Hverdagsliv

HJEM TIL JUL

22. desember 2017

Etter en god del banning, sleping, bæring, småkrangling og snø i skoene, er vi endelig på plass. På plass i en NSB (u)komfort(abel)-vogn, hvor noen hadde satt seg på våre plasser og bestemte seg for å bli sittende. Jeg vet ikke om jeg skal vie mer spalteplass til min misnøye med kollektiv trafikk. Det er jul, så jeg skal prøve å begrense meg litt 😉

Jeg føler meg nesten som Grinchen, som sitter her og vurderer å reise bort neste jul. Fordi alt bare har vært stress og mas de siste dagene. Det har sikkert litt å gjøre med ny blogg også, selv om jeg legger all skyld på julenissen og julegavene hans. Enn om han bare fantes, så han kunne fikse alt dette styret for meg…

Nå skal jeg prøve å senke skuldrene og snu litt om. Prøve å slappe av, og kose meg de neste dagene. Når vi kommer frem med toget skal vi kjøre rundt og gjøre litt ærender, før jeg skal dra med meg Gravlyset til Maria – min bestevenninne og barndomsvenninne. Vi skal rett og slett ha en double date/spillkveld hos henne og samboeren, og som jeg gleder meg til å introdusere dem! Forhåpentligvis blir firkløveren vår en perfect match 

Håper du er litt mer klar for jul enn meg, for jeg føler meg som en failure akkurat nå. Voksenlivet. Snakkes snart!

12 Comments

 • Reply Hege 22. desember 2017 at 15:46

  Gooood jul i stugu 🙂

  Et lite ønske: nå er det ikke mulig å følge deg via bloglovin. Går det an å fikse tro? Er så enkelt å ha alle man følger samlet. Kanskje litt latskap, men når man har blitt vant til det 😉 Det hadde vært kanon!

 • Reply Hege 22. desember 2017 at 15:48

  Tulla! Nå gikk det plutselig. Hurra!

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:39

   Er det sant, hurra 😀 <3

 • Reply Pernille 22. desember 2017 at 16:34

  Vi skal bort fra 2. juledag, til Tenerife. Kjenner det blir utrolig deilig å komme vekk fra alt julemaset. Det er jo juleselskaper hver dag i julen, så ikke mye tid til å slappe av. Nå blir det å flate helt ut på en solseng med paraplydrinken istedenfor 😀 Vi følte nesten vi måtte ha juleaften hjemme, så litt styr har det blitt med gaver. Men det er helt greit når man vet at man snart setter seg på flyet til varmere strøk!
  God jul og prøv å kose deg litt også 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. desember 2017 at 22:39

   Sååå deilig! <3 God tur, kos deg masse 😀

 • Reply Hannah 22. desember 2017 at 22:03

  Haha, gjett hva som skjedde nå nettopp. Kom hjem fra jobb og ser at det står en lapp med «gravlys» på utgangsdøra. Tenkte på bloggen din med en gang og måtte bare kommentere. Tipper det bare er mamma som har tenkt til å kjøpe gravlys til jul, men synes det var litt morsomt likevel 😂

  • Reply Ida Wulff 24. desember 2017 at 14:47

   Haha, ååå <3 God jul til deg!

 • Reply Eve 22. desember 2017 at 23:53

  Hei Ida, som vanlig koser jeg meg/ler rått av innleggene dine…. Slapp av og pust rolig.. husk at i disse dagene er «Gravlyset» ditt det mest kjøpte på de fleste butikkene… Flire… tenkte på deg da jeg sto i kassakøa i dag… God jul Ida.. og ha en flott jul og etterfølgende ferie med din kjæreste 🙂

  • Reply Ida Wulff 24. desember 2017 at 14:47

   God jul til deg også, stor klem <3

 • Reply Mathilde 23. desember 2017 at 13:29

  Tenker at det med den såkalte «julestria» er oppskrytt. Det er kun en selv som utsetter seg for stresset før jul, noe som kan forebygges ved å sette i gang litt tidligere enn vanlig. Jeg var selv ferdig med alle julegaver i slutten av november, noe som skåner meg for så mye stress og mas. Ikke at jeg er så mye bedre enn alle andre, men jeg har aldri forstått hvorfor folk velger å utsette seg for så mye stress år etter år når det er så lett å gjøre noe med det…

 • Reply Lilly 27. desember 2017 at 19:02

  Krise at den nye bloggen din ikke fungerer på Bloglovin 😮 Trodde ikke du hadde blogget på over ei uke! Fin overraskelse å se at jeg hadde flere innlegg til overs da <3 Fortsatt god jul og godt nyttår!

  • Reply Ida Wulff 12. januar 2018 at 10:03

   åå, så bra du fant meg likevel! <3 Prøver å få fikset Bloglovin. Klem

  Leave a Reply