Hverdagsliv

DEN TRYGGESTE MÅTEN Å NETTHANDLE PÅ

26. november 2017

Processed with VSCO with a5 presetRekk opp hånda alle som handler mer på nett enn fysisk i butikk! Jeg slenger i hvertfall armen i været. Vil påstå at 90% av alt jeg kjøper, blir kjøpt i nettbutikk. Det er jo blitt så enkelt at det nesten er litt farlig. To klikk, og kjolene ligger i postkassen dagen etter. Passer de ikke, putter jeg dem tilbake i posen og sender dem kostnadsfritt tilbake til nettbutikken. Mye enklere enn å svette rundt i butikk etter butikk, på jakt etter noe du ikke engang vet om du kommer til å finne. Kø, prøverom, dundrende musikk i hele lokalet… Nei, nettshopping er virkelig min favoritt!

Når jeg nettshopper, har jeg hatt en stygg vane med å velge betalingsløsninger av typen faktura – betal om 14 dager. Man sitter jo der i latskapens ånd, så hvorfor bryte idyllen med å reise seg for å hente Visa-kortet? Vel, det blir andre boller fra nå av, for jeg har lært noe nytt.  Processed with VSCO with a5 preset Det har seg nemlig slik at hvis du betaler med Visa-kortet ditt når du handler på nett, er du beskyttet av noe som heter kjøpsbeskyttelse. Det vil rett og slett si at du får pengene tilbake, hvis:

… Det du kjøper ikke blir levert, for eksempel pågrunn av problemer med frakten.
… Det er skader eller feil på varen du har kjøpt.
… Du blir utsatt for nettsvindel.
… Reisebyrå eller flyselskap går konkurs enten før eller under reisen din.  Processed with VSCO with a5 presetMåten man bruker kjøpsbeskyttelsen på, er å ta kontakt med banken sin så fort som mulig etter kjøpet. Du er altså beskyttet fra øyeblikket du gjennomfører kjøpet, til du har produtket i hendene. Sjekk hvilke vilkår din egen bank har for kjøpsbeskyttelsen!

Kan ikke tro at jeg ikke visste noe om dette, så mye som jeg nettshopper. Men nå har jeg funnet en løsning som gjør at jeg kan fortsette å være lat når jeg nettshopper, og samtidig være beskyttet av Visa sin kjøpsbeskyttelse. Jeg har rett og slett lagt bankkortet mitt inn på dataen, så nå må jeg bare memorere sikkerhetskoden min på tre siffer hver gang jeg handler. G.E.N.I.A.L.T 🙂

Uten at jeg sitter på fakta, så kan jeg tenke meg at de fleste netthandler mer i disse tider enn ellers. Det har nettopp vært Black Friday, det nærmer seg Cyber Monday, og snart skal jo julegavene handles. Å kjøpe julegaver på nett er mitt life hack nr 1 – sett av en kveld, klikk hjem som en gærning – tadaaa, og du sparer blod, svette og tårer. Men husk å handle trygt ♥  Processed with VSCO with a5 presetHvis du vil lese mer om Visa sin kjøpsbeskyttelse, så kan du gjøre det HER!

Burde vel dedikere dette innlegget til den falske bling-joggedressen, som jeg kjøpte til meg selv i julegave fra mormor og morfar en gang i gamle dager. Den kom aldri frem…

3 Comments

 • Reply Linn 28. november 2017 at 17:36

  Ser du har handlet bikini fra Monday swimwear 😍

  Jeg virkelig elsker alt jeg har handlet derfra, nå har jeg Tulum x 3 i skuffen 🙊 Håper du blir like fornøyd som jeg er.

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:42

  Linn: hehe, ja! Jeg har ikke fått prøvd det enda, men planen er å bestille maaasse mer hvis det passer 😀 <3 De har så mye fint!

 • Reply peassymef 18. desember 2023 at 17:18

  Prevalent versus subsequent examination and the interval between exams generic propecia, no rx Pharmacol Rev 58 389 462

 • Leave a Reply