Hverdagsliv

TAKK FOR OSS

18. desember 2017

– WINTER WONDERLAND ♥ – 

Det er ikke ofte jeg tenker positive tanker når jeg sitter på et tog, men togturen hjem fra Geilo i går kveld var bare så vanvittig vakker. Følte at jeg var med i en NSB-reklame, hvor snødekte trær, hvite fjell og blide mennesker er alt man ser. Vi så til og med to elger, som snuste rundt i skogen. Winter wonderland deluxe. Det hele var rett og slett riktig så idyllisk – helt til jeg tygde i en ostepølse, og fikk en skikkelig ladning med brennvarm ost i halve ansiktet. Takk for meg.

Her kommer et siste lite bildedryss fra helgen vår på Vestlia Resort. Jeg har forresten fått et spesialtilbud å dele her på bloggen. Så hvis du ønsker å besøke Vestlia Resort på Geilo helgen 5.-7. januar, koster det 1990,- per pers i dobbeltrom. 2 x frokost og middag er da inkludert, og dette må bookes ved å sende mail til mail@vestlia.no. Oppgi kodeord «Ida Wulff» for å få tilbudet! 🙂

God jul, ja! Neste gang jeg skal på fjellet, så skal jeg stå på ski. Det er minst tolv år siden sist, men jeg kunne virkelig tenke meg å gå til innkjøp av et par langrennski.

Takk for oss, Vestlia Resort! 

Nå er jeg tilbake i Oslo, og akkurat nå sitter jeg og kaldsvetter i sofaen. Da vi kom hjem i går lagde vi vegetarnachos, og det er muulig at jeg erstattet kjøtt med jalapenos – som jeg elsker, men ikke tåler. Det går vel over!

No Comments

Leave a Reply