Hverdagsliv

VELKOMMEN HJEM TIL MEG

16. november 2017

Processed with VSCO with a5 preset

– EVA TRIO BRUNSJ – 

God kveld  Nå har jeg bodd på Vinderen i over en måned, men frem til i dag har jeg ikke hatt et eneste besøk her! Så nå var det på tide å invitere noen venninner, så de vet hvor de finner meg hvis de plutselig skulle trenge å…. Finne meg? Heh. Uansett: jeg har vært så sjukt heldig, og fått fullt servise fra Eva Solo. Jeg har alltid hatt glass og karafler fra Eva Solo, men nå har jeg en full pakke med fat, bestikk, eggeglass, serveringsfat, kakefat og så videre. Hva passer vel bedre enn å feire nytt hjem og nytt servise, enn en hyggelig brunsj med jentene!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetEnkel servering, men hvem er det jeg skal prøve å lure her! Godt selskap er da mye viktigere enn fancy mat, hehe. Og så hjelper det jo med så fint servise! Både middagstallerken og frokosttallerken er i porselen av høy kvalitet, og med lekkert design rundt kanten. De leveres med 10 års porselensgaranti 🙂  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Jeg forelsket meg helt i denne kannen  Like fin til juice og vann, som til en fargerik sangria når sommeren kommer. Materialet er av varmebestandig glass, så den tåler både varme og kalde drikker. Ellers er vannglassene fra Eva Solo en evig favoritt, jeg elsker store glass. Så tilfeldigvis at det er tilbud på dem her nå, bare et lite tips!

Nå har kjøkkenet vårt fått seg en skikkelig oppgradering, og vi kommer til å fortsette å utvide med dette serviset når vi får oss en leilighet med større plass. Herregud, som jeg drømmer om et stort vinkelkjøkken og en kjøkkenøy nå! Det blir nok noen måneder til ennå, men enn så lenge så koser vi oss med det vi har.

Deler til et slikt servise er forresten helt perfekt å både gi og få i julegave – man kan jo velge hvor mange glass (for eksempel) man vil kjøpe, og i tillegg syns jeg prisen er så fin når man ser hvor god kvaliteten faktisk er.  Processed with VSCO with a5 presetVisste du at du kan handle Eva Solo på nett? Det gjør du i deres nettbutikk HER ♥

Nå skal vi ta kvelden her, torsdag er dagen for Grenseland på TV2! Så nå er det bare å pakke seg inn i pleddet og nyte rødvinsglasset – eller vannglasset, for den mer fornuftige sjel 😉

22 Comments

 • Reply Thea Hovet 16. november 2017 at 21:38

  Så lekkert du har dandert det, så ordentlig godt ut!

 • Reply Charlotte 16. november 2017 at 21:56

  Satt og blogget, og glemte av tiden på grenseland. Gidder ikke se midt inni, så får se det på sumo. Eva solo har mye fint ser jeg! Tror kanskje det er noe jeg har lyst til å starte å samle på. Ble jo helt forelsket av å se det nydelige dekte bordet ditt <3

 • Reply Helene 16. november 2017 at 22:20

  Hei! Elsker Eva Solo, har allerede satt en del av det på årets ønskeliste! Kan jeg spørre hvordan du får rosene så pent dekorert i vasen, bruker du noen hjelpemidler som strikk eller teip? 😘

 • Reply Ida Wulff 17. november 2017 at 08:44

  Helene: samme her 😀 rosene ble bundet i blomsterbutikken. Men vanligvis setter jeg bare ned én og én rose på kryss og tvers, hvis du skjønner hva jeg mener? <3

 • Reply Ida Wulff 17. november 2017 at 08:46

  Thea Hovet: 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 17. november 2017 at 09:42

  Charlotte: Sumo er supert, klarer aaaldri å se noe når det faktisk går på TV 😀 Ja, var det ikke fint! Skal ønske meg vinglass fra Eva Solo til jul! <3

 • Reply Helena 17. november 2017 at 11:24

  Hvor er bordet og stolene fra? Jeg har nettopp flyttet for meg selv og det er akkurat sånn jeg er ute etter.

  Klem fra Helena <3

  PS: jeg eeeeelsker bloggen din. Absolutt min favoritt blogg av alle sammen!!!

 • Reply Mk 17. november 2017 at 15:00

  Hei! Liten avsporing er. Hvilket kamera bruker du? Er på jakt etter et nytt og med tanke på black friday nærmer seg med stormskritt så er det greit å høste litt tips 😉

 • Reply Linn 17. november 2017 at 16:04

  Hvor er serviettringene fra? 🙂

 • Reply Frida 17. november 2017 at 16:36

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt spisebordet ditt?

  Hvor stort er det, ser etter nytt bord med plass til fire stoler! Blir det lett merker i platen?

 • Reply Ina 17. november 2017 at 18:38

  Hei Ida! Hvor er serviettringene fra? Håper jentene satt pris på den fine lunsjen☺️

 • Reply Hedda 18. november 2017 at 16:25

  Vet du om det er 0.5 liter eller 1 liter(som er den du har linket til) i glassmuggen du har?

 • Reply Pernille 19. november 2017 at 20:23

  Så fint 😍 Kan jeg spørre hvor glasshyllen i bakgrunnen er fra? Har letet etter en slik

 • Reply Ida Wulff 20. november 2017 at 10:42

  Hedda: jeg har 1L 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 11:51

  Pernille: IKEA 🙂 Den finnes bare i svart og hvit, og så har jeg sprayet den med matt gullspray fra Panduro!

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:38

  Ina: de er fra Zara Home 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:39

  Frida: Spisebordet er fra Room21. Det er fint med 4 stoler – skulle man ha spillkveld eller lignende kan man stappe inn et par stoler til 🙂 Og ja, det blir lett merker i platen.

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:40

  Mk: Jeg bruker Canon 6D 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:40

  Linn: Zara Home 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:42

  Helena: <3<3<3

  Bord fra Room21, stoler fra Eames :*

 • Reply Mariell 22. november 2017 at 18:24

  Hei! Den gullsprayen- sprayet du på hvit eller sort hylle? Lurer på hvor god dekkevne den har, da jeg kunne tenke meg å spraye noen sorte knagger:-)

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:44

  Mariell: jeg mener jeg sprayet en hvit hylle, men den har veldig god dekkevne hvis man sprayer flere lag 🙂

 • Leave a Reply