Hverdagsliv

JULETILBUD FRA STORYTEL

28. desember 2017

— Storytel: over 60.000 lydbøker og e-bøker på mobilen — 

I julen har jeg blogget lite. To ting jeg derimot har gjort mye av, er å spise og høre på lydbøker. Jeg har nemlig vært så heldig og få teste appen Storytel, som inneholder mer enn 60 000 lydbøker og e-bøker. På én og samme app! Herregud, jeg fikk plutselig problemer med å velge. Ble grådig og hadde lyst til å høre på syv bøker samtidig…

Jeg elsker å lese bøker, men det er sjeldent jeg gjør det i hverdagen. På ferie derimot, burde jeg helst hatt med meg et helt bibliotek, for da sluker jeg gjerne én om dagen. Problemet er jo bare at toalettmappen min og alle sommerkjolene allerede utgjør overvekt på bagasjevekten, så jeg pleier å begrense meg til 2-3 bøker. Dét holder ikke på en to ukers ferie!

På lørdag reiser Gravlyset og jeg til Koh Samui, og jeg har fyllt opp bokhylla mi. Ikke i kofferten, men på Storytel. Det føles nesten litt merkelig å skulle reise avgårde uten en eneste fysisk bok, men jeg har troen på at jeg ikke vil angre. Tenk alle pengene jeg sparer på å ikke kjøpe fysiske bøker som jeg uansett legger igjen på hotellrommet når jeg reiser hjem. For ikke å snakke om alle gangene jeg har ligget på en solseng og fått krampe i armene fordi boka må holdes foran sola. Hehe. Og selvfølgelig alle gangene jeg har gått tom for bøker på ferie – det er jo så kjedelig å ligge rett ut på en solseng.

Et stort pluss for meg er at man på mange av titlene kan velge om man vil lytte til lydboken, eller lese e-boken. Når jeg ligger og soler meg, eller skal prøve å sovne om kvelden, er det helt klart best å lytte. Mens på fly for eksempel, vil jeg gjerne holde meg så opptatt som mulig og derfor lese selv. Man kan forresten gjøre bøkene offline, slik at man kan lese og lytte selv om man ikke har nettilgang.

Her kan du se litt bedre hvordan bokhylla og avspillingen ser ut inne i appen. Hvis du liker krim, så får du alle Kepler-bøkene hos Storytel. De er mine favoritter innen krim, selv om jeg alltid blir livredd når jeg leser dem. Da snakker vi så redd at hjertet hamrer. Storytel har generelt mye krim, så jeg skal fylle opp bokhylla mi med litt mer. Ellers gleder jeg meg veldig til å høre Vigdis Hjort sine romaner. Er det noen som har lest Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus? Jeg syns jo plutselig alt som handler om mann/kvinne og parforhold er superinteressant, men akkurat den boken er jeg litt usikker på…

Ferie eller ei, Storytel er en helt fantastisk måte å koble av på.

Hvis du vil kose deg med gode romaner, interessante biografier og nervepirrende krimbøker i juleferien, så har Storytel nå et juletilbud. 

Du kan prøve Storytel i 30 dager for kun 9 kr! Hvis du etter disse 30 dagene skulle finne ut at Storytel ikke er noe for deg, så er det ingen bindingstid. Storytel koster vanligvis 199 kroner i måneden. Om man ikke ønsker å ha det hele året, så er det i hvertfall en fin ting å unne seg når man skal på ferie 🙂

Tilbudet finner du HER 

11 Comments

 • Reply lixil 28. desember 2017 at 21:26

  Brukt storytell i et år, og er veldig fornøyd. Særlig som student, hvor det ikke er like avslappende å lese etter en full dag på lesesalen, er det godt å kunne høre på noe av skjønnlitteraturen.

  Også må jeg bare si: wow, så amazing du ser ut! Nå ble jeg motivert til å ta litt tak i kostholdet mitt, tenk å se så flott ut!

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:14

   Så gøy at du er fornøyd med Storytel, skjønner godt at det ikke frister å lese etter en hel dag på lesesalen 😀 <3

 • Reply Helene 29. desember 2017 at 04:54

  Hjort sine bøker er veldig bra, men opplesningen (ironisk nok hjort selv som leser) er skikkelig dårlig 😔.

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:13

   Å nei, så dumt da! :O

 • Reply Anonym 29. desember 2017 at 10:22

  Ville bare si ifra at du må oppdatere lenken til bloggen på insta 😘

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:12

   Done 😀 <3

 • Reply Ma 29. desember 2017 at 11:37

  God tur til Thailand! Hvor på Samui skal dere bo? Anbefaler en tur til Koh Phangan mens dere er der. Nydelig.

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:12

   Tusen takk 😀 Tror vi bor nord-øst, veldig rolig og fint. Skal prøve å komme oss på øytur! Klem

 • Reply Linn 29. desember 2017 at 19:33

  Synes noen andre enn meg at det ullsettet fra Kari Traa klør veldig?

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:11

   Hmm, jo det gjør kanskje det??

 • Reply Christina 30. desember 2017 at 11:28

  Hvor lenge varer tilbudet?:)

 • Leave a Reply