Hverdagsliv

DEN FINESTE JULEGAVEN

11. desember 2017

I dag har jeg lyst til å vise deg to av klokkene mine, som er fra Harper & Brooks. Absolutt alt jeg bruker av smykker, ringer og klokker for tiden er norsk design, og Harper & Brooks er intet unntak. Klokkene er designet i Oslo, og er bare de fineste! Jeg skal være ærlig og si at for meg så er utseendet på klokker det viktigste – jeg så disse klokkene i et magasin da jeg var ute og reiste i november, og falt pladask. De er så enkle, men samtidig feminine og klassiske.

SAGA STÅL ROSE GOLD & ÜLL GRÅ

Klokkene mine heter Saga Stål Rose Gold og Üll Grå. Den grå ullklokken elsker jeg til hverdagsbruk, mens den i rosegull passer fint til litt penere antrekk. Jeg er glad i begge, men den i grå ull brukes definitivt mest.

Harper & Brooks har mange fine klokkemodeller, både til kvinner og menn. Så det er et helt supert julegavetips, til deg som er rådvill og ikke aner hva du skal gi til en du holder kjær. Hadde kjæresten min kjøpt en slik klokke til meg, så hadde han i hvertfall fått en stjerne i boka 😉 Hadde på meg en av klokkene da jeg var hjemme på besøk i helgen, og mamma skrev den umiddelbart opp på ønskelisten sin.

Du finner den grå ullklokken og alle de andre modellene HER 

PS. Hos Harper & Brooks får du free shipping, og ingen skjulte kostnader. Greit å vite! 🙂 

21 Comments

 • Reply Tonje 11. desember 2017 at 19:47

  Likte spesielt den gråe 🙂

 • Reply Anne 11. desember 2017 at 22:53

  Takk for at du opplyser om ev. skjulte kostnader! <3

 • Reply Lizbeth Osnes 12. desember 2017 at 01:01

  Dette var noe annet enn DW, ja! Så lekre 🙂

 • Reply Ingvild 12. desember 2017 at 10:24

  Sykt fine klokker😍 Og forfriskende med en blogger som ikke annonserer for Daniel Wellington😊

 • Reply Ida Wulff 12. desember 2017 at 13:25

  Ingvild: Jaa, de er superfine 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 12. desember 2017 at 13:26

  Tonje: me too 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 12. desember 2017 at 13:26

  Anne: <3

 • Reply S 12. desember 2017 at 17:08

  Hvor er pepperkakemennene fra? 😊

 • Reply Elisabeth 12. desember 2017 at 17:11

  Kjempe fine klokker! Lager de «tikke» lyd?

 • Reply H 12. desember 2017 at 18:03

  Mva på 25% av kjøpesummen kommer vell i tillegg siden det er en .com side?

 • Reply Rebecca 12. desember 2017 at 20:51

  Nydelig teppe <3 hvor er det fra?

 • Reply Ida Wulff 12. desember 2017 at 20:51

  Rebecca: Jonathan Adler <3

 • Reply madeleine 13. desember 2017 at 01:17

  Så utrolig fine klokker da gitt, men tror jeg falt mest for koppen med kakao og marshmallow. Vet hva som står øverst på handlelista i morgen 😉

  Og shit: gravlyset har en fin kjæreste!

 • Reply Anonym 13. desember 2017 at 10:42

  https://www.dn.no/nyheter/2017/06/29/1935/Handel/tjente-naer-en-milliard-pa-klokkesalg-pa-ett-ar

  Denne unge svensken Fillip Tysander som først startet med klokkesalg over sosiale medier og disse produseres billig i Asia. Nå skal alle kopiere han i jakten etter å bli rike, bla denne norske godt voksne mannen som har kalt klokken sin Harper & Brooks men aldri lett å kopiere en som har lykkes, blir for dumt når det er så mange som skal drive med dette. Kom heller med noe nytt og skap noe selv enn å herme etter andre. Og du Ida er dum nok til å tro dette er noe flott, men saken er at dette produseres for 60 kr pr klokke i Kina.Ikke akkurat Rolex eller Fillip Patek nei! Neste nå er vel at du reklamerer for noe plastikk fra Nille 🙂 men passer vel med barberhøvler, rosa sukkerpiller og annet søppel. Mye å være stolt av?

 • Reply H 13. desember 2017 at 11:21

  Hva mener du med «ingen skjulte kostnader»? Mva på 25% av kjøpesummen + et fortollingsgebyr kommer jo i tillegg til prisen siden det ikke er en norsk side. Syns dette var litt misledende.. 🙁

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2017 at 12:05

  S: Baker Hansen 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2017 at 12:05

  Elisabeth: jeg har ikke hørt noen lyd :O

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2017 at 12:06

  H: fra hjemmesiden til Harper & Brooks: Prices include VAT when ordering to countries inside the EU and to Norway. Orders to countries outside the EU area (except Norway) may be subject to VAT and customs duty in your homeland. HARPER & BROOKS does not collect VAT, duties and/or taxes on orders to countries outside the EU area.

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2017 at 12:12

  madeleine: kooos deg med kakao og marshmallows 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2017 at 12:12

  Anonym: Wow, du virker jo bare som tidenes mest tragiske menneske. Men klart du skal få et svar du også, når du har tatt deg tid til å finne frem linken OG skrive et helt avsnitt om hvor dum jeg er 😉

  Det er ikke alle som har mulighet, eller prioriterer å kjøpe seg en Rolex AKA klokke til 100.000 kroner. Det finnes mange fine klokker på markedet, for oss som likevel vil ha et fint «smykke» på armen. Og hva er galt med Nille? Der har jeg kjøpt mange nyttige ting til en rimelig penge gjennom tidene.

  Kom deg ned fra din høye (egentlig bare bitre) hest, og løs de problemene i livet ditt som gjør at du er så jævla sur på verden. Det beste tipset du kommer til å få i dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2017 at 19:17

  H: nei 🙂

 • Leave a Reply