Hverdagsliv

HEI FRA TOGET

15. desember 2017

Om ord kunne beskrive bare halvparten av hvor heldig jeg føler meg nå! Og det til tross for at jeg sitter på et tog. Som jeg skal sitte på i over tre timer. I dag tok Gravlyset juleferie, nemlig! Og skal han ha i nesten en måned. Jeg er så glad! Herregud a, dere bor jo sammen og ser hverandre hver dag til vanlig. Ja, jeg vet. Men han jobber mye, både i arbeidstiden og når han kommer hjem. Og når jeg vil snurre i gang kveldens andre episode av en eller annen serie, er han alltid den fornuftige stemmen som sier at det blir for sent. Så  ser jeg frem til en måned hvor vi kan stå opp sammen, drikke morgenkaffe, sitte ved siden av hverandre og jobbe på hver vår Mac (aldri heelt ferie) – og best av alt: ha lange kvelder sammen, drikke vin, spille spill, ha seriemaraton og bare sitte og snakke sammen. To av ukene skal vi jo være på Koh Samui også, er det rart det kribler i magen!

Men tilbake til denne togturen. Vi er på vei til Geilo, hvor vi skal ha vårt eget kjærestejulebord. Man har julebord med venner og med jobb, så hvorfor ikke med sin bedre halvdel? Jeg vet ikke hvorfor jeg begynte å kalle det julebord, egentlig… Vi skal i hvertfall på kjærestetur til Geilo, hvor vi har væt så heldig og få sponset to netter på Vestlia Resort. Der har jeg aldri vært før, så jeg gleder meg til å se – og til å vise dere.

Sorry for bildene, forresten. Det var en som nektet å reise seg opp i midtgangen med speilreflekskamera… Det kan jeg på en måte forstå, for kameraet mitt er på størrelse med en husvogn. Selv eier jeg ingen skam lengre, men folk er forskjellig og det får man bare akseptere 😉

Vi snakkes fra fjellet!

No Comments

Leave a Reply