bort. Skal ikke lyve, jeg holdt på å grine meg ihjel under hele sulamitten. Skikkelig, skikkelig drit!!

  Meen, det gikk bra. Er inne og sjekker en gang i året etter eget ønske, og bank i bordet, hittil har alt vært ok:)) Nå har jeg tatt HPV vaksine, siden gynekologen min sier at det vil forebygge nye celleforandringer.

  Så kanskje det er et tips til deg også? Uansett, det kommer til å gå skikkelig bra med deg. God helg:))

 • Reply Synnøve 20. oktober 2017 at 18:34

  Haha folk er så fæle.. Du er nydelig både på bloggen og i virkeligheten!

 • Reply Anonym 20. oktober 2017 at 18:47

  Jeg hadde celleforandringer og ble operert. Det eneste jeg synes var kjedelig var måten selve operasjonen foregår på, men den kommer du jo til å sovne før setter igang uansett. Kunne heller ikke ha sex på en stund, men var ikke så nyforelsket som deg, så det var ikke noe problem 🙈 Opplevde ingen smerter før eller etter. Det er 7 år siden og alle kontroller etter har godt veldig fint. Dette kommer til å gå så bra!!!❤️

 • Reply C 20. oktober 2017 at 19:02

  Fast leser i mange år, aldri lagt igjen en kommentar! Når jeg så bildet av deg i går hvor du smiler og koser deg, tenkte jeg; det er et av de fineste bildene jeg har sett av deg!!

  <3 fuck internettet noen ganger

 • Reply B 20. oktober 2017 at 19:20

  Blir så irritert på alle som skal ha en mening om absolutt alle på Jodel…

  Jeg har også fått beskjed om celleforandringer, og skal tilbake om en liten måned for å se hvordan det står til nå. Krysser fingrene for både deg og meg, og sender mye kjærlighet<3

 • Reply Katarina 20. oktober 2017 at 19:29

  Du trenger ikke å forklare deg for utseendet ditt! Synes du alltid er like pen! 😀

 • Reply Linn 20. oktober 2017 at 19:30

  HERREGUD!!Spørsmålet her er ikke hva DU har gjort med kroppen din,men hva som feiler andre som sier sånt om den fineste og mest naturlige bloggeren jeg vet om!

  Fuck dem,og slett Jodel.

 • Reply Vilde 20. oktober 2017 at 20:01

  Syns det er så sykt at folk henger seg opp i andres utseende. Da jeg leste det forrige innlegget ditt la jeg virkelig ikke merke til noe annet enn at du så søt ut på restaurant. At det går an altså. Når det er sagt så vil jeg bare si at jeg vet såå godt hvordan det er å få beskjed om celleforandringer og gråte resten av dagen <3. Og det er sant som du sier, det er ikke noe farlig! Jeg går til oppfølging 1 -2 ganger i året, og det er faktisk litt godt å vite at jeg blir fulgt opp på en god måte og at derfor er det ekstremt lite sannsynlig at det vil utvikle seg til noe mer. :).

 • Reply Miriam 20. oktober 2017 at 21:29

  Altså, hvis det er sånn du ser ut etter du har grått masse, så er jeg misunnelig! og klovnefisk er det siste du ser ut som!

 • Reply Jeanett 20. oktober 2017 at 22:12

  Altså, skjønner overhodet ikke hva de mener med bildene. Du ser jo fantastisk ut! <3

 • Reply Jorunn 20. oktober 2017 at 22:20

  Jeg har også fått den beskjeden. Var inne til et lite inngrep og tok ny celleprøve etter 3 mnd og da var alt fint. Ikke ta sorgene på forskudd. Man skulle gjerne vært foruten, men så lenge man passer på går alt fin-fint. Gratulerer med samboer, og nyt hverdagen som nyforelsket:-)

 • Reply Sunniva 20. oktober 2017 at 23:40

  Jeg synes du stråler om dagen 🙂

  Fikk påvist alvorlige celleforandringer tidligere i år og gråt mine tårer jeg óg. Ble helt hysterisk på gynekologkontoret da han kom med en rar saks og sa han bare skulle klippe bittelitt. Endte med å få komme tilbake en annen dag og få narkose, men tror alt er ok nå 🙂 Skal på kontroll igjen i november så krysser fingra! Det går nok bra med deg og <3 (håper jeg ikke skremte deg nå, forresten).

 • Reply Anonym 20. oktober 2017 at 23:41

  Du er sikkert hundre ganger finere enn de som skrev om deg på jodel ❤ Alltid beundret utseende ditt, virkelig! Og du, ikke stress med celleforandringer, det går heldigvis fint! Nyt heller tiden du❤

 • Reply Lisa EH 20. oktober 2017 at 23:45

  Du ser bedre ut enn noensinne <3 Elsker å følge med på deg, du skriver så utrolig bra. Et høydepunkt i hverdagen å lese bloggen din. Klem fra trofast leser i 9 år 😀

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 23:55

  Lisa EH: Tusen takk Lisa <333 Og takk for at du har fulgt meg så lenge :* Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 23:56

  Jeanett: <3

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2017 at 23:56

  Jorunn: Så bra at alt ble fint igjen <3 krysser fingrene for det samme her 😀 Og tusen takk for det! Klem til deg

 • Reply Sandra 20. oktober 2017 at 23:56

  Husker da jeg selv fikk brev i posten hvor jeg fikk påvist HPV og celleforandring. Gråt i flere dager å trodde livet mitt skulle ende om kort tid. Så lenge du går til kontroll så skal det mye til for at det utvikler seg til kreft. Tok celleprøve hver 6 mnd i en periode på 3 år. Min forandring nådde «grad 2» på et tidspunkt og det var snakk om operasjon. Men celleforandringen ble ettehvert normal, slik at jeg slapp å gjennomgå ett inngrep. Jeg husker hvor frustrert jeg var på den manglende kunnskapen om celleforandring og HPV generelt. Så bare slapp av Ida, det er utrolig vanlig med celleforandring å det går som regel over av seg selv. Et inngrep er uansett ikke noe å bekymre seg for, dersom det skulle bli aktuelt. Det er bra det ble oppdaget og at legene nå har deg under kontroll 🙂 Valgte å investere i HPV sprøyte(ne) og anbefaler selvsagt alle å gjøre det samme, selv om det koster mer for oss som er født i 1990 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:10

  Anonym: du er god! <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:10

  Sandra: Hei Sandra 🙂 Så fint å høre om din erfaring. Jeg skal til kontroll igjen om 6 mnd, så krysser fingrene for at det ser bra ut da. Klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:11

  Miriam: haha! Det var søtt sagt da <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:11

  Sunniva: Lykke til på kontroll i november, håper alt ser tipp topp ut da <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:12

  Katarina: <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:12

  Linn: du er god da! De er som regel snille mot meg på Jodel altså :O <3 men ja – har kanskje ikke noe der å gjøre.

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:12

  Vilde: du er god <3 og ja, får vel bare være glad for at jeg faktisk fant ut av det, og at jeg ikke gikk i flere år uten å sjekke 🙂 klem!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:13

  C: du er god! takk for at du leser <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:13

  B: Lykke til, håper det går bra på neste sjekk <3 <3 <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:14

  Synnøve: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:14

  Anonym: så fint å høre! Selv om jeg selvfølgelig håper at jeg slipper det :O <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:15

  Maya: <3<3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:15

  Pia: æsj, for noe dritt ja!! Så bra at det gikk bra – jeg kommer til å sjekke så ofte jeg kan helt til jeg dør, helt panisk når det kommer til den slags! Men nå vil de dessverre ikke sjekke meg mer før om 6 mnd. God helg til deg også <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:16

  Tinka: Hei Tinka! Ja, veldig glad for at det ble oppdaget slik at jeg kan følge med. Satser på at det går så bra 🙂 Klem tilbake!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:17

  Alina: uffda, håper alt er bra nå! Klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:17

  Mia: hehe, så snilt av deg, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:17

  Margrethe: så hyggelig av deg, tusen takk <33

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:18

  Stine: veel, da får jeg vel bare takke for komplimentet!! Hehe <3 Håper du har en fin helg! 🙂 Klem til deg

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:18

  Anonym: <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:19

  Nina: Tusen takk Nina <3 Ønsker deg en finfin helg :*

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:19

  Thea: så snilt skrevet av deg <3 Og enig i den første setningen din! God helg 😀

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:19

  Elisabeth L: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:20

  Henriette: klovnefisk sjæl! Hehe. Det var faktisk noe jeg fant på selv altså, ikke noe som ble skrevet på jodel <3 <3 God helg til deg! Klem

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:21

  Lene: Hei Lene! Tusen takk, så hyggelig <3 Jeg har ikke så lyst å promotere det her på bloggen, men du kan jo sende meg en mail: ida.wulff@hotmail.com
  Klem!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:24

  Anonym: <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 02:25

  Elise: Hei Elise! Herregud, tenk å skrive feil i et brev som gjelder noe så viktig :O Helt krise. Men selvfølgelig bra denne gangen, at det var feil den veien. Og ja, helt enig med deg. Vi er jammen heldig her i Norge <3 Stor klem tilbake og god helg! 🙂

 • Reply Camilla 21. oktober 2017 at 06:10

  En ting jeg elsker ved deg er ærligheten din! Digger at du klarer å ta opp litt såre temaer og heve deg over alle de slemme menneskene som finnes der ute. Du er og forblir en vakker og nydelig jente<3 krysser fingrene for at alt går bra på neste prøve<3

 • Reply Elisa 21. oktober 2017 at 10:16

  <3 god klem!

 • Reply Julie 21. oktober 2017 at 11:08

  Latterlig! Du er kjempefin 🙂

  Får vi forresten høre noe mer om det du jobbet med sammen med Kristina? 🙂

 • Reply T🌸 21. oktober 2017 at 11:21

  Disse Jodeltrollene skal du ikke bry deg om, du er nydelig og bloggen din er den beste 💜

  Beskjeden om celleforandring er skummel, jeg ble også redd og lei meg den dagen. Jeg var først hos en gynekolog og fikk prøvesvar om at det var lette celleforandringer, og at jeg skulle ta ny prøve om 6-12 mnd. Men jeg følte på meg at noe ikke stemte, og at jeg ikke skulle vente. Så jeg gikk til en annen gynekolog, som valgte å ta en biopsi med en gang. Og det er jeg glad for at jeg gjorde. For det viste seg at var cin3. Nå er det en uke siden konisering, og jeg håper på fine prøvesvar. Fint og lese at det er mange som er flinke og tar celleprøve. Håper dine prøver er fine neste gang. Ha en fin dag 🌸

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 11:36

  Camilla: takk for fine ord <3 <3 <3 God lørdag!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 11:36

  Elisa: <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 11:36

  Julie: det var en podcast :*

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 11:37

  Julie: så snill du er <3 Fin helg til deg også <3 <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 11:39

  Maria: ja , håper det kommer til å gå problemfritt 🙂 <3 Hehe takk for det du, men liiitt klovnefisk da ;p Klem og god helg!

 • Reply Synne 21. oktober 2017 at 11:45

  Ida <3 Vi som har fulgt deg lenge vet hvor redd du må ha blitt av den beskjeden, takk for at du er så åpen. Jeg sliter med samme frykt som deg, og hadde ikke sett så søt ut etter å ha grått mine modige tårer. Jeg er like gammel som deg, og har fulgt deg i maaange år – ingen over, ingen ved siden av. Dette kommer til å gå bra! <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 12:58

  Synne: takk Synne <3 Og så hyggelig at du har fulgt meg lenge!! Stor klem <3

 • Reply Carina 21. oktober 2017 at 14:11

  Af en som netop har fået en væmmelig besked, ser du dejlig ud Ida!

  Jeg har selv fået meldingen om celleforandringerne, og det er et slap in the face. Men bare husk på, at det er netop derfor, vi fået lavet den undersøgelsen.

  Ingen klovnefisk, men smuk som vanlig <3

  Haters gonna hate – potatoes gonna potate.

 • Reply Elise 21. oktober 2017 at 14:26

  SÅ stygge folk er!! Når jeg leste sist innlegg var min første tanke at WOW hun er så pen!! Men digger at du hever deg over anonyme tapere og vet bedre enn å tenke ned om deg selv <3

 • Reply Nina 21. oktober 2017 at 18:17

  Du er vakker! Elsker bloggen din!

  Men du, er du hypokonder? Jeg har tenkt tanken flere ganger når jeg har lest bloggen din. Isåfall, er det noe du lever fint med, eller er det noe som påvirker deg mye i hverdagen?

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2017 at 18:35

  Nina: Så hyggelig da 🙂 Nei, jeg er nok ikke hypokonder. Jeg går til hudlege og gynekolog oftere enn gjennomsnittet på eget initiativ, men tenker ikke over gjennomsnittet mye på disse tingene så lenge jeg får gjort de legebesøkene jeg ønsker.

 • Reply Gro 21. oktober 2017 at 21:28

  Opplevde det samme med små/milde celleforandringer (husker ikke hva de kaller det), ca et halvt år etter, når jeg tok en ny test, var alt fint 🙂 Så trenger ikke være så skummelt. Men husker selv at set føltes ut som at verden gikk under. Det går garantert helt fint 🙂

 • Reply Bettina 22. oktober 2017 at 00:10

  Hva er galt med folk, jeg husker jeg tenkte at du så kjempebra ut på det bildet! Nei, folk kan ta seg en svele eller bolle, hvor nå enn de bor. Beundrer deg som tør å stå i en jobb hvor folk skal kommentere alt. Det krever bein i nesa! Drit i folk og vær glad i deg selv, selv om det er lettere sagt enn gjort. Jeg heier på deg!

 • Reply Camilla 22. oktober 2017 at 09:57

  Hadde blitt en knall spin off serie da: Mr. Gravlys og klovnefisken😂 Neida, du er vakker😍 og det folk skriver på den channelen om bloggere er helt sykt. Folk behøver å få seg litt mer spennende liv..

 • Reply Anna 22. oktober 2017 at 12:51

  Du er så ærlig og flink å skrive! Det virker som du er veldig reflektert og klok Det er inspirerende å lese. Klem

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2017 at 14:44

  Anna: <3 klem tilbake!

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2017 at 15:04

  Camilla: hahah, fint navn på serien ja ;p <3

 • Reply Tonje 22. oktober 2017 at 18:24

  Jeg har aldri kommentert her inne, men har fulgt bloggen din siden 2009. Jeg må bare få si at jeg digger deg! Etter å ha både revet meg i håret og ledd meg ihjel av siste sesong av Bloggerne, er det forfriskende med en blogger jeg faktisk skjønner meg på😅 Elsker at du alltid bare sier ting som de er. Heia deg!♥️

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2017 at 18:48

  Tonje: åh, takk for så fine ord, du er god <33

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:15

  Gro: Så godt å høre <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:20

  Elise: <3

 • Reply T🌸 23. oktober 2017 at 19:11

  Disse Jodeltrollene skal du ikke bry deg om, du er nydelig og bloggen din er den beste 💜

  Beskjeden om celleforandring er skummel, jeg ble også redd og lei meg den dagen. Jeg var først hos en gynekolog og fikk prøvesvar om at det var lette celleforandringer, og at jeg skulle ta ny prøve om 6-12 mnd. Men jeg følte på meg at noe ikke stemte, og at jeg ikke skulle vente. Så jeg gikk til en annen gynekolog, som valgte å ta en biopsi med en gang. Og det er jeg glad for at jeg gjorde. For det viste seg at var cin3. Nå er det en uke siden konisering, og jeg håper på fine prøvesvar. Fint og lese at det er mange som er flinke og tar celleprøve. Håper dine prøver er fine neste gang. Ha en fin dag 🌸

 • Reply T 23. oktober 2017 at 19:37

  Lurer litt på hvorfor min kommentar ikke ble godkjent?

 • Reply Therese 23. oktober 2017 at 20:05

  «Jeg kommenterer aldri blogger, men nå bare måtte jeg» Haha, føler det er så klisjé å si, men det er altså sant. Når jeg leste dette innlegget tenkte jeg «Hmm, hvilket innlegg har jeg gått glipp av?» Så scrolla jeg meg ned, og måtte jaggu ikke scrolle langt. Og innlegget hadde jeg lest. _uten_ å tenke noe som helst vondt om ansiktet ditt. Hva folk skal legge seg borti, bemerke og tenke! Makan altså. Du è så fin, Ida! Mange klemmer og gratulerer med kjærligheten <3

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:55

  Therese: du er god, tusen takk <33

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:56

  T: Alle kommentarer blir godkjent, det tar bare litt tid fordi jeg svarer på alle <3

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:57

  T: tusen takk <3 Og lykke til med prøvesvarene, krysser fingrene for deg! Stor klem

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 01:15

  Karoline: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 01:15

  Bettina: <3

 • Leave a Reply