Reise

FØRSTEMANN TIL SYDEN

29. oktober 2017

Processed with VSCO with a5 presetHei fra Gran Canaria  Jeg kan med glede meddele at flyturen ned hit gikk fint. Jeg oppførte meg eksemplarisk, og var bare redd den første halvtimen av turen. Hehe… Mamma og pappa er definitivt de beste jeg kan fly sammen med. Skulle det gå gærent, så er vi i hvertfall sammen! Tenker jeg, i mitt skrudde hode.

Selv om jeg oppførte meg eksemplarisk, var det en del andre passasjerer som skulle hatt seg en liten dose oppdragelse. Det føles som å banne i kirka, men jeg må bare: alle gamle mennesker er virkelig ikke søte. Dere som har lest bloggen min lenge, kjenner jo til hele Gran Canaria-historien. Mamma og pappa, møttes her da de var unge, vi har hatt ferieleilighet her i mange år, og vi barna har vært med på ferie hit sånn cirka 9784 ganger. Men jeg har aldri sittet på et fly med så høy gjennomsnittsalder som denne gangen. Jeg skal ikke gå i detalj, for det er egentlig ikke ok å snakke negativt om de eldre – men herreguuud, så lei jeg var av pensjonister da jeg gikk av det flyet. Makan til skriking, skråling, dytting og førstemann over alt. Førstemann til syden! Uavhengig av alder, så kommer jeg alltid til å la meg fascinere av mennesker som tror de har førsterett til å tråkke rundt på moder jord.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetVi kom frem sent i går kveld, og i dag våknet vi til grå himmel. Da angret jeg litt på at jeg sjekket meg inn på spa og tok en full kroppsskrubb rett før jeg reiste. Jeg er jo så blek at leggene mine nesten er blå! Så nå trenger jeg virkelig noen solstråler på denne kroppen. Satser på at været blir bedre i morgen 🙂 I morgen kommer også svarene på spørsmålsrunden med kjæresten! Det tok litt tid å gjøre det bloggvennlig, for hvert eneste spørsmål sendte oss ut i en lang samtale og litt mer rødvin. Men nå er det endelig kortet ned, og jeg venter bare på en siste godkjenning hjemme fra Norge 😉 

God natt, fine 

22 Comments

 • Reply Stine 29. oktober 2017 at 12:20

  Gratulerer så mye med kjæreste ❤️Veldig hyggelig! Jeg heier bestandig på deg og leser bloggen din så ofte jeg kan!

  Du som er min ferieguide nummer èn har jeg et lite spørsmål til deg!

  Hvordan er temperatur og vær på gran canaria i januar – februar? jeg trenger en ferie på nyåret og da tenkte jeg granca var tingen 😊

  Nyyyt ferie med familie og kjæraste ❤️

 • Reply I 29. oktober 2017 at 13:20

  Hei! Har du noen bra spisesteder å anbefale på Gran Canaria? Reiser i januar og er lite fan av disse typisk syden stedene med bilder av maten i menyen og utenfor med neonskilt. Hehe

 • Reply Marte 29. oktober 2017 at 14:54

  Nydelig skjørt! Hvor er det fra?

 • Reply Katarina 29. oktober 2017 at 16:05

  Åh, så deilig det høres ut med ferie! Tenkte å kanskje dra til GC i juleferien, har du vært der på den tiden av året, og hvordan er det isåfall? Siden du har vært så mye der, har du noen hoteller/steder å anbefale et ungt kjærestepar? 😀

 • Reply Maria 29. oktober 2017 at 16:46

  Nydelig skjørt, hvor er det fra? 🙂

 • Reply Martine 29. oktober 2017 at 19:58

  Skjørtet ditt på bildene er kjempe fint! Hvor er det fra? 🙂 Håper du koser deg masse i sydenvarmen ☀️

 • Reply Caroline Otilie 29. oktober 2017 at 20:00

  Hvor er skjørtet ditt fra 🙂

 • Reply Hege Kristin 29. oktober 2017 at 20:20

  kos deg <3

 • Reply Henriette 29. oktober 2017 at 21:47

  Så enig med deg. Det er som at (mange) eldre mennesker innbiller seg at de har krav på å være først på flyet, få kofferten sin først også først av bussen, osv, osv, baaare fordi de er gamle. Men sist jeg sjekka, så er det ingen aldersgrense på folkeskikk altså!!

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 12:02

  Henriette: Wooord <3

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 12:06

  Caroline Otilie: gammelt fra Zara 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 12:06

  Hege Kristin: Takk <3

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 12:07

  Martine: Det er fra Zara, men er gammelt 🙂 Takk <3

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 12:10

  Maria: gammelt fra Zara <3

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 12:11

  Marte: det er fra Zara, men kjempegammelt 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 12:31

  Katarina: granca i juleferien kan være både og når det kommer til været – som regel fint på dagen og litt kaldt på kvelden, men du risikerer også noe regn. Skulle jeg booket kjæresteferie selv ville jeg sett på Ving sitt hotell «Ocean Beach Club» som ligger i Playa Del Cura. Da er det kort vei til den beste stranden: Amadores. Hvis dere skal ha bil, så vil jeg anbefale Puerto De Mogan, kjempekoselig liten havneby. Men der er ikke stranden den beste, og det vil ta deg 20 min ish til Amadores-stranden. Jeg liker IKKE Anfi (stranden er fin men grusom) og å bo i Arguineguin (der jeg bor nå) er litt… avsides, eller det skjer liksom ingenting her. Vi kjører til stranden, og kjører til restauranter.
  Puerto Rico blir sett på som litt harry, men finner man et fint hotell der, så er det helt supert og man kan gå til alt mulig. Dog er ikke stranden der en favoritt, men det er kort vei til andre strender. Håper det var til hjelp, og at det blir ferie på deg <3

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 12:41

  I:

  – El Senador (Puerto rico)
  – Cosi come sei (Puerto rico)
  – Palm Garden (patalavaca)
  – Misbah (indisk, Meloneras)
  – Grand Italia (Meloneras)
  – El Churrasco (Meloneras)
  – La Cucina (anbefales sååå, i Puerto De Mogan, kun to bord)
  – N’Enoteca (Puerto De Mogan)
  – Mandarin (chinese, i Arguineguin)

  Her er noen av våre favoritter 🙂 <3

 • Reply Silje 30. oktober 2017 at 15:37

  Hei Ida! Håper du koser deg på ferie!

  Hva ble det til med prosjektet til deg og Kristina?? Har gleda meg så mye til det!

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2017 at 16:25

  Silje: hei Silje 🙂 takk, det gjør jeg! Som sagt så var det et forsøk vi gjorde, og for min del føltes ikke det vi presterte helt riktig å lansere. Klem

 • Reply Anonym 1. november 2017 at 02:57

  Hvor på granca har dere ferieleiligheten deres? 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. november 2017 at 09:17

  Anonym: den er solgt nå, men det var i Playa Del Cura 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 01:14

  Stine: åh, så hyggelig! <333 Det pleier å være fint på dagen, men du KAN risikere regn. Og så er det litt småkjølig på kveldene. Stor klem!

 • Leave a Reply