Hverdagsliv

HELG MED SVIGERS OG LEILIGHETSJAKT

26. november 2017

Processed with VSCO with a5 presetTakk for alle innspill hva angår felleskort med kjæresten. Veldig morsomt å lese hvilke erfaringer andre har gjort seg – og ikke minst at flere backet at både voksing og p-piller burde trekkes fra felleskortet. I dag klarte kjæresten faktisk å miste mitt felleskort, slik at jeg måtte ringe og sperre det. Altså… Er det bare jeg som tenker at han gjorde det med vilje? Hehe. Neida, men et nytt er heldigvis på vei! 

Dette har vært litt av en helg, skal jeg si deg. For jeg har vært i Fredrikstad, for å henge med hele svigerfamilien! Da snakker vi inkludert besteforeldre på begge sider som jeg ikke har hilst på før, og hunden Simba – som ikke liker meg. Gjett om jeg var svett under puppene da vi bega oss ut på roadtrip og nærmet oss en hel dag med håndhilsing, kaffe, kake og middag. Men! Så har jeg jaggu vært heldig med dét og. Alle er bare hyggelige og supersøte – og det er deilig å vite at man aldri kommer til å trenge å late som om man ikke er hjemme når svigermor ringer på døra. Til og med Simba holdt seg for god til å sende spydige blikk denne gangen, så jeg følte meg mer enn velkommen. Hehe… Jeg har alltid tenkt at siden jeg har vært så heldig med min egen famile, kommer jeg til å ha mega uflaks med en eventuell svigerfamilie. Type kaste seg langflat på gulvet og krabbe vekk fra vinduene for å slippe spontane masebesøk på søndager. Men neida!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetSøndagen har vi brukt på å gå på visninger her i Oslo. Faktisk for første gang sammen. Jeg vet ikke om det har klikka for meg, men jeg har så å si bestemt meg for å selge leiligheten min i Tønsberg for å kjøpe sammen med han som jeg snart har vært sammen med i tre måneder. Jeg tror jeg vil ferdigstille leiligheten og style den før jeg selger den, så i dag har vi først og fremst vært på visninger for å begynne å sette oss inn i markedet. Følge med på budrunder, se hva leilighetene faktisk går for. Lukeparkering, trappeoppganger, dagdrømming, skribling på interesselister, enda mer lukeparkering, kafébesøk, en grisete burger på Munchies og mye takhøyde. Takhøyde, store vinduer og rosetter er og forblir drømmen – heldigvis for oss begge to. Jeg vil helst kjøpe leilighet i går, men må bare prøve å smøre meg med tålmodighet. Det viktigste nå er å finne ut hvilken prisklasse vi må se på, og spare som to griser. Som den ene hjernehalvdelen min ville sagt: kjeeeedeeliig.  Processed with VSCO with a5 preset I kveld har jeg laget hjemmelaget pizza og kost meg med kommentarfeltet her på bloggen Nå skal jeg straks prøve å finne en ny serie, for vi har sett ferdig Ozark som så mange av dere har anbefalt meg. Den likte jeg faktisk veeldig godt – så det er kjedelig som alltid, å jakte på noe nytt. Nesten så man ønsker seg tilbake til gamle dager, da det kun fantes én TV-kanal. Nå er vi så bortskjemte, at hvis coverbildet ikke frister nok, så: njaa, den serien ser kjedelig ut. 

Sier i fra hvis jeg finner noe som duger, jeg 🙂 Ha en fin kveld videre! 

50 Comments

 • Reply Lisa D 26. november 2017 at 22:19

  Når det kjennes rett, må man bare ta sjansen og hoppe i det! Jeg flytta rett fra mamma og pappa og inn sammen med kjæresten da jeg var 19. Her sitter vi da, 9 år senere og alt er bare velstand <3

  Når det gjelder serier må må MÅ du se Shameless! De fire første sesongene er på Netflix. Jeg er så dårlig på å å forklare så gidder ikke prøve en gang, men jeg er sikker på du kommer til å like den!

 • Reply Lise Marie 26. november 2017 at 22:42

  Anbefaler Godless på netflix! Jeg var litt skeptisk til western-konseptet i utgangspunktet, men den er virkelig kjempebra!

 • Reply Lisa 26. november 2017 at 22:46

  Anbefaler Alias Grace som ligger på netflix 🙂

 • Reply Kristine Larsen 27. november 2017 at 00:17

  Wow så bra alt gikk så bra <3 Og så utrolig heldig du er som har møtt en du føler du «allerede» vil bo med, håper dere vil finne et sted som passer for dere 😀

 • Reply Jeanette 27. november 2017 at 01:53

  Du må se Alias Grace og Doctor Foster

 • Reply Marie 27. november 2017 at 09:25

  Superspennende, dere to! Sier bare kjør på jeg altså. Bedre å kjøpe når man har mulighet enn å «kaste bort» penger på og eventuelt betale ned noen andre sitt lån OM man leier av noen. Lykke til på jakten, love birds. Tommel opp fra meg 😀 <3

 • Reply Christine 27. november 2017 at 10:54

  Hvis det føles riktig, hvorfor ikke bare hoppe i det? 🙂 <3 selv flytta jeg sammen med min kjæreste etter 2 uker, og vi er fortsatt lykkelige 2 år senere 🙂 Lykke til med leilighetsjakt! 🙂

 • Reply Christina 27. november 2017 at 12:55

  Har akkurat sett ferdig the punisher fra Marvel. Anbefaler den veldig. Ikke akkurat veldig marvel aktig, mer hardt og brutalt.

 • Reply Tonje 27. november 2017 at 14:37

  Bloggen din er så herlig Ida! Synes det er så koselig du har fått deg kjæreste og at det går så bra med dere, det fortjener du virkelig 🙂 Vil du kanskje dele oppskrift på pizzaen du laget? 😀

 • Reply Ragnhild 27. november 2017 at 17:30

  Har du sett Stranger Things?

  Anbefales. Som jeg anbefalte Ozark, så du kan stole på meg. Ha ha ha. 🙂

 • Reply Andrea 27. november 2017 at 17:52

  Med det tempoet dere to holder, ville jeg kikket etter en enebolig med gressplen, da du sikkert kommer til å bli mamma i 2019. Da mangler du bare hund og stasjonsvogn:P

 • Reply S 27. november 2017 at 18:20

  Du stråler og jeg blir så glad over å lese bloggen din. Selv kjøpte jeg og kjæresten min leilighet sammen etter 4 mnd som kjærester. Noen trodde det hadde rabla for oss og hvertfall da vi attpåtil ble gravide innen 1 år. Tidlig for noen, men jeg visste det var rett. Nå er jenta våres snart 2 år, og vi har aldri hatt det bedre. Jeg prøver ikke å mase på deg barn altså, men føles det riktig å kjøpe sammen så skal ingen få lov til å få dere på andre tanker.

 • Reply Marie 27. november 2017 at 21:17

  Hvis du ikke har sett Westworld ennå – SE DEN! 😉

 • Reply Rikke 27. november 2017 at 21:30

  Har dere sett the punisher? 🙂 ny marvel serie på Netflix. Den er faktisk ikke så værst altså, så bare et lite tips hvis dere ikke har noe å se på en kveld. Ps, må tåle litt action og litt blod da.

  Hilsen ei som er sammen med en som er godt over gjennomsnittet glad i filmer/serier, så det har blitt noen på 3,5 år kan du si 😉

 • Reply Victoria 27. november 2017 at 22:19

  Leiligheten i Frognerveien 30 var jo kjempefin 🙂 spent på hva den går for!

 • Reply Camilla 28. november 2017 at 02:57

  Så gøy å følge deg om dagen. Serietips. Outlander ,westworld, the americans…også burde du gi got en siste sjansje. Gøyere når man ser med noen.

 • Reply Anonym 28. november 2017 at 06:53

  husk på at gammelt er nesten like dyrt som nytt. Men i en ny leilighet får du:

  -balansert ventilasjon

  -større vindsuflater

  -ingen støy fra naboer

  -heis

  -garasjekjeller

  Enig i at det er digg med gammel kul leilighet, men det er veldig mange ulemper også

 • Reply Therese 28. november 2017 at 08:22

  Tipser om at Nettenestea -Anette Haga selger sin leilighet nå. Og den er bare såå fin!!! Du bør helt klart ta en titt på den;-)

 • Reply Kristin 28. november 2017 at 10:44

  Er så mye koseligere når man kommer overens med svigers 🙂 Jeg kom også kjempe bra overens med svigers, spesielt svigermor. Så nå som jeg og samboeren min har bestemt å flytte fra hverandre merker jeg at jeg kommer til å savne dem nesten mer enn han. Haha!

  Men kan jeg spørre deg hvor den svarte jakka du har på deg her er fra? Den er utrolig fin 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 11:32

  Therese: ja så den på Finn, kjempefin 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 11:33

  Victoria: fin standard – men ville pusset opp badet, og likte ikke planløsningen i det hele tatt :O Den er forresten ikke solgt enda 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 11:33

  Anonym: absolutt 🙂 Det må være renovert.

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 11:34

  Marie: buhuuu har sett 🙁 den var så bra!

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 11:35

  Andrea: haha 😀 Vi skal roe oss ned nå altså!

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 11:36

  Ragnhild: Han jeg bor med har sett Stranger Things, så derfor er den ikke så aktuell. Men Ozark var fantastisk <333

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 11:37

  Tonje: Så hyggelig at du syns det 😀 <3 Men ååååh, vi kjøpte ferdigbunn som vi rullet ut, så der tok du meg i en hvit løgn! haha

 • Reply Anonym 28. november 2017 at 16:26

  Hei Ida 🙂

  Kanskje sært spørsmål. Men roet hormonene seg litt når du startet på p pille igjen?:) mindre fett hår osv? Spør for ei venninne som har samme problemet:p

 • Reply kamilla 28. november 2017 at 16:55

  Tenk så mye som har forandret seg for deg på så kort tid? Gøy (og litt skummelt) å tenke på hvor fort livet kan forandre seg 🙂 Krysser fingrene for takhøyde, store vinduer og rosetter! Ha en fin uke, klem

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:28

  kamilla: Veldig forvirrende i grunn! Hehe. Takk det samme, stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:31

  Rikke: neei ikke sett, så takk for tips 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:32

  Kristine Larsen: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:32

  Camilla: enig, morsommere å se serier sammen 😀 <3 Outlander og The Americans har vi ikke sett, så tusen takk for tips!

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:35

  Christine: så koselig <3 og tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 17:43

  S: så koseliig! <333 gøy å høre! Og så bra at dere har det fint 😀 stor klem!

 • Reply Malin 28. november 2017 at 20:55

  Ville bare gi et lite tips om serien Johan Falck på nettflix. Ellers sier samboeren at serien «three girls» (tror jeg den heter) på NRK TV er veldig bra, selv om det bare er tre episoder. Suss og klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 21:18

  Malin: tusen takk for tipsene, ikke sett noen av dem 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 22:24

  Kristin: å nei uffda 🙁 Men jeg skjønner deg veldig godt! Savnet svigerfamilien min leenge etter at jeg hadde dumpet min første kjæreste, hehe. Sånn er det bare! Jakken er fra Ravn Copenhagen. Klem til deg 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2017 at 22:28

  Marie: <3<3<3

 • Reply Caroline 28. november 2017 at 23:23

  Anbefaler «Big little lies» på Hbo nordic: den er SÅ spennende… også er den spilt inn i Carmel/Monterey området hvor The Big Sur (Highway 1) ligger 🙂 bor i Nærheten og det er natur og utsikt en kan dø for:-)

 • Reply Ida Wulff 29. november 2017 at 10:59

  Caroline: har dessverre sett Big Little Lies 🙁 Men for en fantastisk serie <3

 • Reply Ida Wulff 29. november 2017 at 11:10

  Lisa D: ååå, jeg har dessverre sett Shameless 🙁 <3

 • Reply Marte 29. november 2017 at 11:51

  Du MÅÅÅÅÅ se Outlander. De tre første episoden er bittelitt trege, men så blir det så sinnsykt bra. Anbefales på det sterkeste!! Og vi har ganske lik smak når det gjelder serier! 😃

 • Reply Mie 29. november 2017 at 20:52

  The handmades tale! Sånn serie man ikke greier å bare se et par episoder av…

 • Reply Thea 30. november 2017 at 01:32

  The good doctor og mary kills!

 • Reply Anonym 1. desember 2017 at 07:50

  Jeg elsker How to get away with Murder på Netflix. Har blitt helt avhengig. Typen og jeg så Scream tidligere sammen – ganske skummel, men veldig spennende og med en trygg armkrok går det som oftest bedre!

  Så glad på dine vegne, at du har funnet en så bra mann! Jeg føler jeg har vært like heldig selv, og den følelsen er så digg <3 ha en fin helg, og lykke til med sparing og bolig!

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2017 at 12:12

  Anonym: <3<3<3 tusen takk! God helg til deg!

 • Reply May Anita 2. desember 2017 at 22:20

  Hvor har du kjøpt skjerfet ditt? Veldig fint!

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2017 at 19:06

  May Anita: det er fra Holzweiler, kjøpt på Neoz i Tønsberg 🙂

 • Reply Marte 4. desember 2017 at 22:34

  Anbefaler virkelig The Handmaid´s Tale og Big Little Lies på HBO (hvis du ikke har sett de da?) 🙂 må være det beste jeg har sett i 2017 (utenom GoT og Stranger things såklart ;)) og The Crown, Godless, Riverdale og Atypical på netflix! håper dere finner noe bra å se <3

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2017 at 11:53

  Marte: Takk for tips <3<3<3

 • Leave a Reply