Hverdagsliv

TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

2. desember 2017

I går kveld startet vi noe vi tenkte kunne være vår faste 1. desember-tradisjon. Pynte pepperkakehus! Dessverre var det ikke så gøy som vi så for oss, og vi kjedet oss før vi var ferdig med å legge takstein aka nonstop. Haha! Godt vi hadde rødvin, ost og kjeks.

Meg: Vi får finne en ny 1. desember-tradisjon til neste år. 
Han: Enig..  Meg: For eksempel pakke inn gaver og levere dem på Fattighuset. 
Han: Åja.. Jeg tenkte mer på rollespill. Meg som nissen og deg som nissemor.

Vi får nå se hvilket forslag som trumfer gjennom neste år! Denne gang ble det i hvertfall pyntet pepperkakehus – og det ble jo et… Helt ok resultat. Ikke noe å poste på Instagram, si!  Processed with VSCO with a5 presetJeg har skrevet en liste over ting jeg vil gjøre i desember, og her er den: 

Handle julegaver på fornuftig vis. De voksne i familien har sluttet å gi hverandre julegaver, og har heller med en gave hver til pakkelek. Jeg teller visst fortsatt som et barn – men jeg er egentlig all for å kutte ned på det elleville julegavehysteriet, hvor man kjøper en haug med drit til folk som har alt fra før. 

♥ Teste ut noen nye restauranter i Oslo. Jeg ender alltid opp på de samme stedene, men det finnes jo såå mye nytt å oppleve på matfronten! 

Tilbringe en kveld i Karl Johan – dét hadde du aldri trodd du skulle høre meg si. Men det er så fint der nå, og julestemningen der er en terningkast 6. Julemarkedet ved Spikersuppa, Paléet og Grand Hotel med sine glitrende fasader… Yes! 

Rydde på Mac’en min. Ikke så veldig julete, men det var egentlig ikke poenget med dette innlegget heller. Man kan jo ikke sitte med nisselue og tygge pepperkaker i hele desember heller. 

Trene to ganger i uken. Ja, vi er kommet dit at to ganger i uken er en bragd. Herifra kan det bare gå oppover!

Legge pakker under et ensomt juletre, som er satt opp i alle hotellobbyene til Nordic Choice Hotels. I tillegg til at pakkene gleder noen som har en tøff jul, gir kjeden 10 kr til UNICEF for hver pakke som blir lagt under treet. Oppfordrer alle til å levere pakker til sitt nærmeste Choice-hotell. 

Komme i skikkelig hyttestemning. Kjæresten og jeg skal ha vært eget lille julebord på Vestlia Resort. Det er kanskje ikke hytte, men utifra bildene så tror jeg på at vi vil få hyttestemning der 😉 

Drikke masse kakao aka varme opp laktosefri sjokolademelk.

Le masse med venninnene mine. Min innerste sirkel har vært så travel med hvert sitt i det siste, i november så vi knapt noe til hverandre. I desember blir det litt bedre. 

Besøke mamma og pappa, bare for å besøke dem. Tenk at jeg pleide å være hjemme i Tønsberg 3-4 ganger i måneden, og så sluttet jeg helt med det da jeg fikk kjæreste. Der skal jeg skjerpe meg. Ikke fordi jeg føler jeg må, men fordi jeg vil. 

Lage en fin juleliste i Spotify, uten Mariah Carey. 

Ta med meg kjæresten på Nobels Fredspriskonsert. Åååå, det blir fint! Jeg elsker å gjøre sånne ting i ukedagene. Hvis kos og aktiviteter kun skal skje i helgene, føler jeg at uken bare fordufter. 

Invitere venner hjem på spillkveld. 

Gå på flere visninger. Jeg tråler Finn.no hver eneste dag, og mailer meglere i hytt og gevær med mine spørsmål. Vi skal tidligst kjøpe om fire måneder, men skader vel ikke å stille forberedt. Haha 😉 

Få en mer naturlig hårfarge og kortere vippeextensions. Begynner å dra på åra, får være grenser. 

Sette av så mye penger jeg kan til boligsparing. Dere som har BSU – husk å fylle den opp før året er omme, så dere får skattefordelene! 

Gå tur i turbuksa som jeg ennå ikke har fått brukt, med engangsgrill, pølser og termos. 

♥ Spise pinnekjøtt og masse kålrabistappe, som er sånn cirka det beste i hele verden. 

Oppføre meg pent på flyturen til Thailand, sånn at kjæresten ikke blir skremt fra å reise med meg igjen…

Ligge på en strand på Koh Samui den aller siste dagen i desember, og tenke på at det er snø hjemme!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Vårt første pepperkakehus. Seigmann-familien har vært og hentet seg juletrær! Selv venter vi nok med juletre til vi har kjøpt leilighet. 

Hva har du lyst til å gjøre i desember? Har jeg glemt noe viktig? 😀 Listen min er åpen for utvidelser, altså.

26 Comments

 • Reply maria 2. desember 2017 at 18:18

  Haha herreguuud så kjærestete du har blitt!! Er helt lov og egentlig bare koselig da, men bare plutselig tidenes «vi»-menneske<3

 • Reply Vilde 2. desember 2017 at 19:01

  Haha, kjenner med SÅ igjen med å tråle Finn.no etter leiligheter. Kjæresten og jeg skal ikke kjøpe før til sommeren, men jeg har hatt FULL kontroll på hva som er til salgs i Oslo i sikkert tre måneder nå. 😀 må være lov å glede seg, si!

 • Reply Kristine 2. desember 2017 at 19:04

  Deilig å se en juleliste, som inspirerer, men som ikke bare er fullt med røde nisseluer og alt for idylliske julebilder! 🙂

  Tips; Prøv ut soya, mandel eller havresjokolademelk, noen av de smaker bedre enn vanlig, og det er mer miljøvennlig 😀

 • Reply Signe 2. desember 2017 at 19:11

  Hørtes ut som du får en fin desember 😊

  Men! En ting. Det er jo å bygge selve huset, som er gøy 😁

  Gjorde dette for et par uker siden med min kjæreste, og det blir juletradisjon hos oss. Å lage pepperkakehus er jo så gøy!

 • Reply Mina 2. desember 2017 at 21:18

  Synes du er kjempefin på håret nå! Prøver faktisk å bli like lys som deg, men av en eller annen grunn får jeg stripene aldri så lyse.. hva ser du for deg å endre på da? 🙂

 • Reply S 2. desember 2017 at 22:29

  Det der var et erkekonservativt pepperkakhus må jeg si 😀

 • Reply Linn 3. desember 2017 at 00:35

  Hei Ida, kunne du komme med noen restaurant tips i Oslo?

 • Reply Elisabeth L 3. desember 2017 at 15:18

  Ååå, nå fikk jeg julestemning! Karl Johan er ekstra koselig når det nærmer seg jul 🙂 må forresten si takk for at du svarte meg ang premium white, er så glad for at du bruker tid til å svare alle sammen <3 apropos teste nye restauranter, hva syns du om Ling Ling? Var det verdt prisen? 🙂

 • Reply Anonym 3. desember 2017 at 18:34

  Du er så rik og bortskjemt. Helt villt

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2017 at 19:03

  Anonym: ok?

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2017 at 19:05

  Elisabeth L: Hei 😀 Så koselig da! Ling Ling er ikke verdt prisen syns jeg. Ville heller gått dit for et par gode drinker enn for maten – og så syns jeg helt ærlig at servicen er litt mye/slitsom. Men det kan jo være mitt sære vesen da, hehe. Maten er GOD altså, men det er mange rimeligere steder som kan levere minst like god mat, hvis ikke bedre 😀 klem <3

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2017 at 19:07

  Kristine: det skal jeg prøve 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2017 at 19:07

  Mina: jeg vil bli mørkere jeg 😀 lei av å farge etterveksten! Men har bare pleid å bruke bleking <3

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2017 at 19:08

  maria: Kan ikke noe for det! hehe <3

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2017 at 19:08

  Linn: Hei <3 kan prøve å lage et innlegg om det 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2017 at 19:09

  Vilde: hehe, godt å høre at det ikke bare er meg! Lykke til med leilighetskjøp – selv om det er til sommeren 😉 <3

 • Reply Kamilla 3. desember 2017 at 23:35

  Hei! 🙂 må bare spørre siden jeg ble så nysgjerrig:

  Jeg skrev en kommentar på innlegget ditt om felles bankkort. Kommentaren inneholdt ikke noe frekt/drøyt/provoserende. Bare lurte på hvorfor den aldri ble godkjent? Jeg kommenterer sjeldent på blogger, men har gjort det hos deg noen ganger fordi det er så koselig med svar ❤️ Ble litt skuffet og litt unødvendig flau/brydd over at jeg hadde kommentert en kommentar som ikke ble godkjent..

 • Reply Madeleine 4. desember 2017 at 01:17

  Haha nå leste jeg at du skulle rydde på Mcern! Tenkte: jaja kanskje det er en ny greie for veldedighet, dog en litt snodig form for det! Dauer! Nå trodde jeg et lite sekund at det hadde rabla for deg, helt jeg forsto at det dreide seg om noe helt annet!

  Fin og koselig liste! Innså nettopp at desember går uhorvelig fort?!

  Ønsker deg og gravlyset en fin uke 🙂 <3 klem

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:36

  Madeleine: HAHA! <3 Jeg rydder alltid opp etter meg på Mc Donalds når jeg har spist, så helt bak mål var det vel ikke ;p Fin uke til deg også <3

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:38

  Kamilla: Hei Kamilla <333 Uff, nå fikk jeg helt dårlig samvittighet! Jeg har ikke rukket gjennom alle kommentarene på innlegget enda. Slipper dem ut en etter en når jeg har svart på dem, får meg bare ikke til å godkjenne uten å SVARE! Så da tar det tid. Men gleder meg til å lese hva du har skrevet, og setter _virkelig_ pris på at du kommenterer. Skal skjerpe meg. Stor klem og fin mandag til deg!

 • Reply K 4. desember 2017 at 23:00

  Ida!! Du er så flink❤️ Og dette er skikkelig random, men hvor er vinglassene på et av de siste bildene fra?

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2017 at 11:52

  K: Hei 😀 <3 Du, jeg aaaaner ikke! Har bare to av dem, fikk dem i goodiebag på en brudemesse da jeg var med en venninne som skulle gifte seg :O

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2017 at 13:10

  Signe: byggingen, gøy?! Jeg var stresset for at noe skulle knuse jeg. Hehe. Men så koselig da <3

 • Reply Stine 6. desember 2017 at 14:28

  Apropos julegaver til Fattighuset, har du sett dette eventet?

  https://www.facebook.com/events/1472284726218477/

  Så det rett før jeg leste blogginnlegget ditt og trodde nesten det var reklame, haha.

  God jul <3

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2017 at 14:42

  Stine: Nei, det har jeg ikke sett. Men takk for link 😀 <3 God jul til deg også!

 • Reply Отдых в Твери 3. juli 2023 at 22:23

  Hiya very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also? I am glad to seek out numerous useful information here in the publish, we need develop more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 • Leave a Reply