Serietips og musikk

SERIETIPS PÅ EN ISKALD DAG

13. november 2017

Processed with VSCO with a5 presetUnnskyld språket, men fy faen så kaldt det er blitt. Jeg har løpt rundt og gjort ærender i hele dag, og hver gang jeg har kommet ut av en bygning, har det føltes som om å bli slått i fjeset med en frossen fisk. Glatt er det og – så selv om skoene mine er ganske trygge på glatta, går jeg med sånne små trampeskritt. Litt av et syn kan jeg tenke meg. På vei hjem løp jeg innom Baker Hansen og rev med meg en varm kakao – bare for å ha noe å varme hendene på resten av veien. Sjokoladecroissanten gjorde ikke den samme nytten, men den funket i det minste på blodsukkeret 😉 

Siden det er skikkelig innevær og mange sikkert velger sofaen i stedet for å valse rundt utendørs, tenkte jeg at jeg kunne komme med noen serietips. Dét er lenge siden! Men vi er endelig blitt litt flinkere til å se på TV her hjemme – tenk at det skulle bli noe jeg prøver å være flinkere til… ♥​ Grenseland: norsk deilig krim – som oppfyller mitt viktigste kriterium: den er ikke for skummel. Hehe… Men veldig spennende likevel altså! Vi slukte dessverre alle episodene over en runde taco og noe smågodt, slår aldri feil. Men den anbefales på det varmeste! Kan sees på TV2 Sumo 🙂 

♥​ Mindhunter: denne tok meg aldri helt med storm, men er likevel verdt å se. Mest fordi jeg tror vi har en nervepirrende sesong 2 i vente. Serien handler om to FBI-agenter som jobber med å forstå seriemordere, og de er virkelig borti de verste av de verste. Alle episodene i sesong 1 ligger ute på Netflix. 

♥​ Truls à la Hellstrøm: ikke typisk for meg å anbefale, men dette er seriøst favorittserien min denne høsten. Haha! Truls Svendsen og Eivind Hellstrøm er den perfekte duo, de får meg til å le så tårene triller på sin matreise hvor Hellstrøm skal lære Truls å lage mat fra forskjellige land og kulturer. Episodene finner du på TV2 Sumo! Åh, please si at det er flere som er helt forelsket? 

♥​ Alias Grace: vi begynte faktisk å se på denne i går, og har kun sett et par episoder. Jeg føler uansett at den er verdt å anbefale, for den virker så spennende. Handler om en ung jente som sitter inne for dobbeltmord på 1800-tallet – og den er faktisk basert på en sann historie. Du finner den på Netflix!

Det blir ikke mye serietitting innenfor våre fire vegger i dag. Vi har innstallert oss ved spisebordet med kaffe, Pepsi Max og rødvin. Litt hjemmekontor på mandagskvelden. For å se det positive i det: det er i hvertfall hyggelig å gjøre det sammen 🙂 Håper du finner noe brukbart blant serietipsene 

27 Comments

 • Reply Marie 13. november 2017 at 22:14

  Takk, tusen takk, da blir det Grenseland på meg likevel. Begynte på den her om dagen, men slo av da jeg trodde det ble for skummelt (i hvert fall nå som jeg er alene hjemme – syvåringen teller ikke 😂).Om du er en pyse som meg, så skal jeg nok holde ut – har veldig lyst til å se den.

  Ellers enig i at Truls og Hellstrøm er et radarpar! 👏

 • Reply Elisabeth L 13. november 2017 at 22:30

  Truls og Hellstrøm<3 Jeg og kjæresten så helt tilfeldigvis på det en dag, og nå er vi hekta! Er bare så mye underholdning, spesielt for de som liker mat 🙂

 • Reply Anonym 13. november 2017 at 22:40

  «Siden det er skikkelig innevær og mange sikkert velger sofaen i stedet for å valse rundt utendørs, tenkte jeg at jeg kunne komme med noen serietips.» Uff, her høres du like ignorant ut som Marie Antoinette; hvis dere mangler brød så kan dere vel spise kake! Det er vel ytterst få som kan velge som deg å tilbringe dagen i sofaen og se serier når det er kaldt, men faktisk må til og fra en jobb. Men hva kan man vel forvente av en blogger?

 • Reply Lena 14. november 2017 at 00:04

  Altså, jeg digger både Truls og Hellstrøm fra før, og de sammen i en serie er bare så suveren underholdning! Digger det 😀

  Håper du får en fin uke <3

 • Reply Camilla 14. november 2017 at 09:22

  Ja!! Helt forelsket i Truls og Hellstrøm! Det er ukas høydepunkt hos oss! Ler så tårene triller og krampa tar meg!! 😂

 • Reply Ida Wulff 14. november 2017 at 09:27

  Lena: såå enig 😀 Fin uke til deg også Lena <3

 • Reply Ida Wulff 14. november 2017 at 09:27

  Camilla: hahaha, de er så gode <33

 • Reply Ida Wulff 14. november 2017 at 09:28

  Anonym: hvor dum er du? Jeg mente selvfølgelig etter arbeidstid, koko.

 • Reply Ida Wulff 14. november 2017 at 09:29

  Marie: hehe, godt å høre at det ikke bare er meg! Jeg skvatt ikke en eneste gang, jeg lover 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 14. november 2017 at 09:29

  Elisabeth L: jaa, håper de fortsetter å lage mer TV sammen 😀

 • Reply Kristine 14. november 2017 at 10:29

  Truls og Hellstrøm er såå koselig, haha! 😀

  Men du, kan jeg spørre hvordan du får til å ta så fine og fokuserte instastorybilder, typ slik som det der du tok bilde av kakaoen og croissanten? Kanskje litt tåpelig spørsmål men jeg ser mange får det til, så jeg ble så fryktelig nysgjerrig, haha. Føler jeg har lett gjennom alle slags apper uten hell 😂

 • Reply Marte 14. november 2017 at 12:01

  Anbefaler dere å se Outlander. Det er det sykeste jeg har sett, på godt og vondt. Den er litt treg de første episodene dessverre, men seriøst. BARE SE. plis!!!!

 • Reply L 14. november 2017 at 14:29

  Husker du sa en gang at du likte This is Us. Har du fått med at sesong 2 har startet på? 😀 Synes det holder seg like godt, og ender hver episode i tårer <3

 • Reply Charlotte 14. november 2017 at 15:25

  Ser på grenseland og truls a la Hellstrøm fra før. Mindhunter og Alias Grace har jeg aldri hørt om, men skal sjekke de ut! Takk for tips 😀

 • Reply Melanie 14. november 2017 at 22:04

  Truls a la hellstrøm er fantastisk morsomt og kjekt å se på. Lærer litt og 🙂

  Alias Grace er definitivt verdt å se, blir bare bedre og bedre. Håper på en til sesong siden slutten var vel… du får se

 • Reply Mia 14. november 2017 at 22:38

  Takk for bra serietips! Selv er jeg i gang med a handmaid’s tale (unner meg selv en episode innimellom all eksamenspuggina haha). Anbefales om du ikke har sett den 🙂 klem

 • Reply Anonym 15. november 2017 at 00:42

  Litt søtt at du kalte en leser dum. Det var liksom ikke helt deg 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. november 2017 at 12:53

  Anonym: Haha. Han/hun fortjente det :*

 • Reply Iris 15. november 2017 at 13:46

  Haha, dævver av den kommentaren over! Folk ass. Du svarte riktig!

  Alias Grace så jeg alt av på to dager. Jeg elsket det, og har lyst til å se det igjen.

  Truls og Eyvind er selvfølgelig helt fantastisk! Ler meg i hjel av det 😀

 • Reply Ida Wulff 15. november 2017 at 18:40

  Iris: Haha 😀 <33

 • Reply Ida Wulff 16. november 2017 at 20:49

  Mia: iikke sett, så takk for tips 😀

 • Reply Ida Wulff 16. november 2017 at 20:52

  L: oi 😀 Takk for at du sa i fra!! Den serien er så bra! <3

 • Reply Ida Wulff 16. november 2017 at 20:55

  Marte: vurderes!! <3

 • Reply Marit 17. november 2017 at 20:31

  Hvordan har du sett alle Grenseland? Ligger bare 5 episoder ute på Sumo? 🙁

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:38

  Marit: nei, har visst ikke sett alt 😀 Trodde sesong 1 var over etter 4 episoder, men der tok jeg feil!

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 14:15

  Melanie: oh, spent :O

 • Reply Ida Wulff 29. november 2017 at 11:28

  Kristine: Hei 😀 Bildet var tatt med speilrefleks og lagt inn fra kamerarull 😀 <3

 • Leave a Reply