Reise

DET HOLDER NÅ

10. november 2017

Processed with VSCO with a5 presetBlire mer syden enn dette så faller sola ned! Lurer på om han som døpte bygningen bak meg bare: fuck it, nå vil jeg hjem for dagen. Ja, jeg tror det. 

Finnes det fremdeles ting dere ikke vet om meg? Det skulle man ikke tro. Men jeg vet om én ting, og det er at jeg er så glad i sterk mat at det noen ganger grenser til selvskading. For munnen vil ha det – men kroppen tåler det ikke. Jeg kan seriøst knaske chili som snacks, og helst skulle jeg hatt like mye jalapenos som agurk på tacoen min. Jo vondere det gjør å spise, desto bedre. Når jeg er hjemme og lager mat selv, klarer jeg som regel å styre meg. Men på ferie… Da skal man jo kose seg, hehe. En av stamrestaurantene våre her nede har en utenomjordisk sterk chilimix som får vanlig chili til å fremstå som barnemat – og jeg er selvfølgelig helt avhengig. I dag måtte jeg dessverre kjøres hjem fra stranden fordi gårsdagens chilifest tok knekken på meg. Haha! Om bare kroppen kunne være enig i at sterk mat er livets gave!  Processed with VSCO with a5 presetDet ble med andre ord en kort stranddag på meg i dag, men det er helt greit. Jeg er litt lei av å ligge på stranden uansett. To uker på ferie har aldri vært noe stress, men nå vil jeg bare hjem. Hjem til kjæresten, hjem til jobb som venter, hjem til mat som må lages og hjem til hodeputa mi. Sistnevnte er kanskje det jeg savner aller mest. Neida, joda 😉 

Jeg savner til og med å sminke og stelle meg, det har jeg gitt helt opp her nede. Sånn går det når man drukner i en bok og gir opp livet! Tenker ofte at jeg skulle ønske at jeg fant mer ro til å lese bøker hjemme og ikke bare på ferie, men jeg forlater jo denne verden når jeg leser. Så det er kanskje like greit… Bøkene jeg har lyst til å lese får jeg samle opp til ferier. 

Nå skal jeg overtale foreldrene mine til å spille kort og drikke light brus på terrassen – du får ikke mer syden enn du lager sjæl! 

21 Comments

 • Reply Tatjana 11. november 2017 at 00:56

  Bare et lite tips. Du kan prøve å drikke kokosmelk etter den sterke maten, det kan roe ned magen og du kan slippe kranglingen dagen etter.

 • Reply Elisabeth L 11. november 2017 at 03:10

  Da burde du prøve «korean fire noodles»!:) vet ikke om du kanskje har sett de challengene på YouTube der youtubere prøver seg på disse? Men siden du knasker på chili så lurer jeg på om dette blir barnemat for deg også, haha!

 • Reply Rie Aurora 11. november 2017 at 10:36

  Borte bra, men hjemme best!

  Det er når man kommer hjem fra ferie man merker hvor godt det er å være hjemme <3

 • Reply Helene 11. november 2017 at 11:20

  Hmm var ikke den toppen der en maxikjole?? Kooos deg videre!

 • Reply Kamilla 11. november 2017 at 12:41

  Hehe, uff! Chili kan gjøre ugang i store mengder.. Håper det blir fort bra igjen! Måtte le litt da jeg så navnet på bygget!

 • Reply Bodil 12. november 2017 at 12:09

  Bor dere i Arguineguin? Har du noen restauranter å anbefale der? Hilsen ei som drar på besøk til pensjonistforeldre der hver vinter, og er litt lei av de samme skandinaviske restaurantene 😉

 • Reply Lene 12. november 2017 at 15:21

  Aldri kommentert her før, men jeg må bare si at jeg blir så glad av å lese bloggen din. Du er så ekte og triviell, herlig å lese. Et friskt pust blant clickbait bloggene (gjesp). Stå på, Ida!

  Ha en super dag i ferieland.

 • Reply R 12. november 2017 at 17:24

  Idaaa! Du gjør meg så glad. Gratulerer med et nydelig forhold<3 om alle hadde hatt det ville livet vært et bedre sted! Tjohei og takk for meg.

  Jeg kan rime btw.

 • Reply Amalie 13. november 2017 at 13:23

  Har du vært på Gran Canaria i desember/januar før? Hvordan er temperaturen da?

 • Reply Anna 14. november 2017 at 18:26

  hvor er strandvesken fra? såå fin!

 • Reply Iris 15. november 2017 at 13:53

  Haha, skjønner deg med sterk mat! Jeg vil ha det sterkest mulig, men nesa og øynene er ikke helt enig, så jeg spiser og nyter mens tårene renner og snørra tyter (hehh). Jeg vil si jeg tåler sterk mat bedre enn gjennomsnittet, i Norge, men så har jeg også en ømfintlig, plagsom nese 🙁

 • Reply Ida Wulff 16. november 2017 at 20:44

  Iris: åh nei uffda, haha 😀 må lide for den sterke maten vi!

 • Reply Ida Wulff 16. november 2017 at 20:55

  Amalie: Stort sett fint, men du kan være uheldig. Ha med en liten jakke til kvelden 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 13:01

  R: Hurra for riming 😀 <3 hehe! Tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 13:02

  Bodil: jaa! Er ikke så mange bra restauranter der, men liker veldig godt Palm Garden 🙂 Og Mandarin, hvis du skulle få lyst på chinese.. Hehe. Klem

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 13:20

  Helene: nei, den ligner bare 😀

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 13:21

  Tatjana: det skal prøves! <3

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 13:21

  Elisabeth L: oi, det hørtes godt ut 😀 😀

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 14:31

  Anna: kjøpt på Revolve.com 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 14:34

  Rie Aurora: veldig sant 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 22. november 2017 at 10:05

  Lene: så koselig <3<3<3

 • Leave a Reply