Hverdagsliv

UTDRIKNINGSLAGET

21. november 2017

Processed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetEt lite bildedryss fra Malin sitt utdrikningslag på lørdag ♥ Jeg har stort sett vært sofa eller sengeliggende siden, men nå begynner jeg endelig å bli i bedre form. Jeg sverger på at nesa mi holder på å falle av – den har hatt nærkontakt med papir for et helt år nå, takk for meg. 

Tilbake til utdrikningslaget! Vi hadde en veldig koselig dag. Og etter Malin sitt ønske: ikke noe utdriting eller flaue ting, bare en koselig dag med jentene. Det følte jeg vi fikk til! Hun så mer enn bare forvirret ut, da vi braste inn på jobben hennes med kroner på hodet. Så kjørte vi byen rundt, før vi lekte oss på The Escape Room. Altså, jeg blir ofte spurt om tips til ting å gjøre i byen min Tønsberg, men siden det føles alt for lokalt for bloggen, så blir det liksom aldri til noe blogginnlegg. Men The Escape Room  dere teste hvis dere er en gjeng som vil finne på noe gøy. Det er både gøy og skummelt – kort fortalt så blir du låst inne i et rom, og du har en time på å komme deg ut. Hjernen må vris som en klut, tunga må holdes rett i munnen og man må virkelig jobbe sammen som et lag. På et tidspunkt ble hele laget mitt så redde at vi kastet oss bortover bakken og la oss i en haug oppå hverandre, HAHA. Skal sies at vi er over gjennomsnittet pysete, for The Escape Room er ikke et spøkelseshus heller. Litt småguffent, men det er heldigvis ikke fysiske mennesker som kommer og skremmer deg inne på rommet.

Når vi først er i gang med Tønsberg-tips: etter The Escape Room dro vi og lunsjet på Steak – ikke hør på navnet, dette er ikke et kjipt biffsted. Etter min mening så er det det beste spisestedet i Tønsberg akkurat nå. Elsker streetfooden deres, man bestiller masse småretter, og så…. Spiser man dem. Ehe. Drinkene er forresten ikke de beste, men maten er et stort JA. 

Resten av kvelden hadde vi hjemmefest med kaker, geleshots, spill og leker. Elsket leken hvor alle hadde tatt med seg en pakke hver til den kommende bruden. Pakken skulle si noe om vennskapet deres, eller et minne dere har sammen. Og så må bruden pakke opp, gjette hvem det er fra og fortelle historien. Jeg hadde pakket inn en dospray/luftfrisker – til minne om en ferie hvor vi lå med matforgiftning begge to. Da blir man jo godt kjent! Haha. Alt utstyret på bildene er forresten fra Festkompaniet – jeg likte egentlig alt veldig godt, men stoooort minus for Bride To Be-banneret, som var av alt for dårlig papir og røk etter to timer. Tenkte det kunne være nyttig for kommende forlovere å vite 🙂 

Okei, nå må jeg faktisk komme meg i dusjen og prøve å late som jeg er helt frisk. Er det ikke sånn man blir frisk? 

12 Comments

 • Reply Henriette 21. november 2017 at 12:16

  Heldig Malin er som har deg som forlover! Virker som du tar oppgaven på største alvor 🙂 Lurer på hvordan du sminker øynene dine? Du var så fin på bildene fra helgen! Har du vippeextensions nå? Hvor får du gjort det evt? 😀

 • Reply Ida Wulff 21. november 2017 at 13:05

  Henriette: Hei 🙂 Jeg bruker vippeextensions ja. Og så bruker jeg solpudder fra The Balm som øyenskygge, både oppå øyenlokket og langs vippekanten nede. Klem <3

 • Reply Tina 21. november 2017 at 14:21

  Hun ønsket ikke flaue ting men dere «braste inn på jobben hennes med kroner på hodet» ??? Hahah:D

 • Reply Mari 21. november 2017 at 20:07

  Det er på en måte litt sjukt å si det, men så utrolig deilig å se noen bare lage et ukomplisert, superhyggelig utdrikningslag som ikke innebærer pole dance, heftige spa-behandlinger, helgetur til Paris eller andre ting som generelt er «utdritende», latterlig dyrt, eller begge deler. Ser ut som en kjempekjekk dag 😀

 • Reply Susanne 21. november 2017 at 20:45

  Hvilken kaffemaskin har du og er den noe du anbefaler ?:)

 • Reply Nina 21. november 2017 at 21:34

  Bra det ble en vellykket dag! Ikke fullt så gøy at formen hangler enda, men som du sier – en dusj gjør underverker!

  Selv føler jeg meg som et nytt menneske etter fire dager på sykehus på Gran Canaria takket være matforgiftning.

  Jeg tror aldri jeg har gledet meg sånn til å gå ut av flyet og bli møtt med -10 grader og snø, haha!

  Regner med at forkjølelsen takket være 40 graders forskjell er rett rundt hjørnet, men akkurat nå er det alt verdt det 😉

 • Reply Ida Wulff 22. november 2017 at 09:57

  Mari: hehe ja ikke sant? <33

 • Reply Ida Wulff 22. november 2017 at 09:57

  Susanne: vet bare at den er fra Nespresso, aner dessverre ikke hva modellen heter :O

 • Reply Ida Wulff 22. november 2017 at 09:58

  Tina: ok da, det var kanskje litt flaut ;p hehe <3

 • Reply Ida Wulff 22. november 2017 at 10:02

  Nina: å nei, stakkars deg!!! Hvor ble du matforgiftet, altså hvilken restaurant? :O Uff, matforgiftning er det verste, godt du har kommet deg <3

 • Reply Nina 25. november 2017 at 12:11

  Formen er heldigvis på bedringens vei!

  Jeg husker ikke navnet på restauranten, men det var den første restauranten når man går bortover strandpromenaden på vei til tårnet nede på Las Meloneras. Så på neste Granca tur så vil jeg kanskje anbefale å styre unna akkurat den 😉

 • Reply who will win ipl 2024 25. mars 2024 at 12:53

  I appreciate you sharing this article.Thanks Again.

 • Leave a Reply