Reise

TAKK TIL SINGLE IDA

2. november 2017

Processed with VSCO with a5 presetI dag våknet jeg like blid som sola på himmelen her. For jeg har bestilt kjærestebesøk hit til Gran Canaria, og i dag setter han seg endelig på flyet ned! Jeg sjekket flytidene på mail i går kveld, og innså at jeg kjøpte billettene hans før vi faktisk ble sammen. Skråsikkert kvinnfolk: værsågod, flybilletter i gave, så kan du komme til Granca og besøke meg og to mennesker som bare kanskje blir dine svigerforeldre en vakker dag. Haha! Men det gikk heldigvis bra, og nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde noe så merkelig for litt over to måneder siden. Tusen takk til den fremdeles single utgaven av meg selv, hilsen den mer tragiske utgaven av meg som syns at to uker borte fra kjæresten er for mye. Jeg gir snart opp å si at dette er SÅ ikke meg, for det er dette jeg er blitt. Men to uker er en halv måned, og i et helt ferskt forhold kan det tydeligvis føles som en evighet.

Han kommer ikke før i kveld, så nå skal jeg få tiden til å gå på stranda. I går la jeg meg ved bassenget, og etter fem minutter var jeg kliss klass våt i hver eneste valk. Etter en halvtime konkluderte jeg med at basseng er ikke noe for meg – varme er bare deilig hvis man ligger på stranda med bris i fleisen og kan rulle ut i havet når det måtte friste. Som er hvert femte minutt. Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetDette ser nesten litt idyllisk ut, men det var det altså ikke i virkeligheten. Brusen var varm og frukten var vassen da jeg var ferdig med å knipse bilder. Liiiivet, hehe ♥

15 Comments

 • Reply Anette 2. november 2017 at 18:22

  Kjenner meg så igjen i det at to uker er en evighet i et nytt forhold, synes et par dager er altfor lenge her i gården. Nyt ferien i Spania og tid med typen når han kommer 🙂

 • Reply Hege Kristin 2. november 2017 at 18:30

  kos dere <3

 • Reply Sofie 2. november 2017 at 23:20

  Hei! Klarer ikke å la være å slutte å følge deg til tross for at jeg har blitt litt lei av blogglesing generelt – komplement til deg med andre ord! Fantastisk ærlighet og hverdagshumor som gjør bloggen verdt et daglig besøk! Hvis det er lov, så kommer et spørsmål til deg som også akkurat har fått kjæreste, hvordan gjør du det med hårvekst/voksing/barbering/brasiliansk? Synes det er så praktisk vanskelig å få til konstant🙈

 • Reply Kamilla 2. november 2017 at 23:44

  Hehe, herlig! Koselig at han kommer ned til dere da 🙂

 • Reply Anonym 3. november 2017 at 11:24

  «Er det ikke inkonsekvent å si nei til pels, men bruke skinn og kjøtt?»

  Når det gjelder respekt for dyr, må alle starte et sted. Vi lever i et samfunn hvor mange typer overgrep mot dyr dessverre er lov, og derfor vil man alltid være inkonsekvent når man begynner å ta stadig mer hensyn til dyr i sitt forbruk. Det er bedre å være inkonsekvent, men bidra med det man kan, enn å være konsekvent uetisk og likegyldig overfor dyr. Konsekventhet er ikke en dyd i seg selv hvis det er en negativ konsekventhet som går ut over andre. Det er hensyn til dyr som er viktig ? og NOAH oppmunter til å ta så mye hensyn som mulig.

 • Reply Maria 3. november 2017 at 12:33

  Hvorfor blir det ikke noe av prodcastprosjektet til deg og Kristina? :/ hadde gledet meg sånn!! <3

 • Reply Charlotte 3. november 2017 at 20:01

  Hei! Kjæresten min og jeg er i Meloneras nå, og herregud altså alle de gamlingene på flyet som ville komme seg først av😂 Og på hotellet ved bassenget så var det snorking i stereo fra nevnte pensjonister.. så vi lurte på om vi skulle prøve en beach club, er den på Amadores stranden ok?

 • Reply Rie Aurora 4. november 2017 at 20:03

  åhh – jeg ble så misunnelig.

  Sol og sommer – og her i trøndelag er det kaldt og regner!

  Kos deg:)

 • Reply Ida Wulff 5. november 2017 at 16:54

  Rie Aurora: sender deg noen solstråler! <333

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 16:02

  Kamilla: veldig koselig 😀

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 16:03

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 16:39

  Charlotte: hei 😀 haha, helt ville ja! Den på Amadores er ok, men er musikk der hele dagen, bare sånn til info. De har en på Anfi også, men den har jeg ikke prøvd. Håper dere koser dere masse <3 og hvis dere er glad i indisk, spis på Kasbah på promenaden. Klem

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 16:50

  Anette: godt å høre det gjelder flere 😀

 • Reply Ida Wulff 6. november 2017 at 21:56

  Maria: er ikke sikkert at det aldri blir noe av, men det ble ikke riktig for meg akkurat nå <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 14:07

  Sofie: for et kompliment!! <333 takk! Jeg har faktisk begynt med brasiliansk, fyyyttikatta :O

 • Leave a Reply