Hverdagsliv

MIN NYE BLOGG & JULESTRESS

21. desember 2017

Se for deg at jeg hvisker nå: er det noen her? 

Faen, så skummelt med ny blogg. Det siste døgnet har jeg fortrengt den helt. Ikke er den helt ferdig heller, så jeg bruker mye tid på å fikse småting. Som for eksempel at alle de rosa hjertene jeg har bombet bloggen med i årevis, er blitt til rosa spørsmålstegn i stedet. Føles nesten som om noen har revet mitt gamle hus, og slengt meg inn i et nytt et. Et oppussingsobjekt. Men når det blir helt ferdig, så blir det sååå bra. Ny header har jeg også planer om. Men først og fremst ville jeg bare at alt skulle se så kjent som mulig ut her inne.

Ok, nok om ny blogg. La oss prøve å late som om alt er helt normalt.

I dag har Gravlyset og jeg vært ute på det vi kaller julegaveshopping igjen. Det vil si: han kjøpte tre skjorter, fem t-skjorter og en genser til seg selv. Og jeg kjøpte to kjoler fra By TiMo. Til meg selv. For et radarpar vi er. Det er faktisk første gang jeg har hatt ham med inn i en kjolebutikk, og det gikk overraskende fint. Jeg hadde sagt i fra på forhånd, at det finnes få ting som gjør meg så hissig som folk som klatrer i gardinene på prøverommet og vil se hvordan plagget sitter. Så han satt pent og bedøvet i en sofa utenfor, og lot meg velte rundt i avlukket mitt i fred.

Dette er min siste dag i Oslo før jeg reiser hjem til Tønsberg på juleferie. Kjæresten blir med i et par dager, før han reiser hjem til seg selv og feirer jul. Og så drar jeg og besøker svigerklanen 2. juledag. Deretter venter et par dager i Oslo med koffertpakking, voksing, manikyr, pedikyr og what not – og SÅ tar vi flyet til Koh Samui. Jeg gleder meg så innmari mye til alt, men samtidig stresser jeg rundt som en irriterende ape.

Han: herregud som du stresser i dag. 
Jeg: Ja…? Det er det som er jul. Jeg lager jo julestemning. 

Forstod ikke hvor sant det var før jeg hadde sagt det.

28 Comments

 • Reply Anne 21. desember 2017 at 19:22

  VI ER HER! Altsåååå… <3

  Du stråler! Ikke stress deg helt ut. Det finnes heldigvis 364 andre dager i året vi kan overøse de vi er glad i med gaver <3

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:41

   Du er god <333 Håper du har hatt en fin jul!

 • Reply Christina 21. desember 2017 at 21:03

  Jeg følger deg videre her også:-) Elsker bloggen din!!
  God jul ❤️

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:41

   Hipp hurra, det er jeg så glad for 😀 <3 Håper du har hatt en fin jul! Stor klem

 • Reply Elise 21. desember 2017 at 21:10

  Litt utenom tema, men hVor er jakken din fra? Sett etter noe lignende 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:40

   Den er fra Woolrich 🙂

 • Reply Anna 21. desember 2017 at 21:50

  Grattis med ny blogg! Legger du den ut, så den kan finnes på blogglovin?
  Klem

  • Reply Ida Wulff 22. desember 2017 at 14:18

   Tusen takk! 🙂 Bloglovin er på vei håper jeg!

 • Reply Anonym 22. desember 2017 at 00:23

  Gøy å se at du bruker skoene du hr fått sponset til vanlig, og ikke KUN i det innlegget! Blir mer ekte!

  • Reply Ida Wulff 22. desember 2017 at 14:18

   Hei 🙂 Jeg går i UKIUK’sene nesten hver eneste dag, står virkelig for at det er verdens mest komfortable sko <33 God jul!

 • Reply Sunniva 22. desember 2017 at 02:02

  At stress = jul er helt sant! Får liksom aldri skikkelig julestemning nå når jeg har blitt voksen, så prøver å få striregn, null snø og et voldsomt press fra alle kanter bli den nye julestemninga – og hvertfall siden jeg og samboeren inviterer alle hjem til oss på julaften. Aldri har strykejernet blitt brukt så mye! God jul, fine Ida 🙂
  Ps. Blir Bloglovin følgerne flyttet over til den nye bloggen?

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:42

   Ikke sant?! Jul som barn var jo himmelen, hehe. Er litt problemer med bloglovin, men håper det er fikset/blir fikset snart :O <3 Håper du har kost deg masse i julen, stor klem <3

 • Reply Inga 22. desember 2017 at 08:00

  Hei til den nye bloggen! Superfine bilder! Hadde tenkt til å spørre om dere skulle feire jul sammen. Håpet dere skulle gå all in i kjent stil 😀 men skjønner dere skal være sammen de fleste dagene. Så fint <3 det er så rart hvordan julaften er den dagen i året en ikke er sammen med kjæresten sin – i hvert fall er det ofte sånn i starten. Vi feiret sammen for første gang i fjor. Da hadde vi vært sammen i 8 år. Da feiret vi med mamma. I år feirer vi hos svigermor. Det blir rart, men sikkert fint også selv om vi ikke akkurat er bestevenner. Ha ha. Kanskje vi blir det nå! God jul, Ida! Gleder meg til å følge deg på den nye plattformen.

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:42

   Så koselig å feire sammen da <3 Håper det gikk fint med svigermor 😀 Gravlyset og jeg gleder oss veldig til vi kan invitere til felles julaften hos oss. Må bare ha en spisestue med…. Litt størrelse, hehe. Klem til deg!

 • Reply Synne 22. desember 2017 at 10:41

  Vi er her, Ida! Og her blir vi! Blir spennende når alt er ferdig, men det er jo teksten din vi er her for 🙂

  Innså sannheten i den setningen der da du skrev det. Julestress <3 Velkommen til Tønsberg, vi er endelig kommet inn ny leilighet i denne vakre byen!

  • Reply Ida Wulff 22. desember 2017 at 14:17

   Så hyggelig å høre, Synne <3 Og hurra for ny leilighet! 😀 Stor klem og god jul til deg

 • Reply Anonym 22. desember 2017 at 11:21

  Hei<3
  Jeg har lest bloggen din i mange år nå, og liker den bare bedre og bedre! Du er så flink til å skrive og illustrere, og jeg synes du virker utrolig reflektert og hardtarbeidende, så jeg gleder meg til å følge deg videre på den "nye" bloggen din – dette blir nok kjempebra.
  Jeg liker også måten du illustrerer hverdagen på veldig godt, realistisk, med et lite hint av rosa, og det synes jeg er så herlig. Fortsett med den gode jobben du gjør- du virker som en skikkelig fin og flott jente<3

  hilsen fast bloggleser gjennom 5 år

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:40

   Herregud, så hyggelig <333 Tusen takk for fine ord! Og "et lite hint av rosa", der satt du ord på nøyaktig det jeg prøver på, hehe. Håper du har hatt en fin jul, stor klem <3

 • Reply Vilde 22. desember 2017 at 15:14

  Hvor er jakken din fra? 🙂 Veldig fin!

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:39

   Den er fra Woolrich 🙂

 • Reply Anonym 22. desember 2017 at 19:03

  Wææ jeg finner ikke denne nye bloggen på bloglovin

  • Reply Ida Wulff 24. desember 2017 at 14:47

   Er dessverre litt trøbbel, håper det løser seg fort 🙁

 • Reply Guro 23. desember 2017 at 11:47

  Hei! Fant ikke nye bloggen på bloglovin, kunne du lagt den inn der? 😀

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:38

   Prøver <3

 • Reply Anne⭐️ 26. desember 2017 at 01:09

  HER! 😃❤️

  • Reply Ida Wulff 26. desember 2017 at 01:30

   <3<3<3

 • Reply Marita 17. januar 2018 at 20:19

  Elsker å lese om den nye tilværelsen din som samboer og kjæreste. Har nettopp fått meg kjæreste selv og kjenner meg så godt igjen i mye av det du skriver!

  Digger forresten vesken din! Hvor er den fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 12:11

   Gratulerer med kjæreste 😀 Vesken er fra Alexander Wang <3

  Leave a Reply