Hverdagsliv

VOKSEKRISE OG FARGERIKE DUSKER

29. desember 2017

Dagen før min aller første ordentlige reise langt bort i to uker-kjæresteferie. Se for deg panikken da jeg våknet opp til SMS om at voksedamen min var blitt syk. Jeg så nedover min egen, pelskledde kropp og brølte. I hvertfall innvendig.

Jeg har spart hår over hele kroppen i flere uker. Spart og spart, helt til dagen før ferie, da jeg skulle unne meg en full kroppsvoksing. Armhuler, legger, lår og… Tissen, eller hva man sier. Men så ble hun syk, og der stod jeg som et ullent kunstverk fra topp til tå. Bokstavelig talt. Dagen før hadde jeg nemlig oppdaget at jeg hadde hårvekst på storetåa – noe jeg bare måtte unnskylde ovenfor damen som satt og utførte en pedikyr på meg.

Meg: Sorry, but I think i have hair on my toe.
Hun: Oh, its okay!

No, its not okay. Jeg var rett og slett blitt forvandlet til en liten hobbit – en hobbit som straks skulle på kjæresteferie! I dag løste det seg heldigvis. Jeg fikk hastetime hos en kjempeflink voksedame, og var så takknemlig at jeg ikke orket å synes det var vondt engang. Hårfri og lykkelig, er det ikke det man sier. I hvertfall før sin første kjæresteferie.

I skrivende stund har vi spredd alle eiendelene våre utover stuegulvet, og koffertene begynner å fylle seg opp. Jeg leker verdensvant og bezzerwizzer, og slenger rundt meg med lure tips som ikke blir tatt på alvor. Som å ha med seg flip flops i håndbagasjen. Og tom brødpose til skitne truser. Kjøpe solkrem før vi forlater Norge. Gleder meg nesten litt til å si I told you so.

Jeg har fått et par tips jeg også. Fra min mannlige reisepartner. Et av dem lød slik: du må pakke litt sporty klær også. Alt trenger ikke å være fargerikt med dusker. Altså, alle sydenklærne mine er fargerike med dusker. Men i motsetning til han, så lyttet jeg til rådet. Så i dag har jeg kjøpt meg en alt for stor, svart shorts fra Nike. Og helt basic t-skjorter fra H&M. Da jeg tok det på meg så jeg ut som en sporty hvemsomhelst. Gøy.

Ellers er det god stemning, og vi gleder oss veldig til å reise. To uker på Koh Samui, bare oss to, masse god mat, latter og fine opplevelser. Og selv om flyskrekken fremdeles sitter i kroppen, så tror jeg vel egentlig ikke at jeg skal dø i lufta. Da hadde jeg jo ikke utsatt meg for alt jeg har gjort i dag. Også kalt voksing av øyenbryn, armhuler, legger, lår, TÆR og… Tissen.

Takk for meg.

20 Comments

 • Reply Tone 29. desember 2017 at 21:50

  Ida, du er magisk! God tur, og nyt tiden på kjæresteferie 🙂
  Anbefaler pizza på restauranten Prego!

  Voksing har alltid stått på listen av ting som hadde vært ekstremt hyggelig etter det var gjort, men har aldri hatt mot nok til å få meg en time. Høres fryktelig ut vondt ut.

  Ha en fin tur! 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:11

   Tusen takk for tips <3 Hehe, voksing er definitivt ikke hyggelig mens det står på nei! Klem

 • Reply LH 29. desember 2017 at 22:36

  Altså, hvor gammel er jeg egentlig? Jeg flirer av at du skriver… Tissen.. Herregud, så teit, må jo bare le 🙂 Håper du har hatt en fin jul 🙂 Jeg er glad den er over, og er klar for berg og dalbanen som sikkert kommer i 2018 også 😉

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:10

   HAHA, du er så god <3 Og takk det samme, godt nyttår til deg 😀

 • Reply Carina 29. desember 2017 at 23:09

  Nå måtte jeg bare le! Dette er et av de morsomste innleggene jeg lest på lenge. Du må ha god tur sammen med kjæresten og kose deg masse!

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:10

   Tusen takk, Carina <333

 • Reply Marie 30. desember 2017 at 02:32

  Må bare fortelle deg at du er helt fantastisk, spesielt sammenlignet med resten av Norges bloggverden!

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:10

   åh <3333

 • Reply H 30. desember 2017 at 18:58

  Haha, jeg har tilogmed hår på magen jeg! Så jeg barberer, men burde egentlig vokse. Har også kjempelange hår på alle tærne, fingre uten om de vanlige plassene alle har hår hehe!

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:09

   Godt å høre at jeg ikke er alene om hår på rare steder! Hehe <3 Er vel kanskje bare rart fordi man ikke ser det på Instagram.

 • Reply T 30. desember 2017 at 19:27

  Herregud kor høyt æ elske at du ikke fremstille alt så forbanna perfekt som så å si alle andre bloggere gjør.

  Kos dæ i Thailand!

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:09

   <3<3<3

 • Reply Camilla -chocolatewasted 30. desember 2017 at 23:22

  Haha, herlig Ida! Digger bloggen din! Favoritt i flere år nå. God tur på hårfri og fin kjæresteferie!😀👌

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:08

   Så hyggelig å høre <3 Og tusen takk for det 😀 😀

 • Reply Andrea 31. desember 2017 at 19:28

  Hvorfor kom jeg til å tenke på deg når jeg så denne overskriften?https://www.nrk.no/ho/her-er-norges-forste-gravlysautomat-1.13845688

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:08

   Lurer på hvorfor! Hehe <3

 • Reply Kristin Haugen Granli 2. januar 2018 at 20:33

  Haha, du ass… Vent til dere har vært sammen og man blir tryggere på seg selv og din kropp. Liker han deg ikke fordi du har litt naturlig kroppshår, er han ikke noe å samle på. Rart du stresser så mye over det, men det er nok du som tenker mest over det. Kanskje ta det litt med ro og nyt hverandre enn å være opptatt av å vokse hver eneste hårete kroppsdel? Tenk, du blir sikkert stressa over om brystvorta di er hårete hahaha

  Kos dere iaf

  Pelsen holder meg varm og typen er keen uansett haha;)

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:06

   Jeg vokser mest for min egen del altså, han ville aldri bedt meg om å gjøre det 😉

 • Reply Marte 5. januar 2018 at 22:44

  hahaha SÅ herlig!! Elsker at du er så jordnær og viser verden akkurat som alle tenker. Ler meg ihjel når jeg leser dette innlegget fordi jeg tror absolutt de fleste kan kjenne seg igjen!!
  Stå på, og godt nyttår <3

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2018 at 03:37

   Godt nyttår til deg også <3<3<3

  Leave a Reply