Hverdagsliv

GOODBYE OCTOBER

1. november 2017

Nå har jeg holdt på med disse månedsoppsummeringene i nøyaktig ett år. Gratulerer med dagen til månedsoppdateringene mine! Neida. Jeg gjør dem kanskje mest for min egen skyld, sånn egentlig. Tiden bare flyr fra meg – i hodet mitt er vi fremdeles i starten av september. I dag er det 1. november, og det kaller jeg vinter. Savner høsten allerede!
 STØRSTE OPPTUR: Å bli samboer! Det har vært veldig koselig – og veldig rart, jeg trodde ikke det skulle skje i livet mitt på… En god del år.

 STØRSTE NEDTUR: Å flytte. Hehe. Jeg hater å flytte – og det verste er at vi ikke skal bli boende så veldig lenge før vi flytter sammen til et nytt sted. Om et halvt års tid blir det nok full rulle igjen, men det får gå. Ellers var det også en nedtur å få et mindre hyggelig svar på celleprøven jeg tok av livmorhalsen. , det er sjukt viktig.

 BESTE KJØP: Juleferie! Fint å ha noe å se fram til når det er mørkt og kaldt – hilsen hun som sitter på Gran Canaria med sand i ørene, haha.

 BESTE MINNER: To av de beste minnene jeg tar med meg fra oktober, er farfar sin 80 års feiring og min egen 27 års feiring. Masse familie/nære venner i ett og samme rom gjør meg så glad! Min egen bursdag var bare så utrolig vellykket, skikkelig morsom kveld.
 MÅNEDENS FLAUSE: Flause og flause… Jeg debuterte jo med en spraylakkering av en matforgiftning sammen med kjæresten min for første gang, så jeg tenker at det får gå som månedens flause. Takk for meg!

 MÅNEDENS LÆRDOM: Hvis noen diskuterer deg og gossiper om deg i forumer, blir det liksom ikke det samme for dem hvis du hiver deg inn i diskusjonen selv. I det siste har jeg svart på det meste som blir skrevet om meg – altså hvorfor gidder folk å gossipe om meg, jeg er jo som en åpen bok! Spør meg direkte i kommentarfeltet, så svarer jeg jo 😀

 MÅNEDENS MATRETT: Føler jeg har spist lasagne hele måneden. Enten det, eller Maggy Juicy Chicken med salat. Fremdeles på takeaway rehab, hehe.

 MEST SPILTE SANGER:  Young, Dumb & Broke – Khalid  Too Good At Goodbyes – Sam Smith  The Night We Met – Lord Huron  SEP 5TH – dvsn   BESTE BLOGGINNLEGG: Q&A med boyfriend, paraplyer på farten, dette tankespinnet er det som har fått best respons i oktober 🙂

 MÅNEDENS SERIE SERIE: Fy søren så hardt vi har prøvd å se på serie i oktober! Ikke så lett, når man har fått seg en samboer som man heller vil sitte og prate med. Men vi endte nå opp med å se hele Mindhunter på Netflix. Litt kjedelig, men jeg har stor tro på at sesong 2 blir spennende!

 MÅNEDENS CONVO: Bare en hverdagslig samtale mellom meg og kjæresten. Haha! 

 PLANER FOR NOVEMBER: Jeg har ingen store, spennende planer for november. De to første ukene av måneden er jeg jo her på Gran Canaria, og når jeg kommer hjem venter litt jobb og en hverdag jeg skal prøve å få litt rutiner inn i. Selv om det er deilig å være på ferie, så gleder jeg meg også til å komme hjem også! 

Det var det for denne gang! Vi snakkes snart igjen, fine folk ♥ 

23 Comments

 • Reply Anonym 1. november 2017 at 21:13

  Hei, du ble jo nylig ferdig med utdannelsen, tenker du at du skal søke jobb eller er planen blogging som jobb? Så lurer jeg på om du kan ha mer interiørinnlegg, pga jeg syns du har så god smak på interiør.

 • Reply Sunniva 1. november 2017 at 22:57

  Så kjipt med den celleprøven da, men det går nok helt sikkert bra <3 Jeg fikk kjipt svar selv og har tatt sånn ekstra sjekk og senere konisering – pyse som jeg er med full narkose begge gangene. Har hatt null ubehag etterpå og er du skeptisk som meg, får du sikkert narkose. Gynekologen mente det ikke var vits å gjennomføre undersøkelsen uten narkose, ettersom jeg var lettere hysterisk, fordi det kom til å bli en dårlig opplevelse for begge. Det går nok bra, sender deg masse varme klemmer!

  Og (glemte nesten å skrive det) kos deg masse i syden din heldiggris!

 • Reply B 1. november 2017 at 23:07

  Siden du likte den ene sangen av Khalid, burde du høre American Teen også! Så fin.

 • Reply Madeleine 2. november 2017 at 00:45

  Haha, det er godt å se at det er flere som ikke bruker latterlig mye emojis selv om mottaker i samtalen er vill på det!

  Kos deg videre på ferri! Aldri slutt med oppsummering, forresten 😀 Klem til deg <3

 • Reply Cam 2. november 2017 at 02:53

  Elsker at du hiver deg inn i gossipsamtaler. Men elsker mest at folk (meg selv inkludert) blir i ekstase over det haha! (31 år sa du?! ;D).. Ref. Jodel. Etter du posta bilde av deg og gravlyset i den ene tråden, så er det ingen som tviler på at det er noen andre enn deg heller. Sååå god stemning, helt fantastisk! Flere bloggere hadde nok tjent mye på å være like jordnær og jovial som deg <3 Keep it up

 • Reply Ida Wulff 2. november 2017 at 10:52

  Anonym: hei 🙂 jeg vet ikke akkurat nå hva planen er, har litt lyst å studere mer. Så hyggelig at du liker interiør-innlegg fra meg! Det blir nok ikke med det første, men jeg ser frem til å blogge masse om interiør igjen når jeg flytter og skal kjøpe alt nytt. Klem

 • Reply Lene 2. november 2017 at 11:28

  Hvor er de prikkete kjolene fra? 😀

 • Reply Marie 2. november 2017 at 17:06

  åh jeg ELSKER «the night we met» <3 Har hørt på den typ hver dag siden august, blir aldri lei !!

 • Reply Synne 2. november 2017 at 20:54

  Hvor skal du og kjæresten på juleferie? 🙂

 • Reply Signe 2. november 2017 at 23:54

  Oi, har ikke lest noe om resultater fra celleprøve. Har du skrevet om det? Uansett håper jeg det går bra med deg!

 • Reply Maria 3. november 2017 at 13:21

  Hei! Jeg har en liten utfordring til deg som det hadde vært veldig gøy om du ville prøve ut 😉 Alle bloggerne kommer jo med tusenvis av julegavetips hvert år. Mn hva med å prøve det motsatte, og oppfordre bloggleserne til å prøve å redusere forbruket sitt denne julen? Dere bloggere har jo en enorm påvirkningskraft på tusenvis av andre mennesker. Hva med å komme med litt inspirasjon til en julefeiring hvor man ikke går helt amok på kjøpefronten? Kanskje droppe den ekstra julegaven som man vet vedkommende egentlig ikke trenger, og heller lage noe personlig og fint (og ikke minst billig) hjemme, alt fra å strikke/sy/hekle noe, til å lage noe spiselig som kjeks, musli, knekkebrød osv. Og i stedet for å kjøpe inn masse innpakningspapir osv som havner i søpla, kan man jo prøve å finne noe hjemme/ute i naturen, gjenbruke ting man ikke trenger osv. Og de pengene man sparer kan man jo gi til en veldedighetsorganisasjon 😉 Håper du har lyst til å prøve, og deler dette på bloggen, så kanskje flere blir insipert!

  P.S. Søk litt rundt på «zero waste christmas» for masse inspirasjon, f.eks. dette:

  http://thenotepasser.com/blog/2014/12/11/zero-waste-christmas

 • Reply Sara 3. november 2017 at 20:44

  Husk at noen celleforandringer ikke trenger å være farlig 😊

 • Reply Henriette 4. november 2017 at 22:33

  Jeg får helt angst og hjertebank av den samtalen – og siste meldingen

  » (…) og de som tørker seg rundt munnen med pølsepapiret» Noen trenger seriøst hjelp!

 • Reply Ida Wulff 5. november 2017 at 16:52

  Henriette: haha 😀

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 16:01

  Sara: så klart 🙂 takk og lov for det!

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 16:03

  Synne: til Thailand 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 16:04

  Lene: Neo Noir 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 21:56

  Signe: ja, er bare glad jeg fant ut av det og kan følge med 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 21:57

  Cam: haha, så morsomt! Og takk for fine ord <3<3 klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 21:57

  Marie: den er så fiiin <3

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 21:58

  B: takk for tips 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 21:58

  Madeleine: hehe, viiill på emojis <333 klem tilbake!

 • Reply Anonym 11. november 2017 at 10:10

  Skulle tro det var en samtale mellom to 12-åringer …

 • Leave a Reply