Hverdagsliv

EN SÅNN HELG

22. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 preset Tom leilighet dot com. I dag har jeg vært på Tjuvholmen igjen, og lagt det aller siste i esker. Sånne ting som får en til å tenke: hvor mye dritt er det mulig å eie? Har jeg, tidligere take away queen, virkelig 38 forskjellige krydder i kjøkkenskapet? Nå begynner det heldigvis å nærme seg slutten. Jeg har jo rigget meg så fint til i mitt nye hjem, at jeg nesten har glemt bort litt at jeg fremdeles har en leilighet som jeg ikke er heelt ferdig med å flytte ut av. Skal bli deilig å levere fra seg nøklene! Jeg kommer til å savne vinduene og utsikten – sånn ellers har jeg heldigvis ikke knyttet meg noe særlig til leiligheten.  Processed with VSCO with a5 preset Ellers har jeg hatt en så fin helg. Bare masse kjærestetid. Gåturer, matlagning, serietitting og latterkramper. I går kveld hadde vi smågodt-overdose, og på slutten av kvelden lå vi helt i koma begge to. Noe så jævlig! Jeg skal aldri spise smågodt igjen. I hvertfall ikke på noen uker, ehe. Vi har sett ferdig Mindhunter – den tok seg opp, men det ble liksom aldri skikkelig spennende syns jeg.

Nå skal vi prøve å finne en ny serie å se på – jeg prøver å trumfe gjennom med Ozark som så mange av dere anbefalte, men gravlyset fikk vondt i viljen da vi leste om den. Så vi får se hva vi ender opp med! Èn ting er sikkert. Nytt forhold + TV over sengen = vi kommer til å trille rundt før året er omme. Men koselig er det da 😉  Processed with VSCO with a5 preset Jeg har nada niks på hjertet, ville bare titte innom og si hei. Håper alle har hatt en fin helg ♥

76 Comments

 • Reply Kroken med det rare i. 22. oktober 2017 at 22:53

  Helt utrolig hva man finner når man flytter. Man kan få seg ganske store sjokk. Hehe

 • Reply elisebr 22. oktober 2017 at 23:16

  Jeg ønsker deg og kjæresten din en fin uke 🙂 <3

 • Reply K 22. oktober 2017 at 23:51

  Jeg gjorde meg akkurat ferdig med The good wife, men den serien mener jeg å huske at du har sagt noe om på bloggen før, så jeg skal la være å tipse deg om den 😉 Hvis dere leter etter nye serier og enda ikke har sett The blacklist eller White collar, så er de to absolutt å anbefale. Jeg har akkurat begynt på sesong 1 av Criminal minds, jeg har jo sett ymse episoder både her og der på tv, men jeg har vel ikke sett mer av en brøkdel av alt som faktisk finnes nå, så jeg har rett og slett kjørt i gang et 13 sesonger langt maraton med meg selv…

 • Reply Maren 22. oktober 2017 at 23:58

  Hei! Kommer med et spørsmål helt ut av det blå, men håper det er ok, haha! Hvordan er hårfargen din naturlig? Hvordan farger/striper du håret? Er naturlig mørk men kunne tenkt meg lysere striper eller noe! Masse lykke til med samboerskap med Mr. Gravlys! Klem <3

 • Reply Kamilla 23. oktober 2017 at 00:27

  Har du sett «How to get away with murder»? Sykt spennende serie, jeg klarte ikke å legge den fra meg om kvelden 🙏

 • Reply Sara 23. oktober 2017 at 00:42

  Hei Ida! Lest bloggen din ett par måneder nå og må si jeg digger den. Du setter et smil på munnen min hver gang jeg er innom. Du virker som en rå bra jente med mye kjærlighet, glad på dine vegne for at du har funnet en fyr du er glad i. Klem

 • Reply Ragnhild 23. oktober 2017 at 00:45

  Må se Ozark, min bedre halv del likte den like mye som meg. Stå på. 😉

 • Reply Hege Kristin 23. oktober 2017 at 00:55

  så bra du har hatt en fin kveld <3

 • Reply Maren 23. oktober 2017 at 01:11

  Har dere sett Shameless US? Den ligger på Netflix. Jeg og kjæresten liker den veldig godt. Det er sånn ca. den eneste serien begge synes er dødsbra 🙂 Typisk er det sånn at jeg ikke liker det han liker og omvendt.

 • Reply Susanne 23. oktober 2017 at 05:47

  Når man skryter til klassekamerater av at man vet hvem kjæresten til Ida Wulff er, men ingen vet hvem hun er siden klassekameratene bokstavligtalt ble født igår…

 • Reply Ela 23. oktober 2017 at 06:43

  Åh, det høres ut som en helt perfekt helg, i mine ører. Kan ikke du fortelle litt om hvordan du og Gravlyset møttes, da? Det gir liksom litt håp til oss andre (les: meg) som ser for seg et liv som hundekvinne..

 • Reply Tonje 23. oktober 2017 at 06:46

  Så koselig 🙂

  Håper du får en fin uke!

 • Reply Tina 23. oktober 2017 at 08:24

  Du, i et tidligere innlegg skrev du at du hatet å bo på Tjuvholmen, tør jeg spørre hvorfor du valgte å bo/bli boende der da? 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:04

  Tina: Hate er et sterkt ord – men fordi det er et herk å flytte, og jeg visste at jeg ikke skulle bo der for evig og alltid uansett 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:05

  Ela: Hundekvinne <3 Hehe! Regner med at det kommer i spørsmålsrunden :* Ha en fin mandag 😀

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:05

  Tonje: Takk det samme! 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:06

  Susanne: Haha!

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:07

  Ragnhild: 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:07

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:07

  Maren: ja det er så typisk! Jeg har dessverre sett den for lenge siden 🙁 <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:08

  Kamilla: jaa, men tror det har kommet ny sesong etter at jeg så :O Må få nøstet opp i det der, for husker den som skikkelig bra! 😀

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:08

  Sara: Takk Sara, så søtt av deg <3 <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:13

  Maren: Hei! 🙂 Den naturlige hårfargen min ser du i «underhåret» på bildene her, ganske så mørk. Jeg foliestriper med bleking, og har begynt å legge inn noen mørke striper nå også. Hvis du har din naturlige mørke hårfarge nå, gjør deg selv en STOR tjeneste og ikke begynne å stripe helt inn til hodebunnen. Spør frisøren din om balayage i stedet, så får du en lang naturlig ettervekst som går over i lyse striper, eventuelt med noen få striper i toppen også. Det er det jeg prøver å jobbe meg mot nå, for jeg eeer så lei av ettervekst.

  Hvis du ikke bor alt for langt unna, så vil jeg anbefale min frisør Ida Emilie Kronen på Rockhair i Tønsberg – hun er veeeldig flink med striper. Verdt en liten togtur hvis du f.eks bor i Oslo! For ordens skyld så er jeg ambassadør der nå, men har gått der som betalende kunde lenge også 😉 <33

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:14

  elisebr: Takk i lige måde <33

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:14

  K: ååh, søren jeg har sett alt dette bortsett fra Criminal Minds 🙁 13 sesonger langt maraton, da er du all set for vinteren da? 😀 Bare å gå i hi, hehe <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 09:15

  Kroken med det rare i.: yes! Eier for eksempel to yogamatter. Gjør aldri yoga. Win!

 • Reply Bergliot 23. oktober 2017 at 10:06

  Ozark fikk jeg ikke dreisen på , men A Handmaids tale , på HBO derimot…..😱 ha en fin dag Ida.

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2017 at 10:21

  Bergliot: Takk det samme <3

 • Reply Tone 23. oktober 2017 at 13:42

  Hei Ida,

  nå har jeg fulgt deg i så mange år uten å legge igjen en kommentar, at jeg begynner så smått å føle meg som en stalker, så nå gir jeg meg til kjenne i kommentarfeltet 😀 Vil bare si at jeg er så glad i bloggen din, og synes du skriver så godt, også har jeg relatert meg sånn til deg på mange områder. For eksempel hadde jeg også «planen klar» fremtiden lagt opp, skulle flytte til hjembyen rett etter studier, til familie og venner og leilighet og det var eneste alternativ og det eneste riktige. Så ble det ikke sånn, fordi jeg plutselig møtte noen, og ble igjen. Og det ble så fint. Nå føler jeg nesten for første gang at livet blir til mens jeg går, og det føles bra. Jeg er stolt av oss fordi vi turte 😉 Klem!

 • Reply Thea 23. oktober 2017 at 13:42

  Hei Ida 🙂 Kan absolutt anbefale «the following» på Viaplay. Veldig spennende serie!!

  Ha en fin uke <3

 • Reply Christine 23. oktober 2017 at 13:48

  Hvor er kåpen din fra? Jeg er på jakt etter en sort kåpe

 • Reply Anonym 23. oktober 2017 at 14:29

  Verd å sjekke ut om du liker sånt:

  – pretty little liars

  – supernatural

  – lucifer

  – the vampire diaries

  – the originals (spinoff fra the vampire diaries)

  kanskje liker han anime? det gjorde ikke jeg, før jeg ga det en sjans..

  – the seven deadly sins

  – fairy tail (ja, det skrives slik. ikke skrivefeil)

 • Reply Carina 23. oktober 2017 at 14:50

  Hei Ida😊 Har du sett Power? Veldig spennende! Gratulerer med kjæreste og flytting forresten 😄

 • Reply Christina 23. oktober 2017 at 16:18

  Anbefaler american horror story den siste sesongen. Handler om kulter og om USA i dag – tar inn Donald Trump osv.

  Er jo litt psyko hele greiene, men veldig underholdende 🙂

 • Reply Anonym 23. oktober 2017 at 19:51

  Anbefaler The Sopranos hvis dere ikke har sett den. Beste serien noensinne! Meg om samboeren min snakker om å se den på nytt. Jeg har vel sett den ivertfall 4 ganger 😂🙈

 • Reply Anne 23. oktober 2017 at 19:58

  Disse digget både jeg og min mallige kjære:

  «Ray Donovan» (HBO Nordic)

  «The night of» (HBO Nordic)

  «Justified» (HBO Nordic)

  «Band of Brothers» (HBO Nordic / fra 2. verdenskrig)

  «Generation kill» (HBO Nordic / krig)

  AMERIKANSKE:

  «The killing» (Netflix)

  «The americans» (Netflix)

  «Homeland» (Netflix)

  BRITISKE / krim / thrillere

  «The fall» (Netflix)

  «Luther» (Netflix)

  «Marcella» (Netflix)

  «Paranoid» (Netflix)

  «

 • Reply Anonym 23. oktober 2017 at 22:09

  Nei, ikke start med Ozark, jeg vet ikke jeg, men jeg likte den ikke noe særlig, finnes bedre serier å bruke tiden sin på, vi hadde en litt sånn heftig serie diskusjon i går, og fikk et tips om en serie på Netflix som heter The 100, det skal visst være en helt sjukt bra serie. Ikke startet på den selv enda, men tipser videre, ettersom at de jeg diskuterte med, kun ser på kvalitetsserier, de kan serier, virkelig, er alltid der jeg spør selv om tips. Så hvis du ikke har sett The 100, så kan du jo prøve deg på den, skriver ikke hva den handler om, for da tenker du sikkert det samme som meg, og det er ikke lurt, men ja test ut, ellers har jeg et guttetips, kom også fra samme gjeng, Spartacus, det er en serie jeg har sett selv og vil anbefale videre, og også Rome, det er veldig spennende, mye slåssing og mye blod. Slikt gutter liker og for oss jenter intriger, og kjekke mannfolk..

 • Reply Ida 23. oktober 2017 at 22:11

  Dere er faktisk nødt til å se Ozark. 😀 Jeg og kjærest trykket oss bare helt tilfeldigvis innpå den samme dagen den kom ut, og er begge enige om at det er en av de beste seriene vi har sett. Du må nok overtale han 🙂 Jeg tror jeg har sett alt av serier med mer enn 7 på imdb så dette er en kvalifisert uttalelse 😀 heheh

 • Reply Astrid 23. oktober 2017 at 22:30

  Hei! Anbefaler Big little lies og Liar (he he, litt like titler 😂)på HBO!

 • Reply Lilly 23. oktober 2017 at 23:33

  Vet du hater sånne ting, men faen heller: jeg måtte nominere deg til Vixen. Årets livsstilsblogg og gullpenn går fra meg til deg <3

 • Reply Katerine 24. oktober 2017 at 15:50

  Så morsomt og fint å lese bloggen din for tiden!

  Spennende forandringer! Lykke til og kos dere med samboerskapet <3

 • Reply Frida 24. oktober 2017 at 15:58

  Hei! Tenkte å komme med et lite serietips, siden du har gitt meg så mange gode i løpet av årene. Atypical ligger på Netflix, og er en utrolig sjarmerende, morsom og sår serie. Anbefales 🙂

 • Reply Lene 24. oktober 2017 at 19:06

  Jeg anbefaler an american horror story, a handmaids tale, vikings, ugly betty og Dag. Haha! Elsker Dag <3

 • Reply Madde 25. oktober 2017 at 01:20

  Ida! Er alt bra?

  Brått ble du stille, så jeg håper du bare tar deg et velfortjent pust i bakken før du kommer tilbake til bloggen igjen <3

 • Reply Therese 25. oktober 2017 at 12:56

  Lenge siden jeg har lest bloggen din sist, men nå er jeg fast leser igjen 🙂 Så utrolig koselig å lese her, tror sist jeg leste at du var mer negativ? Uansett liker jeg bloggen din skikkelig mye nå, gleder meg til å lese spørsmålsrunden med Gravlys😄

 • Reply Hanna 25. oktober 2017 at 16:47

  Prøv Outlander! Den er litt «out there» men looover den er verd det! Samboer er enig !

 • Reply Marte 25. oktober 2017 at 18:34

  Hei Ida.

  Gratulerer med kjæreste, og samboerskap! Jeg har vært en dårlig bloggleser de siste mnd. (jeg leser kun din blogg men), pga. litt forandringer i livet mitt. Uansett, jeg har flyttet inn til kjæresten min i Oslo. Jeg begynner på jordmorstudiet i januar, og da skal vi bo sammen i hans leilighet mens jeg studerer. Men jeg freaker ut. Jeg har aldri bodd med en gutt, hanhar aldri bodd med en jente. Og i går sa han: »Marte, vi bor sammen nå. Du bor ikke hos meg, det er viktig. Du må finne, og ta plassen din». Lettere sagt enn gjort, spesielt jeg som ikke vil være til bry. 🙄 Baaah, jeg er rådvill. Har du noen supre Idatips å komme med? Setter stoooor peis på det. Og bloggen din, og deg. Føler jeg kjenner deg, har lest bloggen din i alle år. Du er helt fantastisk nydelig Ida, jeg bare digger deg!

 • Reply K 25. oktober 2017 at 22:25

  Hei! Jeg las tidligere at du har brukt hairtalk extentions? Brukte du shampooen og balsamen som hørte til da? Mitt eget hår blir så sylt rart etter å ha dusjet det nå! Akuratt som om det er fett rett etter hårvask… så lurer på om det kn våre shampoen til de

 • Reply Anonym 25. oktober 2017 at 23:10

  Vi har akkurat kommet litt inn i «Outlander». Var kjempeskeptisk først, men etter tre episoder så var vi plutselig engasjert og hadde maraton i helga 🙂

 • Reply Ida 25. oktober 2017 at 23:19

  Iiiida, dere MÅ se Liar! Miniserie på 6 episoder, ligger på HBO 😀

 • Reply Ida 26. oktober 2017 at 10:53

  Kjære Ida!! Kan du ikke blogge litt mer??

  Du har helt.seriøst Norges beste tekster og jeg ler hver gang jeg leser dine innlegg, måten du skriver på er helt fantastisk!

  Heia!<3

 • Reply Aida 26. oktober 2017 at 15:47

  Hei, vi elsker også å se på serier. Helt umulig for oss å se på TV me dveødig travel hverdag. Nå for tiden så ser vi på The Suits, The Americans, New girl, Narcos, Quantico, Designated Survivor. Ikke alle som går samtidig dermed stort utvalg 🙂 håper du finner noen til inspirasjon. Disse er de mannen og jeg klarer å se sammen også har vi hver våre da 🙂

 • Reply Anonym 26. oktober 2017 at 18:57

  Nå begynner det å gå lenge mellom innleggene dine her. Håper ikke det blir en vane..

 • Reply christine 26. oktober 2017 at 19:14

  Idaaa! plis blogg <3 savner det daglige høydepunktet i hverdagen min !!

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:18

  christine: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:19

  Anonym: nop 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:43

  Ida: notert 😀

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:43

  Aida: takk for at du delte 🙂 <3 klem!

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:47

  Ida: du er god, takk for så fine ord <333

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:48

  Hanna: takk for tips 😀

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:48

  K: jeg brukte de produktene i starten, men gikk over til egne produkter etterhvert 🙂 Merket aldri noe til at de produktene gjorde håret mitt fett da :/ kanskje det er lim fra noen av festene du har fått i håret??

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:53

  Madde: Alt bra <3<3<3 Snilt av deg!

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:53

  Marte: Hei søte du <3 Gratulerer med samboer da 😀 Og så spennende med jordmorstudiet! Men så fint sagt av kjæresten din da, det har han jo helt rett i. Selv har jeg bare trampet inn som om jeg var Beyoncé og tatt over hele leiligheten til gravlyset – veldig lite typisk meg egentlig, jeg overnatter jo ikke hos venninner engang fordi jeg ikke vil være til bry. Haha! Noen supre Idatips vet jeg ikke om jeg har på dette, men kanskje du kan føle mer på at det er ditt hjem hvis du dekorerer med dine ting, eventuelt kjøper inn noe nytt og erstatter noe av hans? Og tilbringe litt tid alene i leiligheten, når han er ute og gjør noe annet. Det var først da jeg var alene hjemme en kveld at jeg innså at «herregud, jeg bor her. Kjæresten min er hos en kompis, og her sitter jeg». Lykke til, det kommer sikkert til å gå veldig bra 😀 Og takk for fine ord, det setter jeg pris på <3<3

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:54

  Katerine: så hyggelig at du syns det 😀 Tuuusen takk! <33 Klem til deg

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:54

  Frida: så snilt av deg <3 nå har vi begynt å se på den, sååå søt serie 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:54

  Lene: åh, savner Ugly Betty! <3

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:55

  Astrid: Big Little Lies er fantaaastisk!!

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:55

  Lilly: hehe, det var søtt av deg da <3<3 til tross for ;p Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:56

  Anne: oi, her var det mye å ta tak i 😀 Tusen takk for at du ville dele med meg <3

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2017 at 23:59

  Christine: Ravn 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2017 at 00:00

  Tone: Hei Tone! 😀 Wee, så glad for at du stakk innom kommentarfeltet også! Og der satte du forresten ord på det jeg ikke klarte, og det som forvirrer meg: at livet blir til mens jeg går. Aldri prøvd før, kun drevet med nøye planlegging… Hehe. Men forandring fryder, i hvertfall så langt. Stolt av oss jeg og <3 Stor klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2017 at 00:04

  Thea: takk for tips 😀 god helg til deg!

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 22:00

  Christina: ooh aldri sett, er det skummelt syns du?

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 22:00

  Anonym: aldri sett 😀

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 22:01

  Anonym: Takk for tips <3

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 01:15

  Carina: nei, jeg har ikke sett Power enda 😀 <3

 • Leave a Reply