Hverdagsliv

DET KJEDELIGE KJÆRESTEPARET

6. november 2017

Vi spiser middag og deler en flaske vin. På en hvit duk, blant overivrige kelnere som står og ser på at maten forsvinner fra tallerkenen vår. Ler litt av det – vi liker jo best å krype opp i sofaen hjemme, spise lasagne og snakke om livet i fred. Vi gleder oss til det. Før vi drar hjem og legger oss, må jeg bare vise deg det mest harry stedet på hele øya. Puerto Rico-senteret, sier jeg. Du kommer til å dø.

En taxitur og tjue minutter senere, sitter vi der. På en nattklubb som heter Tequila Boom, ovenfor et steak house som ved hjelp av fargesprakende, blinkende bokstaver forteller at de serverer den aller beste biffen i verden. Vi bestiller hver vår drink, og får et tårn av en vannpipe plassert på bordet foran oss. Med vannmelon-smak. Vi gjesper annenhver gang, mens drinken tømmes i et forsvarlig tempo. Praten mellom oss har dødd litt ut, vi er mer opptatt av å observere menneskene som går forbi oss. Tatoveringer, magetopper, tynne øyenbryn og solbrent hud er i hvertfall ikke mangelvare. Vi er nok litt ukomfortable der vi sitter med beina i kors – han i hvit skjorte, jeg i kjole og lave hæler. Blant paljetter og bjuda på-mentaliteten, ser vi ut som to tørrpinner under vann.

Shit, jeg er så ferdig med å dra ut jeg – hva er dette for et liv liksom. Ja, jeg og. Og det er jeg faktisk glad for – noe så slitsomt. Kjedelig kjærestepar, hehe. Vi betaler for drinkene, og går videre. Spillehallen er nok mer riktig for oss. Jeg vinner i lufthockey tre ganger på rad – han i basket. Så setter han seg på en galopperende hest og deltar på et hesteløp, et syn som får meg til å le så tårene spruter alle veier. Til slutt går han løs på klomaskinen, og vinner en rosa fotball til oss. God stemning, dette må vi feire. 

Vi tar med oss den rosa ballen, og setter oss på et nytt utested. Bare én siste drink, så takker vi for oss. En mannlig stripper står på bordet og ruller på hoftene. En britisk turist med alt for høy promille tar det som en utfordring. River av seg alt tøyet, og joiner stripperen på bordet. Vi ler, og får vel egentlig ikke med oss at vi har takket ja til en runde happy hour. Fire Vodka Redbull og sambuca-shots på bordet. Fremdeles beina i kors og følelsen av å være litt malplassert. Jeg legger hodet bakover, og tømmer en drink på sekunder. Han ser på meg med store øyne – det der er ikke bra, Ida. Jeg vet, men jeg er så ukomfortabel her. 

Tre runder happy hour senere, og vi danser i det minste sittende. Vi har ikke lengre dømmende blikk, ferdig med å observere fremmedes sydenoppførsel. Nå er vi bare en del av gjengen. Drinkene forsvinner, verden snurrer, og plutselig løper vi barbeinte gjennom sanden. Nakenbading på Puerto Rico-stranden klokken halv fire om natten, som om det er den største selvfølgelighet. Iskaldt, men hysterisk. Spesielt når vi oppdager at vi aldri var alene – er det bare meg, eller ligger det en mann i sovepose tre solsenger bortenfor oss? Selvfølgelig gjør det det. Jeg har den rosa fotballen under armen, han har funnet seg en bademadrass som får bli med på ferden videre. Ferden til Mc Donalds, hvor vi bestiller fire cheeseburgere og nynner på den nye yndlingssangen vår mens vi venter på maten: heeeyooo captain Jack.

Så drar vi hjem. Til leiligheten vi deler med mor og far. Spiser cheeseburgere på terrassen, så stille vi kan, mens vi ler av gutta på tur-stemningen vi har hatt hele natten. Kanskje vi ikke er det kjedelige kjæresteparet likevel. Nei, kanskje ikke. Men jeg ER faktisk ferdig med å dra ut. Ja, jeg og. 

THE END 

88 Comments

 • Reply Anonym 6. november 2017 at 23:20

  Elsker dette <3

 • Reply Stine 7. november 2017 at 00:18

  Så utrolig bra skrevet og morsomt å lese om denne kvelden Ida!! Nå lo jeg godt for meg selv. Du skriver så levende at jeg ser for meg hele kvelden. Nyt fine dager på Gran canaria med kjæreste og familie:)

 • Reply Bettine 7. november 2017 at 02:50

  Hahaha nå lo jeg godt! Så søte dere er 🙂

 • Reply Trine Grung 7. november 2017 at 05:58

  Når kommer boken? Du skriver RÅBRA Ida, men det har jeg sagt mange ganger. Come on……en bok med skråblikk på livet og paraplyhistorier. Du har vel allerede nok til å samle dette mellom to permer? Hjelper deg gjerne <3

 • Reply Inga 7. november 2017 at 09:06

  Å, hello! Takk for fineste innlegget da, Ida ❤️ Jeg kjenner meg så veldig igjen! Etter år med Oslosingelliv og krampebyturer med venninner for å unngå tristesen på lørdagskvelden, ble jeg sammen med verdens fineste for et halvt år siden – og slipper endelig å holde pensjonistlivsstilen gjemt lenger. Jeg har alltid digga at du har heia på det fine familieliv samtidig som du elsker bylivet.

  Jeg har imidlertid blitt så tatt på senga over at jeg fikk kjærlighetssorg motsatt vei. Livredd for at mine single venninner skulle se på meg som døll og asosial. Og at jeg plutselig ble den som satt igjen med kjæresten, mens venninnene mine tok med ølen sin og skulle «sjekke ut stedet». Har du kjent noe på dette?

  Klem fra I ⭐️

 • Reply Mariell 7. november 2017 at 09:39

  Haha, så morsomt! Døde litt her! Haha!

 • Reply Kristin 7. november 2017 at 10:28

  Jeg trodde ikke det var mulig å bli mer fan av deg og bloggen din, men det var det visst. Jeg blir så glad av å lese innleggene om dere to at jeg tar meg selv i å smile bredt for meg selv hver gang 😀 Du må aldri slutte å blogge, og dere må være sammen for alltid!

  Kos dere masse videre på ferie 🙂

 • Reply Pernille 7. november 2017 at 12:20

  Å herregud Ida. Jeg elsker deg. Alt du skriver og poster på sosiale medier, jeg bare digger det. Jeg er egentlig ikke så altfor glad i å faktisk lese blogger, pleier bare å se igjennom bildene, men din blogg. Åå jeg leser hvert eneste innlegg. Du skriver så bra og annerledes enn alle andre bloggere. Alt du skriver er så realistisk og noe man kan kjennes seg igjen i, men samtidig fint.

  Takk.

 • Reply Oda 7. november 2017 at 12:45

  Fantastisk skrevet! 🙂

 • Reply Kristine Elisabeth 7. november 2017 at 13:26

  Dette var så sjukt fint å lese!!! Kos dere videre på tur <3

 • Reply Lisa EH 7. november 2017 at 13:29

  Haha, åh for et fantastisk innlegg <3 Nyt tiden videre og god ferie 😀 Klem

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:48

  Oda: takk! 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:48

  Kristine Elisabeth: takk <3<3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:48

  Lisa EH: tusen takk Lisa <33 håper du får en fin dag! Klem tilbake

 • Reply Bettina 7. november 2017 at 13:48

  Fy søren, så søte dere er! Unner dere alt godt, heia kjærligheten, forelskelse og romantikk! Og paraplydrinker, hihi..

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:49

  Kristin: så koselig <333 takk for fine ord 😀 stor klem!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:49

  Pernille: årets fineste kommentar! Så glad jeg blir 😀 tusen takk for det <333 klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:50

  Mariell: haha, Såå bra!! <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:56

  Trine Grung: takk Trine 😀 Hehe, vi får se da… hadde vært gøy det :O

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:56

  Inga: hei Inga <3 forstod jeg deg riktig nå: at du fremdeles er sammen med kjæresten din, men at du har litt kjærlighetssorg over singellivet? Jeg følte litt på det i starten, men det handlet kun om at jeg elsker å være alene – å dra på byen f.eks kan jeg fremdeles gjøre, det bare frister ikke så mye. Så å si alle venninnene mine er i forhold, så det er aldri sånn at det skjer en masse som jeg går glipp av fordi jeg sitter hjemme med en kjæreste. Vi har hatt litt spillkvelder, gått på standup og ut på byen sammen med vennene våre – altså noen av hans venner og noen av mine venner. Å «spleise» sammen livene sine på den måten er bare helt supert syns jeg. Da kan man dra ut og være med vennene sine, samtidig som man er sammen og innlemmer hverandre i livene sine. Klem til deg 🙂 <33

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:57

  Bettine: 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:58

  Anonym: <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 13:58

  Stine: takk for det, Stine <3 håper du har en fin dag :*

 • Reply Marthe 7. november 2017 at 14:22

  Haha, så fantastisk historie. Du skriver så godt at man virkelig klarer å se det hele for seg!! Jeg sier som flere har sagt tidligere, vær så snill og skriv en bok! Jeg beklager at jeg sjelden legger igjen en kommentar her på bloggen, til tross for at jeg har vært fast leser i mange mange år og tenkte at nå var det virkelig på tide. Er så overlykkelig på dine vegne at du har funnet deg en så fantastisk fyr. Syns forøvrig at du må få lurt han med deg hjem til Tønsberg snart. Jeg og kjæresten er noen år yngre enn dere, men jeg har fortsatt trua på at vi kan bli bestevenner 🙂 kos dere videre på ferie! stor klem

 • Reply Marie 7. november 2017 at 14:23

  Ågud.. Harleys/Riders… Får fylleangst bare av å lese om mennene som danser der. Så glad jeg er helt ferdig med å gå ut, selv på ferie i PR. Godt dere koser dere!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 14:46

  Marie: haha, ja, de er noe for seg selv…. kos deg videre på ferie 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 14:49

  Marthe: ååå, du er meg søt! <33 takk for fine ord! Og ja, du skal ikke se bort i fra at vi havner i Tønsberg en gang, Hehe 😉 stor klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 14:50

  Bettina: spesielt paraplydrinker!! Hehe <3 tusen takk, Bettina :-))

 • Reply Lisa D 7. november 2017 at 15:08

  This right here, er grunnen til at du ble Norges første (og eneste) bloggdronning! Gleder meg til boken din. Anse dette som en forhåndsbestilling!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 15:17

  Lisa D: haha, søt du er <3333 forhåndsbestilling mottatt!

 • Reply Helga 7. november 2017 at 15:34

  Hei Ida,

  Jeg er vel cirka 6 år eldre enn deg, men husker den perioden du har havnet i sååå godt og jeg KOSTE meg med innlegget ditt. Du skriver altså så innmari godt. Du er reflektert, morsom og en jente jeg tror flere av oss kan kjenne oss litt mer igjen i. Det er befriende å slippe OOTD, sminkevideo og meningsløse lister. Dine paraplyer er jo INTERESSANTE. Dette er første gang jeg kommenter på en blogg, men nå måtte jeg bare. Kos deg videre med kjærligheten!:-)

 • Reply Martha 7. november 2017 at 15:52

  Elsker skrivingen din<3

 • Reply Emma 7. november 2017 at 15:54

  Så fin historie! Ønsker dere alt godt 🙂

 • Reply Vilde 7. november 2017 at 16:03

  Dette var så fint at det nesten ble litt trist!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 16:05

  Helga: hei Helga 😀 så hyggelig at du ville ta turen innom kommentarfeltet da. Og takk for fine ord <33 stor klem!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 16:06

  Martha: hurra! <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 16:06

  Emma: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 16:06

  Vilde: <3

 • Reply T 7. november 2017 at 16:37

  Du er fantastisk! 😀

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 16:51

  T: <3

 • Reply Katrine 7. november 2017 at 17:09

  Ida <3 Aldri slutt å blogg!

 • Reply Anonym 7. november 2017 at 17:37

  Tror det var i fjor jeg oppdaget bloggen din. Hadde hørt om den før og trudd at du var skikkelig rosablogger med lite mellom ørene. Så feil kan man ta! Og SÅ glad for at jeg oppdaget deg. Du er en av mine favoritter. Du skiller deg litt ut med måten du skriver på. Og du hatet (uskyldig) på andre mennesker. Og det liker jeg, haha. Kos deg på ferie med den kjedelige kjæresten din 😉

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 17:45

  Katrine: <3

 • Reply LH 7. november 2017 at 17:47

  Jøss! Plutselig var jeg på ferie på «Granca» og satt på bar sammen med Wulff og kjæresten, du skriver så utrolig levende og kommer med helt fantastiske skildringer, det er en fryd å lese innlegg som dette 😀 Beste bloggeren uten tvil 🙂

 • Reply Lena 7. november 2017 at 18:20

  Jeg liker veldig godt den forelska Ida 😃 du er så fin!

 • Reply Helle 7. november 2017 at 18:34

  Du skulle laget deg en liste over alt du mener er harry. Listen hadde sikkert blitt like lang som Maspalomasstranden- også kan du ta med den og, for den er vel ganske så harry den også ifølge eksperten 😉 Akkurat som å nyte energidrikker offentlig eller være såpass vulgær at en inntar en ostepølse fra Narvesen i all offentlighet. Spørsmålet blir vel heller hva som er akseptabel atferd ifølge eksperten? Ikke rart det er fordommer i verden ….

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 19:12

  Lena: 😀 <3333

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 19:12

  Helle: skjønner at dette er tøft for deg, Helle! Stå på, heier på deg <3

 • Reply Anonym 7. november 2017 at 19:14

  Queen ❤️

 • Reply Pernille 7. november 2017 at 19:22

  Så utrolig fantastisk! Om dette ikke er goals så vet ikke jeg <3 Du skriver beyond amazing!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 19:25

  Anonym: <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 19:27

  Pernille: åh, takk Pernille 😀 <3 Så hyggelig at du syns det <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 19:28

  Anonym: oi, det var hyggelig å høre – hehe 😀 <3 Og tusen takk! Stor klem

 • Reply M 7. november 2017 at 19:35

  Skriv en bok. Nå!

 • Reply Julie 7. november 2017 at 19:35

  lest bloggen din så lenge at jeg føler jeg kjenner deg. DIGGER DEG

 • Reply Oda Rønning 7. november 2017 at 19:39

  Du skriver så utrolig bra og jeg gleder meg alltid til å lese nye innlegg! Selv om jeg er singel kjenner jeg at din forelskelse får det til å krible i hele kroppen når du forteller:) Kos dere videre i varmen<3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 19:43

  M: <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 19:43

  Julie: det setter jeg såå stor pris på, takk for at du leser <3

 • Reply Victoria 7. november 2017 at 19:56

  Så fint innlegg, du skriver så bra!! ❤️

  Men lurer på en ting. Var det ikke meningen at du skulle flytte i leilighet i Tønsberg? Hadde ikke du kjøpt leilighet der? Hvis det er tilfelle, hva skjer med den nå da?

  Klem Victoria

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 20:01

  Oda Rønning: så koselig å høre, Oda <3 Og tusen takk for det 😀 Nyt singellivet så lenge det varer, når det først er over så kaaan det jo være over for alltid! :O Stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 20:01

  Victoria: Hei 🙂 Tusen takk for det <3 Jo, det stemmer at jeg har kjøpt en leilighet der. Når den er ferdig bygget så vil jeg enten leie den ut eller selge den. Klem

 • Reply Sigrid 7. november 2017 at 20:37

  Støtter Trine, skriver du bok skal jeg kjøpe den! 🙂 Herlig skrevet Ida, kos deg videre på ferie <3

 • Reply ingvild 7. november 2017 at 21:59

  haha, synes du er så flink til å skrive. Elsker det 😀

 • Reply Rie Aurora 7. november 2017 at 22:48

  Haha – hørtes artig ut 🙂

 • Reply Tine 7. november 2017 at 23:07

  Ååå haha dette var SÅ bra å lese! Henger meg på de andre her, skriv bok vær så snill! Du er altfor bra, jeg får liksom livsgnisten tilbake av å klikke inn her. No pressure liksom. Haha!

 • Reply Hedda 7. november 2017 at 23:12

  Kan du spørre kjæresten din om hva han tenker når han leser om kvelden deres på denne måten gjennom bloggen din? Synes han det er rart? Og hva er hans umiddelbare tanker? Vet ikke hvorfor, men ble veldig nysgjerrig på det haha! Kuleste bloggern er du!

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 23:26

  Hedda: Hehe, kan skjønne at du lurer! Jeg sendte selvfølgelig innlegget til han først – han syns det var morsomt, og godkjente det så lenge jeg ikke la ved bilder fra kvelden ;p Og TAKK <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 23:27

  ingvild: tusen takk, det er så gøy å høre 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 7. november 2017 at 23:27

  Rie Aurora: 😀 <3

 • Reply Martine 8. november 2017 at 00:11

  Ida!

  Altså, ingen kan skrive som deg!!! Sinnsykt gøy å lese!

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 00:12

  Martine: <3 x 1000!

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 01:09

  Tine: neimen gurimalla! <33 Det var litt av et kompliment :O Takk!

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 01:10

  LH: Jeg skvatt da jeg begynte å lese kommentaren din, tenkte at du faktisk hadde sittet på samme bar som oss først! Hehe. Men tusen takk for fine ord <3

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 01:10

  Sigrid: Tusen takk, Sigrid <3

 • Reply Siri 8. november 2017 at 08:38

  Jeg blir bare mer og mer fan av deg, Ida! Du virker så ekte, og er en breath of fresh air i denne ellers kjedelige og overfladiske bloggverden. Jeg blir så glad av å lese innleggene dine. Ler høyt ca. hver gang!

 • Reply Kine 8. november 2017 at 10:06

  Takk for tidenes mest underholdende blogginnlegg 😀 😀 koooooselig! Vil ha flere slike!

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 10:21

  Siri: tusen takk for fine ord, Siri <333 det er jeg glad for å høre – selv blir jeg deppa light når jeg først tar meg en scrollerunde gjennom bloggnorge :O stor klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 10:23

  Kine: 😀 <333

 • Reply FNS 8. november 2017 at 15:07

  Hahaha, ser for meg hele kvelden klokkeklart etter beskrivelsen din! Du skriver så detaljert og bra👏🏼 Jeg lever godt om dagen på kjærlighetsbobla di💁🏼😅 Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig, i håp om at det har kommet nye innlegg! Er alt for dårlig på å gi en lyd fra meg i kommentarfeltet, men du skal vite at jeg leser hvert bidige innlegg! Noe jeg har gjort siden caffelattetiden, noe som begynner å bli noen år siden😁😇

 • Reply Frida 8. november 2017 at 19:00

  Sitter og smiler for meg selv etter å ha lest dette innlegget, fantastisk <3

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 19:21

  Frida: 😀 <33

 • Reply Ida Wulff 8. november 2017 at 21:13

  FNS: hei <33 så hyggelig å høre – og ikke minst at du hoppet innom kommentarfeltet også 😀 det gjør meg så glad! Stor klem til deg

 • Reply Sara 9. november 2017 at 14:24

  Så koselig lesning! <3 Årh, blir forelska på nytt av dette her…

 • Reply Ida Wulff 9. november 2017 at 14:42

  Sara: <3

 • Reply Marte 10. november 2017 at 05:32

  Åh, Ida. Så fin kjæreste du har, og for et fint khærestepar dere er! 😊 Takk for råd ang. å flytte inn til kjæresten forresten. Jeg har nå »varme føtter», og i dusjen står det nå x antall såper, og ikke lenger bare to usle »guttesåper». Jeg ler. Voluspa er også plassert litt overalt her på Hasle.

  Jeg liker deg så godt Ida. Føler nesten vi har vokst opp sammen! Samme alder, og jeg har lest bloggen din siden første leveår. Vært med deg på mye spenstige greier jeg, haha! Du er så fin Ida. Pen, morsom, ekte, snill, jordnær – Stor fan av bloggen din!

 • Reply Charlotte 11. november 2017 at 23:07

  Trodde ikke jeg kunne digge deg så mye som jeg allerede gjør, men jeg blir stadig mer fan!!! Du er helt rå på å skrive, og jeg må si jeg virkelig unner deg all kjærlighet og glede som kommer din vei!! Du er herlig <3 <3 Stor klem

  http://www.charlottetunes.no

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 14:34

  Charlotte: du er så god!! Tusen takk for fine ord <3

 • Reply Ida Wulff 22. november 2017 at 10:00

  Marte: ååå, så bra at du klarer å ta litt plass 😀 Det ble jeg glad for å høre. Og så utrolig hyggelig <333 Takk for fine ord. Stor klem til deg!

 • Leave a Reply