Hverdagsliv

FORLOVER ON THE ROAD

18. november 2017

Processed with VSCO with a5 presetGoood lørdag  I dag var jeg oppe klokken kvart over syv – skal love dere jeg måtte jobbe med livsgleden. For jeg er fortsatt syk, men i dag er jo dagen jeg skal holde utdrikningslag for Malin! Uflaks med sykdom, men jeg må bare gjøre det beste ut av det. Pappa sendte melding og sa at jeg måtte holde meg hjemme – men jeg tar ikke råd fra en som mener at forloveren skal sende melding til bruden og melde avbud grunnet sykdom. 1. Bruden vet jo for pokker ikke noen ting om utdrikningslaget. 2. Det er jeg som har arrangert dette opplegget. 3. En forlover MÅ være med i utdrikningslaget. Pappaer ass, det er ikke mye de forstår seg på! 

I skrivende stund sitter jeg, hold deg fast, på buss for tog. Utdrikningslaget skal foregå hjemme i Tønsberg, og jeg ble ganske blek da jeg fant ut at toglinja var stengt og at det ville ta to timer å komme seg hjem. Men! Så fikk jeg nesten hele bussen for meg selv, og jeg har veska full av sjokolade. Da går det liksom greit. Nå prøver jeg bare å pusse nesa og nyse så stille jeg kan, i frykt for at bussjåføren skal kaste meg av i fart og be meg holde bakteriene mine for meg selv. Jeg nyser fem ganger på rappen hver gang jeg nyser – med andre ord er jeg en type passasjer som jeg selv hadde satt svært liten pris på. Vanligvis ville jeg tatt hensyn til mine medmennesker og holdt meg innendørs, men dette er Malin sin dag. Så unnskyld bussjåfør, og alle andre jeg kommer til å nyse på i dag. Processed with VSCO with a5 presetEllers har jeg aldri vært i utdrikningslag før, enda mindre arrangert et… Så jeg er veldig glad det er for min snilleste Malin, og ikke for en heks som forventer dagstur til Marbella og strykeorkester ved lunsjen, heheee. Vi skal bare kose oss og ha det gøy, vi! Jeg gleder meg i hvertfall, og håper at formen stiger ut over dagen.

Nå må jeg bare passe på å forhåndsposte dette innlegget til etter vi har vært og kidnappet Malin fra jobb. Wish me luck! 

13 Comments

 • Reply Anonym 18. november 2017 at 14:11

  kommenterer sjeldent på blogg generelt men jeg må jo nesten bare når det er deg…. du er så flink til å skrive! er en fryd å finne nye innlegg her inne

 • Reply Henriette 18. november 2017 at 15:01

  Håper dagen blir vellykket! Og god bedring <3

  Kan ikke du starte med snap chat igjen? var morsomt å følge deg der og 🙂

 • Reply Anonym 18. november 2017 at 16:43

  Kos dere masse!

 • Reply Lilly 18. november 2017 at 19:00

  God bedring, Ida <3 du er så fin! <3

 • Reply Maria 19. november 2017 at 11:04

  Hei:) Jeg lurte på om du fortsatt bruker kosttilskudd for håret ditt, og om du fortsatt synes det fungerer? I løpet av de siste årene har begynt å røyte mye mer, så tenkte kanskje at hårtabletter kunne være en løsning hvis det funker:)

 • Reply Anonym 19. november 2017 at 15:33

  Africa for africans, Asia for asians, EUROPE FOR EVERYONE!

  Masseinnvandringen transformerer Europa. Venstresidens politikk, som promoteres i media, fører til at den opprinnelige hvite europeiske befolkningen blir erstattet og utryddet.

  https://www.frieord.no/eksklusivt/norsk-skoleelev-slatt-blods-utlendinger-pa-skole-trondheim/

 • Reply Malin 21. november 2017 at 12:31

  Hvor er jakken din fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:35

  Maria: Hei 🙂 Ja, jeg tar kosttilskudd for håret hver eneste dag, røyter mye mindre da enn når jeg ikke går på det! Så det burde du prøve <3

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:36

  Anonym: takk for det 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:36

  Lilly: Tusen takk, Lilly <33

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:37

  Anonym: så hyggelig å høre!! <3333

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 12:37

  Henriette: Tusen takk <3 Kanskje det! Ble så lei av Snapchat, og begynte heller å konsentrere meg om Insta story. Men mulig å gjøre begge deler kanskje? Fasade på IG, og bak fasaden på Snapchat? 😀 hehe

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 13:02

  Malin: Ravn Copenhagen 🙂

 • Leave a Reply