Hverdagsliv

GJEMSEL & BRUSTESTING

16. desember 2017

Hei fra sofakroken 

Her ligger jeg langflat i ullundertøy, med macen på magen og spiser smågodt. Helt utslitt, etter turgåing, gjemsel (…) og brustesting. Vi fant ut at vi skulle leke gjemsel fordi vi har så himla mange rom at vi nesten ikke vet hvor vi skal gjøre av oss. Siste runde gjemte jeg meg i et kjøkkenskap (jeg har hypermobile ledd og passer nesten hvor som helst til tross for at jeg ikke er verdens minste menneske), og nå kjennes det godt i nakken at jeg har sittet i en helt umenneskelig stilling. Men herregud, så gøy å leke gjemsel igjen! Tror jeg må invitere venner på gjemsel når jeg får meg en større leiligheten i Oslo.

Brustesting er fascinerende, og noe vi gjorde i en forelesning på skolen en gang. Så jeg ville rett og slett teste det ut på Gravlyset. Vi kjøpte Coca Cola, Cola Zero, Pepsi Max og Sprite – og så fikk han bind for øynene. Man er selvfølgelig helt overbevist om at man klarer å smake forskjell, men gjett hva. Han trodde at Cola Zero var Sprite! Brusen er ikke så forskjellig som man tror. Og hallo! Etter to uker uten brus, syns jeg nå det smaker rart. Veldig kunstig, på en måte. Så for meg går det mest i vin og vann – jesus sjøl.

Nå skal vi hoppe i morgenkåpene og komme oss på spa! Gjemselnakken min gleder seg, for å si det mildt. Etterpå blir det middagsdate i restauranten. Det ble så mye vin på oss i går at jeg heier på vann i dag, og så håper jeg vi skal drukne i hotellsengen med en serie etterpå. Avslapningsnivå: 100.

No Comments

Leave a Reply