Hverdagsliv

JA, DET FUNKER

3. desember 2017

Processed with VSCO with a5 preset

DARKER HAIR DON’T CARE 

Det fine med å spise hårvitaminer, er at håret vokser fortere og virker sunnere. Men at det vokser fortere har også en bakside – spesielt for meg, som i alle år har prød å være blond. En uke etter at jeg har vært hos frisøren, er motorveien i hodebunnen min tilbake. Og det har virkelig begynt å gå meg på nervene. Som jeg skrev i går, har jeg bestemt meg for å bevege meg mot en mer naturlig hårfarge. I går satt jeg fire timer hos en helt ny frisør, som skal hjelpe meg med det. Og vi er godt i gang! Om noen måneder skal hodebunnen være tilnærmet min egen farge, og tuppene skal bestå av lyse, «naturlige» striper. Målet er å slippe å farge ettervekst i det hele tatt, og som jeg gleder meg.

Å gjenskape den naturlige, kommunegrå hårfargen er så å si umulig. Jeg har aldri snakket med en frisør som påstår at han/hun klarer det, uten at det blir litt gyllent, litt grått eller litt rødt. Så det er en prosess, og man må rett og slett bare prøve å etterligne så godt man kan inntil den naturlige hårfargen har vokst langt nok ut. Men heldigvis er håret mitt sunt og sterkt nå, så jeg står ikke i fare for å ende opp med parykk selv om håret skal gjennomgå litt.  Processed with VSCO with a5 preset Shit, så mørk jeg så ut her! Filteret jeg legger på bildene mine tuller litt med fargen, men dere skjønner greia 😉

Jeg får så ofte spørsmål fra mennesker som er skeptisk til å bruke penger på hårvitaminer, og som lurer på om det egentlig funker. Jeg kan ikke gjøre annet enn å si at JA, det funker som pokker for meg. Når jeg spiser hårvitaminer så røyter jeg mye mindre, og jeg føler at håret mitt vokser fortere. Som jo både er en fordel og en ulempe. Men når jeg klarer å få tilbake min egen naturlige hårfarge, så blir det bare fryd og gammen! Jeg får også ofte spørsmål om når man kan forvente å se resultater av Hair Luxious. Der har jeg ingen fasit, og jeg vet at det kan være individuelt. Men jeg vil si at man hvertfall må gi det en måneds tid!

Hair Luxious inneholder blant annet rikelig med B-vitaminer (biotin er en av disse), sink, kobber, jern, krom og magnesium – ingrediensene taler vel nesten for seg selv.  Processed with VSCO with a5 preset

HAIR LUXIOUS – GOOD FOR ME 

Hvis du har lyst til å begynne å spise hårvitaminer, kan du bestille Hair Luxious hos Good For Me HER 🙂

Hos Good For Me kan du velge om du vil ha et abonnement, eller om du ønsker å bestille én boks for å teste. Husk å gi håret masse pleie og kjærlighet nå som det er vinter og hardt vær 

24 Comments

 • Reply Anonym 3. desember 2017 at 21:16

  Andrine på DUGG er den beste

 • Reply Anonym 3. desember 2017 at 21:57

  Var en utrolig mye finere farge det der!!! Ikke sååå lyst 🙂

 • Reply Anonym 3. desember 2017 at 22:30

  Hei! Har hørt mye bra om disse hårvitaminene, og vurderer nå å teste de ut!

  Jeg lurte på en annen ting som er litt utnfor dette temaet, men hvor er den sorte vesken med alle reimene på fra? Den er så utrolig fin!

 • Reply Anonym 4. desember 2017 at 00:28

  Åå jeg har holdt på med samme prosessen i noen måneder! Etter å ha farget håret i alle år blir det digg å slippe ettervekst og slitasje på håret :?) det er bare å smøre seg med tålmodighet, for det kommer til å ta tid, men jeg går fra mørkt til kommunegrå, så det er nok en vanskeligere prosess.. uansett- Gleder meg til å se <3

 • Reply Amanda 4. desember 2017 at 01:43

  Hei, jeg sliter veldig med å få håret til å vokse lengre enn til skuldrene. Etter det punktet, så blir håret bare tynnere og det spisser seg sammen, slik at det ser ut som en rottehale…jeg vet, vakkert… Så jeg har noen spørsmål jeg håper du kan svare på <3 Hvor lang tid gikk det før du så effekten? Og er det slik at hvis jeg slutter å gå på det, så mister jeg all effekten? (Siden jeg ikke vet hvor lenge jeg kan gå på det ettersom det er litt dyrt..) Takk <3

 • Reply Monica 4. desember 2017 at 03:29

  Jeg kjøpte disse, men synes de lukter noe heeeelt grusomt. Jeg sliter med å svelge 2 stk 🤢 får helt brekninger. Har du noe tips? Eller om det er noen andre som har tips..? Nekter å tro det bare er meg som synes de lukter fælt 🙈

 • Reply Anine 4. desember 2017 at 10:51

  Så fin hårfarge, er sikker på at sluttresultatet kommer til å bli veldig bra! Hvor er jeansen din i fra, forresten? 🙂 Ha en fin mandag!

 • Reply Martine 4. desember 2017 at 11:11

  Hei Ida 🙂

  Jeg er litt nysgjerrig på hvilken hudpleie du bruker for tiden 🙂 Kan du skrive noe om dette?

  Ha en fin dag :*

 • Reply Silje 4. desember 2017 at 11:15

  Hei! Har utrolig lyst til å prøve dette, men du har ikke kanskje en liten rabattkode til en fattig student? 😀 Da hadde det blitt fryd i heimen!

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:28

  Silje: Hei Silje <3 Denne gangen fikk jeg dessverre ingen rabattkode å dele ut 🙁

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:31

  Martine: Hei Martine 🙂 Nå for tiden bruker jeg en hudpleieserie som heter Essential fra Dr. schrammek. Startet på den i forbindelse med at jeg tok en behandling fra samme merke som heter Greep Peel, den hadde jeg hørt så mye bra om. Jeg har ikke brukt hudpleieserien så lenge at jeg kan si så mye om hvilke resultater den gir, men alt i alt virker det som veldig gode produkter, som er lette på huden og føles rene. Fin dag til deg også <3

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:32

  Monica: Det har aldri plaget meg, men har en venninne som sier det samme som deg. Vet at hun svelger dem med eplejuice, kanskje det kan være en løsning? 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:32

  Anine: Tusen takk, det håper jeg også 😀 <3 Jeansen er fra Lee, og jeg tror modellen heter Scarlett Cropped Skinny Fit. Elsker at den er så kort på beina! Fin mandag til deg også, klem

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:35

  Amanda: Hei Amanda <3 Jeg syns jeg så effekt etter en måneds tid – det er selvfølgelig vanskelig å svare helt konkret på. Kanskje du burde klippe tuppene dine oftere? Etter hva du beskriver, så virker det som om tuppene blir slitt og spiser seg oppover i håret. Jeg har begynt å be frisør om å klippe RETT AV, altså ikke noe oppklipt eller hakkete nederst. Når man klipper rett av, tar det lengre tid før tuppene blir slitt – etter min erfaring. Og hva angår å miste effekten: hårvitaminene skal gjøre at håret som vokser ut er sterkere og sunnere, det er jo ikke slik at dette håret plutselig blir slitt og tynt fordi om du slutter å ta vitaminene. Min erfaring er at jeg går tilbake til å røyte mer når jeg slutter på hårpillene, men ikke mer enn jeg ville gjort i utgangspunktet. Håper det var til hjelp, klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:36

  Anonym: ja, det skal bli deilig å slippe å gå til frisør en gang i måneden for å oppretthlde 😀 <3 Lenge leve kommunegrått hår!

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:39

  Anonym: frisør?

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:39

  Anonym: tusen takk 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 12:39

  Anonym: Hei 🙂 Den er fra Alexander Wang, men den er kjempegammel så vet ikke om den finnes i butikk lengre. Jeg kjøpte min bukt for en god del år siden. Klem

 • Reply C 4. desember 2017 at 13:06

  Jeg har og kommunegrått hår naturlig. Hatet det!! Skjønner ikke hvorfor du vil ha den fargen.. ikke frekt ment, men jeg kunne aldri tenke meg å få min naturlige hårfarge tilbake

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 13:09

  C: søk opp bilder på google av balayage 🙂 Man kan fint være kommunegrå og ha lyse tupper uten å se helt trist ut (hehe). Jeg syns i hvertfall det er super fresht!

 • Reply Christine 4. desember 2017 at 18:49

  Veldig fin farge på håret 😀 jeg bare lurer, den hylla du har i bakgrunnen.. er det en IKEA hylle du har malt/sprayet gull?

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2017 at 20:56

  Christine: Tusen takk 😀 Ja, det stemmer. Sprayet den med matt gullspray fra Panduro. Skrev et innlegg om det her: http://idawulff.blogg.no/1433252724_diy_hylle_i_gull.html

  <3

 • Reply Amalie 6. desember 2017 at 13:27

  Kanskje litt utenfor tema, men hvor er tøflene/mokkasinene fra? De så superdeilige ut:D

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2017 at 14:42

  Amalie: De er fra Uggs! 🙂

 • Leave a Reply