Hverdagsliv

HYTTESTEMNING PÅ HOTELL

16. desember 2017

Snakk om hell i uhell! Da vi kom frem til Vestlia Resort på Geilo i går kveld, viste det seg at rommet vårt var blitt dobbeltbooket. Så da ble vi like gjerne sjekket inn i en av penthouseleilighetene her, med fire bad og fire soverom. Ikke at vi TRENGER det, men for et par som vanligvis bor oppå hverandre, var det deilig med sinnsykt mye plass. To bad hver, liksom. Hallo! Haha.

I tillegg har vi badstue, badekar, svær stue og spisestue, kjøkken og svær verandra med utsikt til skibakken. Det var så mørkt da vi kom i går, at jeg ikke fikk med meg at vi så å si bor midt i løypa. I dag våknet jeg til en høyttaler som annonserte at skiheisen var åpen – så nærmere kommer man ikke. Nå er jo ikke vi her for å stå på ski, det får bli neste gang.

Hvor hyttestemning er det egentlig mulig å få på hotell?! Jeg kaller det i hvertfall for «hytta vår» denne helgen – og det er jo ikke helt galt med en hytte hvor man bare kan ta heisen ned til restaurant, spa og gym heller. Jeg blir helt i julemodus her kjenner jeg. Kanskje jeg får med familien på å feire jul her en gang? Eller venner med på nyttårsfeiring? Det hadde vært perfekt.

Etter middag i restauranten i går, brukte vi resten av kvelden på «hytta vår». Vi badet, tok badstue, drakk vin og satt og pratet til langt på natt. På et tidspunkt danset vi rundt i morgenkåpene våre til Black Eyed Peas også, men sånt tror jeg egentlig ikke at jeg får lov til å fortelle om. Oppsummert: vi kooooser oss 

Nå skal vi ut og tråkke rundt i snøen (gå tur, altså), og så blir det spabehandlinger på oss begge to senere. Hade litt!

No Comments

Leave a Reply