Hverdagsliv

SPORTY SØNDAG I OSLO BY

12. november 2017

Processed with VSCO with a5 presetGod søndag, kjære lesere  To ukers ferie i varmere strøk har vært veldig deilig, men nå kjente jeg at det var fint å komme hjem også. Selv om jeg alltid er flink til å pakke treningstøy og joggesko til ferie, er jeg ikke alltid like flink til å bruke det. Litt er det blitt, men ja.. Aldri like mye som tenkt. For ferie er jo ferie! Hehe.

I dag har kjæresten og jeg hatt en sporty søndag, og blant annet gått tur opp til Vettakollen. Vettakollen er et av de fineste utsiktspunktene i Oslo, og et helt supert tips hvis du vil trene gratis utendørs. Gå opp i raskt tempo, eller løp hvis du tør! 😉  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

– HØYT OVER OSLO –

Med oss i sekken hadde vi Ultimoo, som har vært min store favoritt denne høsten. Jeg har alltid elsket sjokolademelk, men aldri tålt det. Så å finne en laktosefri en, som smaker ekte sjokolademelk, var en stor glede for denne jenta! I tillegg til å være laktosefri, har Ultimoo mindre tilsatt sukker enn andre sjokomelk – så jeg unner meg Ultimoo med god samvittighet, om det er etter en treningsøkt eller til frokost/lunsj.

Sjokolademelk er jo fint å drikke etter styrketrening også, fordi det inneholder proteiner og karbohydrater som bidrar til restitusjon og oppbygning av muskler. Mye heller livets drikk, enn å tygge i seg en knusktørr proteinbar med kunstig smak? Ja!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Nå er jeg greit sliten etter denne aktive søndagen, og gleder meg til å hoppe i pysjamas og sette i gang med middagslagingen. Jeg går under navnet pysjamasjenta her hjemme, fordi jeg hopper i pysj så fort anledningen byr seg. Jaaajaa, pysjamas og sjokolademelk er to av livets største gaver, så det får være… ♥

Ønsker deg en fin søndagskveld videre!

10 Comments

 • Reply Hege Kristin 12. november 2017 at 19:09

  den der må jeg prøve 😀

 • Reply Therese 13. november 2017 at 00:14

  Kjære Ida! Tror du at du kunne oppdatert bloggen din litt oftere fremover? I fare for å virke som en uten noe liv vil jeg bare si at jeg synes nemlig det er så koselig og lese innleggene dine;-)

  Det må vel være lov og legge igjen ett litta ønske om hurtigere oppdateringer? Vær så sniiiil? 😉

 • Reply Henriette 13. november 2017 at 12:34

  Jeg liker ikke sjokolademelk jeg :S Det er noe seriøst galt med meg, men det smaker så kunstig liksom!

 • Reply Marte 13. november 2017 at 17:51

  Så koselig søndag Ida! 😊 Jeg har besøkt søsteren min i Birmingham i helgen. Men nå er jeg tilbake på jobb. Hvor er utgangspunktet (kalles det det?) for å komme seg opp til Vettakollen? 😊 Forsøker å utforske Oslo. Grefsenkollen har jeg vært på nå, haha! 😄

 • Reply Ida Wulff 16. november 2017 at 20:56

  Henriette: å neei så kjedelig :O :O

 • Reply Ida Wulff 16. november 2017 at 21:04

  Hege Kristin: Anbefales 😀 <3

 • Reply Linn 18. november 2017 at 11:17

  Likte jakken din, hvor er den fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:37

  Linn: Den er fra Didriksons 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 13:01

  Marte: Hei 😀 Jeg mener vi tok T-banen til et stopp som faktisk het Vettakollen??

 • Reply Ida Wulff 22. november 2017 at 10:05

  Therese: Jeg skal prøøøøøve :O <3<3<3

 • Leave a Reply