Reise

FRA FLYPLASSEN TIL NYTTÅRSFEIRING

1. januar 2018

Hei fra Koh Samui! 

SÅ deilig å endelig være fremme, og flyreisen hit gikk som en drøm. Litt kjedelig, litt trangt og litt svetting – men det er liksom en selvfølge. Så lenge det ikke er turbulens så sier jeg meg mer enn fornøyd.

Vi kom frem tidlig på dagen på nyttårsaften, og la oss rett ned for å sove ettersom vi ikke sov noe på flyet. Det er den deiligste og dypeste søvnen jeg kan huske å ha hatt noen gang. Så var det plutselig tid for å feire nyttårsaften. Vi holdt oss på hotellet siden vi var slitne etter turen, og det ble en veldig fin kveld. Middag, drinker, flammeshow og fyrverkeri. Og så nyttårskyss, da. Som jeg egentlig har pleid å få av venninner, men som jeg nå fikk av samboeren min, og det fikk meg til å tenke på hvor rart året 2017 har vært. Rart og fint og helt uventet.

Et lite bildedryss fra en rolig og veldig fin nyttårsfeiring. Som om ikke folk er drit lei av å se bilder av raketter, hehe…

I dag har vi en chilledag, hvor vi bare faller på plass og orienterer oss. Fortsatt litt ør i hodet etter reisen, men deeet går seg vel fort til. Og ja, det glemte jeg: godt nyttår! 

10 Comments

 • Reply Nathalie 1. januar 2018 at 13:04

  Godt nyttår og det ser ut som dere koser dere! 😊
  Kan du fortelle oss lesere hvor du er og hvilket hotell?
  Alltid hatt lyst til å dra til Thailand, men usikker på hvor.

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:08

   Godt nyttår til deg også <3 Vi er på Koh Samui, deler hotell osv når jeg ikke bor her lengre 😀

 • Reply Lilly 1. januar 2018 at 13:24

  Godt nytt år Ida!<3 håper 2018 bringer deg enda mer kjærlighet og glede! Favoritt bloggen min!!

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:08

   Så utrolig hyggelig <3 Godt nyttår til deg også, stoor klem!

 • Reply Lilly 1. januar 2018 at 20:46

  Nytt serietips til min imaginære serietipsevenn: Dark på Netflix – you’re gonna love it! Den er tysk, men må være noe av det beste og tankespinnende jeg har sett.

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:07

   Åå, serietipsvenn <3 Den er notert, tusen takk 😀

 • Reply Marie 1. januar 2018 at 22:38

  Hva heter hotellet dere bor på i Koh Samui? Jeg skal dit i starten av april, og søker meg i hjel etter fine hoteller 😀

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:07

   Deler etter endt ferie, eller send meg evt en mail 🙂

 • Reply ChristineB 3. januar 2018 at 13:51

  Riktig Godt Nyttår Ida!! Drømmer meg bort i ferien deres! Nydelig på en dag som i dag, der snøen fyker i alle retninger og er akkurat våt nok til at det ikke er noen vits i å hverken ordne håret (les krus på hvert hårstrå) eller sminke seg når man skal ut… Nyt livet! <3 <3 <3 <3

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2018 at 00:03

   Godt nyttår til deg også <3 Og hvis det er noen trøst så er det ikke vits i å fikse hår eller sminke her heller, luftfuktigheten er så høy! Hehe. Klem til deg 🙂

  Leave a Reply