Hverdagsliv

HVERDAGEN DOT COM

22. november 2017

Processed with VSCO with a5 presetHei fine dere  

Dere må være snill mot bloggerne dere følger om vinteren! For det er riktignok bullshit at blogging er en hard jobb – men på vinteren er det faktisk ikke helt lett. Dagslyset forsvinner rett etter at klokka ringer tre, og når alle som kan trykke på knipseknappen er ferdig på jobb, da er det bekmørkt ute. Jeg hater snøen akkurat nå, for jeg kan ikke lure noen til å tro at disse bildene er tatt i dag. Men igjen: hvem bryr seg.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetI dag har jeg vært i et veldig spennende møte som angår bloggen min. Fra nyåret kommer det til å bli forandringer – egentlig mest forandringer for meg behind the scenes. Men forhåpentligvis så vil det gi meg ny motivasjon, og resultere i mer bra innhold til dere. Å blogge hver dag for eksempel, burde jo være en selvfølge når det er det man lever av. heldig – og lat? Ikke greit i det hele tatt, jeg har virkelig lyst til å ta meg sammen. Jeg har tenkt tanken flere ganger de siste månedene: nå må jeg enten gi meg, eller så må jeg gi jernet. Så da skal jeg prøve, da. Å være flinkere. Jeg har i hvertfall ikke lyst til å slutte å blogge. Jeg elsker å skrive, og jeg elsker å kommunisere med leserne mine. Det blr jeg faktisk aldri lei av Processed with VSCO with a5 presetHjemme i ungkarsstua har vi nettopp spist fajitas, og nå øver vi oss på å «gjøre hver vår ting». Å sitte og se hverandre i øynene er hyggelig det, men vi bor sammen og er nødt til å kunne være alene sammen. Sa folk. Så jeg blogger, og han spiller Fifa. Velkommen til hverdagen dot com! Snart skal vi «møtes» i sofaen og se på Truls á la Hellstrøm. Ukas høydepunkt, hehe… 

Senere skal vi faktisk sette oss ned og ha et lite «planleggingsmøte» for Koh Samui-turen vår. Da skal vi gå nøye gjennom alle tipsene dere har kommet med, booke nyttårsaften og så videre. Fyttigrisen som jeg gleder meg, har seriøst smeltet snø i de falske øyenvippene mine. 

Håper alle koser seg inne under et pledd i kveld! Noe annet ville vært for sjukt. 

33 Comments

 • Reply Charlotte 22. november 2017 at 21:21

  Ha en fin kveld <3

 • Reply Tale 22. november 2017 at 21:27

  Ligger under pledd på sofaen og leser blogg, det må vel være innafor? Kjæresten ser på fotball, men det er koselig å gjøre «hver sin ting» på samme rom. Ikke stress med det, hverdagen kommer fort nok den 🙂

 • Reply lixil 22. november 2017 at 22:39

  Fin jakke! Hvor er den fra? Merke?

 • Reply Louise 22. november 2017 at 22:54

  Har aldri skrevet dette, men tenker det fillen HVER ENESTE GANG: DIGGER deg?og bloggen din! Du kan blogge en gang i uka for min del, setter pris på hvert et innlegg!😄

 • Reply Linn 22. november 2017 at 22:57

  Hvilken jakke er dette? Er den foret? 🙂

 • Reply Mia 22. november 2017 at 23:04

  Så fin jakke!:D Ser det er didrikson, men vet du hvilket «undernavn» den har?:)

  Ha en fin dag fina!:)

 • Reply Anonym 22. november 2017 at 23:30

  hvor er skoene fra? 🙂

 • Reply Kristine 23. november 2017 at 00:43

  Så fine bilder! På grunn av kulden og mangel på dagslys om vinteren,er jeg på mange måter glad for at jeg flyttet fra Norge (til Frankrike). Er ikke lett å ta bilder når det stadig er mørkt og grått ute :/

 • Reply Lisa // Fjords and Beaches 23. november 2017 at 08:41

  Har ikkje fått med meg at de skal til Koh Samui! Det blir nydelig 🙂 Mamma og pappa skal dit for å feire nyttår også 🙂 Har noken Koh Samui-tips på bloggen om de trenger meir tips >> http://www.fjordsandbeaches.com/top-10-things-koh-samui/ 🙂

  Blir kjekt å følge deg dit iallefall! Eg flytter jo til varmere strøk i februar, og det har først no gått opp for meg at først må eg gjennom ein norsk vinter.. Kjempegøy.

 • Reply Anne 23. november 2017 at 09:57

  Hei, hvor setter du på vipper og hva slags vipper har du? Kjempe fine 🙂

  Ha en fin dag!

 • Reply Ingvild 23. november 2017 at 12:30

  Hallo hvor deilig er det ikke at du ikke har eksamensperiode?? Til ære for oss som sitter med nesa oppi notatene som burde vært gjennomgått i okotber og river i det lille som er igjen av håret synes jeg du skal unne deg ineffektive dager, gå på kino midt på dagen, rase gjennom en skikkelig kvalitetsserie uten dårlig samvitighet (har du sett the handmaid?s tale?), bruk mange timer på en potensielt mislykket middag mens du drikker rødvin og danser, bla gjennom gamle bilder og bare koseskriv for deg selv (eller en potensiel bok ååå som jeg håper på det *hjerteriøyneneemoji*)! Du vet, alt det du heller ville gjøre mens du leste. Og selv om jeg dør litt av alle som ikke har eksamensperiode og hater meg selv for at jeg kommenterer på blogg i stedet for å krysse det havet jeg skal over, unner jeg deg en rolig (er det for tidlig å si) førjulstid okei NÅ må jeg forsette, god torsdag!

 • Reply Sarah 23. november 2017 at 13:05

  Hvor har du kjøpt parkasen? Den var utrolig fin! 🙂

 • Reply Julie 23. november 2017 at 14:14

  Plis, ikke så mye som tenk på å slutte å blogge!! Ville vært trist med en hverdag uten denne bloggen, ingen skriver like morsomt eller bra som deg 🙁

 • Reply Tina 23. november 2017 at 16:03

  Hahah andre bloggere mener man MÅ stå opp kl 6 og jobbe til sent på kveld fordi det er så SYKT mye å rekke, og veeeldig slitsomt og stressende! Lurer på om de har feil arbeidsteknikk..hahah

 • Reply Lise 23. november 2017 at 16:21

  Plis ikke blogg bare for å blogge, har du ikke noe å blogge om la heller være..Alt du legger ut nå er gøy eller spennende å lese😊Fortsett med det. Innlegg uten mening er en av grunnene til at jeg kun leser din blogg! Virker som alle andre legger ut innlegg bare for å få ut noe.

 • Reply Sigrid 23. november 2017 at 17:15

  Haha, Truls ala Hellstrøm er ukas høydepunkt her også! Kos deg Ida 🙂

 • Reply Kristin 23. november 2017 at 20:09

  Bloggen din er og blir best, og i det siste er den enda bedre. Du skriver så ærlig og morsomt, og hvis du tipser om noe, så vet man at det er bra. Du bruker «stemmen» din så fornuftig i forhold til veldig mange andre. Jeg leser ikke blogger lengre, i hvert fall ikke ofte, men din føles ikke som en blogg. Fin miks av glamour, tidvis bedriten hverdag og masse tanker. Alltid gøy å se hva du kommer med:-) tommel opp til deg! Er så deilig å lese om livet og ikke sponsa leverpostei og barberblader 😀

 • Reply Anonym 23. november 2017 at 20:10

  Jeg håper ikke denne nyheten er at du går over til UI.. Orker sjeldent å lese blogger derfra, fordi jeg bare føler de åpenlyst vil påvirke meg til å kjøpe ting, hah. Men gleder meg til å se hvilke planer du har! 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:35

  Lise: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:36

  Sarah: den er fra Didrikson, tror man får den på XXL og diverse 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:36

  Julie: <3 x 1000!!

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:38

  Linn: Thelma fra Didrikson, ikke foret 🙂 Faktisk iskald jakke, haha <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:38

  Anonym: De heter UKIUK og er fra ECCO 🙂 For ordens skyld, så har jeg hatt kommersielt samarbeid med ECCO. Klem

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:38

  Kristine: så deilig med Frankrike 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:39

  lixil: Didrikson 🙂 Tror du finner den i de fleste sportsforretninger.

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:39

  Louise: så god du er, tusen takk <3333

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:40

  Mia: jeg mener den heter Thelma! 🙂 Sorry for sent svar :O

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:40

  Tina: ja, det kan man lure på :O hehe <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:43

  Charlotte: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:44

  Tale: <3

 • Reply Ida Wulff 29. november 2017 at 11:22

  Kristin: så utrolig hyggelig å høre når man føler at det er litt bloggkrise <3 tusen takk, Kristin!

 • Reply Ida Wulff 29. november 2017 at 16:25

  Lisa // Fjords and Beaches: ååå hvorfor tenkte jeg ikke på at du garantert hadde vært der, hehe 😀 Skal sjekke ut innlegget ditt, tusen takk <3 Og så herlig at du skal flytte til varmen :O Da blir vel vinteren til å holde ut tenker jeg 😀

 • Reply Ida Wulff 29. november 2017 at 16:25

  Ingvild: herregud, så herlig å lese! MEN jeg føler med deg, lykke til med eksamensperioden :O <3333 Stor klem!

 • Leave a Reply